Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da mi je uspelo shujšati par kil, tako da se bom mela fajn na morju - ne bo samo skos ene sekirancije, kako zgledam v kopalkah :D
*pričakujem odgovor za eno službo, pa ga kar ni in ni :?
*da grem na sprehod z mojim psičkom
You make me smile, please stay for a while :)
koalicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a koalicaa »

-da zadnje čase počnem stvari, katereih ponavadi ne bi in se družim s folkom, s katerim bi najmanj pričakovala...
-da pospešeno delam diplomo in prav tako moram začet predelovat snov za izpite.
-da grem zdle na bazen, ker mi je prevroče v centru.
-da sem se najdla v priznanjih ene punce iz prejšnjih postov... tudi jaz poogrešam in sem enostavno sprejela to in zaradi tega k sebi ne spučam drugih. Razen če bi se napila in med žuranjem s kom bila.. Kar je grozno.
-on uživa nekje daleč in se niti spomni ne več name.
-bom nekako preživela to stvar in prebolela tudi najino stvar.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- for the record: življenje v tropskih krajih NI tak kul, kot bi človek pričakoval. Tale skoraj 100% vlaga na 35 stopinj temperature zraka ni za zdržat :?
- sem bila danes pridna in sem kljub prostemu dnevu naredila ene stvari za službo.
- da grem za vikend na dopust v fancy predel mesta.
- smo v mesecu in pol dobili že petega cimra, tokrat francoza. trenutno se nas v našpem malem stanovanju stiska 5. Vsaj dinarčke bomo imeli za čas, ko ne bo v taveliki sobi nikogar.
- da sem si kupila usnjene hlače. Da je bil On čist navdušen nad njimi (v bistvu mi jih je on zrihtal) in je predlagal, glede na to, da jih itak trenutno ne morem nosit za ven, da jih kar pri njemu hranim in oblečem, ko bom tam :twisted:
- da se dobivam s tipom, ki ureja modni blog :D V bistvu modni blog, osredotočen na usnje in podobno. Sam vseen... Vsakič znova zvem kaj novega presenetljivega o njem :)
- da mi je resnično kul z njim, ampak samo čakam, da gre vse skupaj v napačno smer :? Dejansko se še vedno bojim, da bi bila prizadeta in potem se bi morala spet selit na drug konec sveta, meni je pa v Dhaki všeč. Eh. Sej kak Buenos Aires zna bit tud prijeten. Vsaj tropskega podnebja nimajo.
- sem ene precej osebne stvari napisala na blog, ampak ne vem, če bom objavila. Mogoče malo bolj cenzurirano verzijo. Ampak se vidi, da mi manjka zasebnih pogovorov o bolj intimnih zadevah in bi rada delila z nekom.
- da pogrešam prijatelje v Sloveniji. Ne vem, kdaj bom spet za dlje časa v Sloveniji in me je strah, da bomo izgubili stik in niti, ki nas povezujejo :(
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-so mi Pačulijina priznanja všeč
-sem se danes zbudila ob osmih, kar je zame res čudno :D
-še par dni samo do enega tedna (metalskih) počitnic ob soči potem pa še par dni do manj metalskih počitnic ob morju, aaa!! :)
-sem včeraj končno kupila ene superge, ki si jih ogledujem že precej časa pa nikol ni blo moje številke
-mi je žal, ker ne bom šla na "obletnico" smrti moje sestrične..ampak mogoče je tko še bolje, ker res ne rabim zdaj še enega dneva polnega jokanja in spominov, obenem pa še skrbet za mami, da njej ne pride do živega in jo kaj prime, v bližini pa nobene bolnišnice :(
-se moram "vreč" v branje že enkrat! Pa moram kot Dioniz najdt en idealen kotiček za branje (čeprov bi jz tud na kindlu, ker mam grd print :D), kjer me ne bodo napadale čebele, ose, čmrlji, muhe, komarji in ostali neznani leteči predmeti
-mam enga čudaškega asocialnega komarja v sobi, ni ga vidt čez dan, ni ga vidt čez večer, ko grem pa spat pa začne mal bzzat okol moje glave, prižgem luč in se skrije, ga ne najdem. Potem zaspim v strahu, da me bo popikal, pa me nikoli ne. He wants to be friends. :D
-^^Me bo dns prov pičil, že kr vidim.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Pogovor s starši se je razpletel katastrofalno in sram ju je, da sem njuna hči. Super. Lahko spakiram kufre in grem.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

^^ nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha. pa itak se v sloveniji mladi ful prepozno selimo od doma.

- da grem malo na obalo pogledat kaj se dogaja, sedet v senčko in čitat pit vino zvečer in gledat tv :D
- d amava v ponedeljek obletnico. ful se nekam veseliva, planov pa itak nobenih nimava. najbrž bo padla steklenica fajn vina in kaka dobra home made večerja, ker se pač zabavava ko skupaj kuhava.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da mi gre na živce alergija, kiham in smrkam kot nora :mad:
*da ne morem verjeti, da imam samo še eno leto faksa.. potem bo pa treba najt redno zaposlitev
*da me zaradi tega že kar daje neka tesnoba :/
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

- sem postal couchsurfer plac posojalec...sem vprašal starša, pa sta bila navdušena, isto sorojenca. Imamo dovolj placa, in zelo udobno..tako da se veselim kakšnih zanimivih ljudi.

Vsaj upam, da pride kdo :) .

- ko bom na svojemu bom pa poskušal menjati hišo, na tisti strani...upam da bo hotel zamenjati kdo :)

- sem danes gledal Bangladeš na travel chanellu...res super država, tropsko vreme, nevarne ceste, nevarna mesta ponoči, kače, faking bengalski tigri , poplave, faking krokodili, malarija. Spoštujem Pačouli, sam vseen...a niso bolj prijetne tretje države sveta na temu svetu. Sam sprašujem :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*da se mi dans niti malo ni dalo tečt :roll: in mi je bla celo pot grozna muka, komaj sem čakala da bo konec :S
*komaj čakam vikend, keri pijanec :roll:
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da ful ampak res ful ful ful ful spim :cloud9:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Mishela glede na to, da sma en breg narazen doma, bi lahko šla enkrat skup tečt :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
ninasara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ninasara »

Priznam da že komaj čakam, da gremo na morje.
Priznam, da gremo v nudističen kamp.
Priznam, da mi je fajn hoditi naga v kampu.
Priznam , da bi mi bilo nerodno, če bi srečala koga poznanega v kampu.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

Dioniz napisal/-a:Mishela glede na to, da sma en breg narazen doma, bi lahko šla enkrat skup tečt :D

če ti 8 km/h (al pa manj) ustreza, pol lahko :D
haha, da nem glih bla hin :P
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da tudi mene daje alergija, odkar sem prišla domov, ampak ne morem pogruntat na kaj????????? znorela bom! tako me dražijo oči in nos in skoz šmrcam in kiham in ne vem kaj je krivo, al je dlaka od zajca (ampak nikoli prej me ni to motlo) ali je poleti več pršic in praha v stanovanju (na kar sm dejansko alergična). samo ko grem ven iz stanovanja, se mi stanje umiri, sploh ne vem kaj naj nardim!!!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

generalno pospravi stanovanje...z gasmasko na obrazu! pa lahko se še slikaš pa sliko objaviš! :D

drugače ti pa želim čimveč zdravja, le hecal sem se zgoraj... :wink:
Zaklenjeno