Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*priznam da se počutim zelo staro, ko takole berem od mature in se spomnim na svojo - ki je bila že 5 let nazaj :eek: :eek:
You make me smile, please stay for a while :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jaz mature sploh imel nisem! :D
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*da me jutri čaka weed night :zustimm:
*da sem v soboto skadila en čik in se mi od takrat lušta še en -.-''
*da sem se že čist distancirala od faksa in profesorjev, sploh se jih ne spomnim (zadnjič sem eno srečala v evroparku pa sem mogla ful študirat, od kod mi je znana, pa smo jo meli 4x tedensko xD )
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

Inaa** napisal/-a:*priznam da se počutim zelo staro, ko takole berem od mature in se spomnim na svojo - ki je bila že 5 let nazaj :eek: :eek:

ojoj, moja pa 7!! :eek: :eek: kako gre hitro čas....

priznam da:
- me moj največji študijski podvig še čaka... in bi bilo pametno kej pomigat glede tega
- se težko lotim sredi poletja...
- komaj čakam, da greva spet v "najin" kamp za par dni in se res spočijem...
- upam, da nama ta vikend uspe kakšen izlet
- se nič kaj ne veselim te vročine, ki jo napovedujejo
- sem končno razvila slike od lanskega dopusta :)
Gasika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Škofja Loka

Neprebrana objava Napisal/-a Gasika »

- Sem nardila maturo in sem sprejeta na fax!!! Wuuuhuuu :P super novica je,da bova z sošolko k sva ble nonstop skp v srednji še na faxu skp :-D Komiii čakam ta študentska leta ;-)
- Gre duma na slabše ampak me to nbo več spravlal ob žiuce (: važn da mam mami,za fotra mi pa dol maha..
- Sem konc aprila postala prvič teta in bom zdj že februarja spet tetka!! Zakoon <3 mi je ušeč da se naša družina širi :)))
- Sem se prjavla na en omrežje (Twoo) in so tam tipi čist napaleni in direktni.. jao xD sem spoznala enga,k je za to da bi bla ff,ampak jst tega nmorm in bom kr rekla adijo ;P spoznala sem tut enga res kul tipa in sva se tut že dvakrat dobila in sem uživala (: se bom prepustila;kar bo pa bo :) upam da kej fajnga ;-)
- Ta vikend je biu top! Sobota bled in blejska noč, v nedeljo pa modrijani ;))
- Upam da gremo ta vikend z družino v Bohinj,ker bi se rada vrgla v vodooo ;)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- pardon my french, sej vem da so okusi različni...ampak modrijani? siriusli? pri vsej tej muziki na netu?
- da so slane pirine palačinke awesome palačinke!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

floribunda napisal/-a:- pardon my french, sej vem da so okusi različni...ampak modrijani? siriusli? pri vsej tej muziki na netu?

Modrijani so zelo popularni med mladimi, sploh me rangom 18-25 let med ženskami.
Polovico sošolk iz OŠ hodi vsak teden na koncerte.

- sem zelo žalosten zaradi nesreče v Santiagu, ta kraj mi veliko pomeni in sem v njemu preživel krasen dan.

Upam da bo čimprej vse vredu, za ponesrečene in njihove družine :alright:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

haley napisal/-a:Meni se zdi vseeno boljše it v službo kot it na magisterij. Samo sej veš kakšno je stanje glede služb in na našem faksu na magisteriju smo večina taki, ki smo šli naprej študirat zato, ker nismo nikjer službe našli in potem greš pač še nekaj študirat.

^ sej sama tudi nimam nič garantiranega... se mi lahko na koncu zgodi, da bom iskala leto dni skupaj službo (ali več), ko bi že lahko prvi letnik faksa nardila.

... kaj za vraga vidijo ptiči na mojem oknu? če se mi nena 3x tedensko v steklo zaletijo, pa imajo meetinge na okenski polici.
... da mi je v zadnje pol leta izginila že tretja majca in mi res ni jasno kak?!
... ija, to kliče po ''poletnem čiščenju omar'' :P
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^se strinjam s haley, tud nas je kar nekaj takih ki smo že iskali službo pa nič resnega ni bilo. Tak da pol študiraš, iščeš službo zraven pa še kakšne druge dejavnosti sam tolko da se ne čepi doma. Če se boš za mag. odločila pa vseeno predlagam, da vzameš kakšno drugo smer študija kot si mela na dodiplomskem.

*da še mam kar nekaj stvari za delat plus delo za faks pa se nikakor ne morem spravit zraven
*da sva očitno spet na ignoru
*da sem ga mislila k sebi povabit ker se že dolgo dogovarjava za kako pijačo ampak glede na to kakšno je trenutno stanje ne bo nič iz tega
*da me čaka še kompletna čistilna akcija
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

*da tudi meni ni jasno, kako da je toliko mladih močno navdušenih nad Modrijani. :eek: how? mislim saj je razumljivo, da ima vsak okus.. samo to je men okus za stare mame in ate :)
*da mam tudi kolegice, ki so navdušene nad modrijani
*da sovražim takšno glasbo :D
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

- Da mi gre tudi ful na živce ko moram v kerem klubu, diskoju poslušat neko narodno-zabavno muziko, like Modrijane :? Nimam nič proti njim, sam niso za takšno vzdušje cooome on
- Bom zmeraj našla neko pomanjkljivost na sebi zaradi kere bom mela manjvrednostni kompleks
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

OT: Ve, ve, ve, ve, ve zbircne rozice.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

:P

*da grem za en teden na morje! happy! bye bye :cool: :flower: :fisch:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Led Zeppelin napisal/-a:
floribunda napisal/-a:- pardon my french, sej vem da so okusi različni...ampak modrijani? siriusli? pri vsej tej muziki na netu?

Modrijani so zelo popularni med mladimi, sploh me rangom 18-25 let med ženskami.
Polovico sošolk iz OŠ hodi vsak teden na koncerte.

sej to. zakaj? pa ravno mladi mamo res ogromno možnosti z aobisk koncertov in za dostopat do glasbe. pa načeloma nimam nič proti kaki resni narodnozabavni glasbi. ampak teli modrijai so pa kr neki. da o turbo narodnozabavni glasbi sploh ne govorim.

- da ne bi mogla hodit z nekom ki posluša modrijane, ker to najbrž pomeni, da se tudi ostala estetska merila in interesi ne bi klapali.
- da je mačka ful hecna, ful ji je vroče, pa se vseeno pešta na postlo k nam in skuša čim bolj stisnit k tebi. je pa kjut.
- da letos očitno res ne greva nikamor nikamor na dopust, razen malo na moje in malo na njegove konce. obup. žalost. beda. cel avgust doma pol pa itak dragi začne delat ful in bo malo bolj fraj hmmmm, enkrat novembra? upam, ne v bistvu niti ne. porazno.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Heh, jaz pa sploh pojma nimam, kaj izvajajo Modrijani, samo parkrat sem na radiu slišala kratek odlomek tiste Rožice, ko je bila norija povsod... jah, slovenski Michel Telo al neki v tem stilu (tud za tistega mi ni jasno, zakaj je pol sveta norelo, pač tradicionalna brazilska muska s kičastim pop pridihom za množice ala Čudežna polja :) je pa tisti njihov melos / njihova različica harmonike malo bolj prijetna od naše, kaj hočemo, sam to je stvar tradicije dežele).

- da vsak dan s strahom pričakujem napovedano grozno vročino, pa je zaenkrat prav luštno zunaj, vsaj proti večeru
- mi je žal, da nisem sladoleda kupila po dolgem času :D... bom pa jutri
Zaklenjeno