- for the record: življenje v tropskih krajih NI tak kul, kot bi človek pričakoval. Tale skoraj 100% vlaga na 35 stopinj temperature zraka ni za zdržat
- sem bila danes pridna in sem kljub prostemu dnevu naredila ene stvari za službo.
- da grem za vikend na dopust v fancy predel mesta.
- smo v mesecu in pol dobili že petega cimra, tokrat francoza. trenutno se nas v našpem malem stanovanju stiska 5. Vsaj dinarčke bomo imeli za čas, ko ne bo v taveliki sobi nikogar.
- da sem si kupila usnjene hlače. Da je bil On čist navdušen nad njimi (v bistvu mi jih je on zrihtal) in je predlagal, glede na to, da jih itak trenutno ne morem nosit za ven, da jih kar pri njemu hranim in oblečem, ko bom tam
- da se dobivam s tipom, ki ureja modni blog

V bistvu modni blog, osredotočen na usnje in podobno. Sam vseen... Vsakič znova zvem kaj novega presenetljivega o njem
- da mi je resnično kul z njim, ampak samo čakam, da gre vse skupaj v napačno smer

Dejansko se še vedno bojim, da bi bila prizadeta in potem se bi morala spet selit na drug konec sveta, meni je pa v Dhaki všeč. Eh. Sej kak Buenos Aires zna bit tud prijeten. Vsaj tropskega podnebja nimajo.
- sem ene precej osebne stvari napisala na blog, ampak ne vem, če bom objavila. Mogoče malo bolj cenzurirano verzijo. Ampak se vidi, da mi manjka zasebnih pogovorov o bolj intimnih zadevah in bi rada delila z nekom.
- da pogrešam prijatelje v Sloveniji. Ne vem, kdaj bom spet za dlje časa v Sloveniji in me je strah, da bomo izgubili stik in niti, ki nas povezujejo