Priznam da...#18
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- da se mi danes ni dalo v službo, zato nisem šla. pol me pa šef kliče ob pol dvanajstih, da so eni ljudje pri nas v pisarni, ker imajo bojda sestanek z mano. jaz pa sam
Je bil nesporazum, ker če me ne štekajo, kaj jim govorim po angleško, samo yes, yes govorijo nazaj. Jaz njim, da nam naj zasnovo spletne strani do jutri naložijo, oni razumejo da bi imeli jutri sestanek... Pa dej mi pol po bengalsk povej, da me ne štekaš pet posto, tolk pa že znam, da se bomo vsaj sporazumel, da se ne razumemo
- da smo jih itak zdej skenslal in tanovi govorijo lepo angleščino. matr, moram nujno na tečaj bengalščine, od osnov naprej nič več ne napredujem, ker nimam discipline sama doma vadit.
- da je ne maram, pa če se vsi na glavo postavijo. prizadela je mojega prijatelja, s katerim se štekam bolj kot s komerkoli dolgo časa. On je res je super oseba in si ni zaslužil, da se je ta psihopatka spravila nanj. Mi je čisto vseeno, če ona kao same lepe stvari o meni govori, spomladi mi je še želela, da se čimprej spokam iz našega stanovanja in bila skrajno nesramna in arogantna do mene. Plus jogurt mi je pojedla, bitch ena
- da ne moreš nekih osebnih nesoglasij z drugo osebo, ki so še čist izkrivljeno predstavljene, objavit na kao precej profesionalnem blogu pa še v nacionalnem časopisu! In njegovim prijateljem, ki jih srečaš like, dvakrat v življenju, pošiljat mailov o teh tvojih izkrivljenih pogledih nanj. Svašta, ženska rabi strokovno pomoč. Hec pa je, da dela na področju duševnega zdravja. Oh, sladka ironija...
- da je vse na njej ena velika ironija. Prijatelju očita, da prihaja iz bogate predmestne familije in zato ne šteka težkega življenja v Bangladešu, a on že 2 leti dela za podpovprečno plačo za svoj poklic celo za tukajšnje razmere, živi v precej osnovnih bivanjskih pogojih, več kot enkrat je recimo celo preživel nekaj dni v izredno težkih razmerah z delavci v tovarni opek in spal tam (spijo na golih opekah, btw), samo da bi bolje razumel njihovo življenje. A ona se niti v službo z navadnim folkom na avtobusu ne vozi, ampak si vsak dan privošči taksi in živi v elitni soseski. Sej pravim, ironija. Koza.
- da sem z Njim imela najbolj čudaški pogovor. OK, ne tako zelo čudaški, samo ujel me je nepripravljeno. Ne vem še, kaj naj si mislim. O tem se bomo še pogovarjali.
- da me ful vabi na razne aktivnosti s frendi... Hm.
- da upam, da bova v prihodnjih dneh našla čas, da se kaj vidiva, ampak slabo kaže. On je čisto zaposlen s svojimi milijon projekti, jaz pa tudi, ker čez manj kot 10 dni dobimo turiste in še niti ne vem, kakšen bi sploh naj bil njihov program, niti zahteve, niti nič. In že vidim, da bom morala potem vse spustit iz rok in vse v 2 dneh zrihtat.
- da dodajam: danes sem imela namesto spodnjega perila kopalke oblečene, ker mi je zmanjkalo čistega perila
Preden se zgražate, nimamo pralnega stroja in perem na roke, zato mi to vzame malo vreč časa, ki ga pa nimam vedno
Dobro, da sem si danes fraj vzela...

- da smo jih itak zdej skenslal in tanovi govorijo lepo angleščino. matr, moram nujno na tečaj bengalščine, od osnov naprej nič več ne napredujem, ker nimam discipline sama doma vadit.
- da je ne maram, pa če se vsi na glavo postavijo. prizadela je mojega prijatelja, s katerim se štekam bolj kot s komerkoli dolgo časa. On je res je super oseba in si ni zaslužil, da se je ta psihopatka spravila nanj. Mi je čisto vseeno, če ona kao same lepe stvari o meni govori, spomladi mi je še želela, da se čimprej spokam iz našega stanovanja in bila skrajno nesramna in arogantna do mene. Plus jogurt mi je pojedla, bitch ena

- da ne moreš nekih osebnih nesoglasij z drugo osebo, ki so še čist izkrivljeno predstavljene, objavit na kao precej profesionalnem blogu pa še v nacionalnem časopisu! In njegovim prijateljem, ki jih srečaš like, dvakrat v življenju, pošiljat mailov o teh tvojih izkrivljenih pogledih nanj. Svašta, ženska rabi strokovno pomoč. Hec pa je, da dela na področju duševnega zdravja. Oh, sladka ironija...
- da je vse na njej ena velika ironija. Prijatelju očita, da prihaja iz bogate predmestne familije in zato ne šteka težkega življenja v Bangladešu, a on že 2 leti dela za podpovprečno plačo za svoj poklic celo za tukajšnje razmere, živi v precej osnovnih bivanjskih pogojih, več kot enkrat je recimo celo preživel nekaj dni v izredno težkih razmerah z delavci v tovarni opek in spal tam (spijo na golih opekah, btw), samo da bi bolje razumel njihovo življenje. A ona se niti v službo z navadnim folkom na avtobusu ne vozi, ampak si vsak dan privošči taksi in živi v elitni soseski. Sej pravim, ironija. Koza.
- da sem z Njim imela najbolj čudaški pogovor. OK, ne tako zelo čudaški, samo ujel me je nepripravljeno. Ne vem še, kaj naj si mislim. O tem se bomo še pogovarjali.
- da me ful vabi na razne aktivnosti s frendi... Hm.
- da upam, da bova v prihodnjih dneh našla čas, da se kaj vidiva, ampak slabo kaže. On je čisto zaposlen s svojimi milijon projekti, jaz pa tudi, ker čez manj kot 10 dni dobimo turiste in še niti ne vem, kakšen bi sploh naj bil njihov program, niti zahteve, niti nič. In že vidim, da bom morala potem vse spustit iz rok in vse v 2 dneh zrihtat.
- da dodajam: danes sem imela namesto spodnjega perila kopalke oblečene, ker mi je zmanjkalo čistega perila

*sem včeraj med potjo domov imela take plane kaj vse bom danes naredila, danes sem pa lena k fuks
*mi paše da je ponoči bolj hladno
*bo ta vikend naporen
*me jutri čaka en pregled, me zanima kaj bodo pogruntali
*čakam na mail, ampak ga še kar ni, upam da ne bo veliko dela s tem
*sva z mami neke pogovore in ne vem al se ji že kaj sanja kaj ji skušam povedat, tako malo na okoli
*moram danes celo bajto pospravt, jaz pa čist brez volje
*mi paše da je ponoči bolj hladno
*bo ta vikend naporen
*me jutri čaka en pregled, me zanima kaj bodo pogruntali
*čakam na mail, ampak ga še kar ni, upam da ne bo veliko dela s tem
*sva z mami neke pogovore in ne vem al se ji že kaj sanja kaj ji skušam povedat, tako malo na okoli
*moram danes celo bajto pospravt, jaz pa čist brez volje
"Life's a journey, not a destination."
* da _patchouli_ precej resno jemlje svoje jogurte, hihi
* da za mano super vikend, kul prvo spoznavanje
* da sm čist hooked, k ena najstnica se smehljam
* da se je bilo super tolk pogovarjat, razdelat stvari, pojasnit, sedaj pa nazaj v realen svet, kjer preveč fešt in piknikov, da bi preživela kaj več kvalitetnega časa skup
* da sm finančno screwed, res...aaaaa. Bo že

* da za mano super vikend, kul prvo spoznavanje
* da sm čist hooked, k ena najstnica se smehljam
* da se je bilo super tolk pogovarjat, razdelat stvari, pojasnit, sedaj pa nazaj v realen svet, kjer preveč fešt in piknikov, da bi preživela kaj več kvalitetnega časa skup
* da sm finančno screwed, res...aaaaa. Bo že
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- da sem generalno zdolgočasena, nekaj mi manjka, excitement, neki da se veselim in pričakujem....
- da res rabim cheering up (better said: da bi druga polovica to zaznala....)
- da je že sreda, that's good, četrtk je že mali petek
- da me straši dejstvo, da so punce mojih let totalno prpravljene imet otroke, jz pa totalno ne (še?)
- da se morm bolj resno držat planov jogginga
- da res rabim cheering up (better said: da bi druga polovica to zaznala....)
- da je že sreda, that's good, četrtk je že mali petek

- da me straši dejstvo, da so punce mojih let totalno prpravljene imet otroke, jz pa totalno ne (še?)
- da se morm bolj resno držat planov jogginga
We're young, we're fine... let's do some damage!
Priznam da:
* sem
* včasih se morajo pač stvari zaplesti da se lahko uredijo. (čuden stavek)
* še malo pa greeem!
* sem ta mesec čisto preveč zapravila
čeprav sem pa hkrati vse te stvari rabila in jih dobila po dokaj ugodni ceni.
* bom pa jeseni malo več varčevala. upam. ali pa da se končno uspem zmenit za eno dodatno delo.
* sem

* včasih se morajo pač stvari zaplesti da se lahko uredijo. (čuden stavek)
* še malo pa greeem!
* sem ta mesec čisto preveč zapravila

* bom pa jeseni malo več varčevala. upam. ali pa da se končno uspem zmenit za eno dodatno delo.
*že par dni govorim, da si bom nardila pico, ker se mi lušta, torej so vsi vedli, ampak jo je mama vseeno danes kupla
zaj me je še to minlo, da si jo nardim, ne grem se več.
*sem vesela, da je spet vse po starem friendship-wise.
*očitno grejo ta vikend vsi na morje
*psihologinjo mam komaj septembra in bom znorela
*nujno moram na pohorje kmalu

*sem vesela, da je spet vse po starem friendship-wise.
*očitno grejo ta vikend vsi na morje
*psihologinjo mam komaj septembra in bom znorela

*nujno moram na pohorje kmalu
* sem našla odvrženo mačko pri očetu ko sem šla na obisk
* sem jo cartala pa potem spet pustila tavat, ker oče ni hotel da se navadi bit okoli njegove hiše in je hotel, da jo odženem
* sem mačko po dveh dnevih končno potem odpeljala kar domov v stanovanje in sem rekla da ji bom našla dom
* sem ji v uredila sterilizacijo, ki jo za zavržene mačke plača občina
* muca je stara okol 4 mesece in je zelo zelo lepa in prijazna
* navajena je bit v stanovanju, skoz s človekom
* da je bil za mačko velik šok najprej da je bila odvržena in se ni znašla zunaj, drugo ko sem jo peljala sterilizirat
* da sem včeraj šla po ampulo za bolhe in ji dala tud po vratu in zgleda da je mačka polizala in danes začela bruhat in driskat
* da je prej bla že fertik, sem že mislila da je v nezavesti, ampak je spala, zdaj je budna in spet driska in bruha in cvili
* da se mi bo zmešalo meni in mački
* da mi je mogu veterinar povedat, da jo lahko pobere od te ampule
* da ne vem če je to to, ali ima mogoče kake notranje parazite
* da imam 2 opciji za oddajo, in ne vem kje bi ji blo boljše... najbrž nikjer
* da bi jo mogla jutri oddat, ker grem v lj, pa ne vem če bo to možno, ker je slaba
* sem jo cartala pa potem spet pustila tavat, ker oče ni hotel da se navadi bit okoli njegove hiše in je hotel, da jo odženem
* sem mačko po dveh dnevih končno potem odpeljala kar domov v stanovanje in sem rekla da ji bom našla dom
* sem ji v uredila sterilizacijo, ki jo za zavržene mačke plača občina
* muca je stara okol 4 mesece in je zelo zelo lepa in prijazna
* navajena je bit v stanovanju, skoz s človekom
* da je bil za mačko velik šok najprej da je bila odvržena in se ni znašla zunaj, drugo ko sem jo peljala sterilizirat
* da sem včeraj šla po ampulo za bolhe in ji dala tud po vratu in zgleda da je mačka polizala in danes začela bruhat in driskat
* da je prej bla že fertik, sem že mislila da je v nezavesti, ampak je spala, zdaj je budna in spet driska in bruha in cvili
* da se mi bo zmešalo meni in mački
* da mi je mogu veterinar povedat, da jo lahko pobere od te ampule
* da ne vem če je to to, ali ima mogoče kake notranje parazite
* da imam 2 opciji za oddajo, in ne vem kje bi ji blo boljše... najbrž nikjer
* da bi jo mogla jutri oddat, ker grem v lj, pa ne vem če bo to možno, ker je slaba
^^ someone had sex?
* da komi komi komi čakam jutri.
* da se niti ne veselim morja, prov voham probleme, preveč različnih karakterjev. Rabim knjige!!

* da komi komi komi čakam jutri.

* da se niti ne veselim morja, prov voham probleme, preveč različnih karakterjev. Rabim knjige!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:* da _patchouli_ precej resno jemlje svoje jogurte, hihi![]()
![]()
^^popolnoma razumem patchouli glede jogurtov

- me čaka pester vikend
- komaj čakam
- mi gre una koza še vedno totalno na živce in vedno znova ima take izjave, da mi je že kar slabo...jao...

- ^^jo videt ne morem, ona pa kar sili v mojo družbo...js ji pa ne znam na lep način povedat da jo ne prenesem, zato se ji ''elegantno'' izmikam...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...