Fant mi je rekel, da imam baročno telo!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

dobr, postava je lepa, sam, če je naravna.. ker tukile če je vse naravno, sem jaz jebač.
hej norci :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Ok, pol jaz nisem glih baročna če je Adele primer baročne postave. Pa ja sej Adele je dejansko najboljši primer..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

Mishela, ta tvoja zadnja je res grda, kup popravkov ima na sebi, tega jst ne maram... raje vidim kaj gledam ne pa da je olepšana z vsemi možnimi dodatki in popravki.

Men je recimo huda Sonya Walger, če je kdo gledal Common Law kjer je igrala psihologinjo. Sicer je že milfa, ampak mi ima hudo postavo, ni presuha, ni prebaročna...pa pri njej nima velikost jošk nobene veze, ona ma pač mač večje. Glavno da ni presuha in čisto brez oblin.

Slika

raje vidim da je ženska malo bolj polna kakor pa da ima slabo košarico B ali pa še manj
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

KAT! njo sem mela v mislih ves čas ko je blo govora o baročni postavi pa se nisem mogla spomnit.

http://24.media.tumblr.com/d64c00f3546e ... o1_500.jpg
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Pa res, ja :gut:

Pa mogoče tud nekaj podobnega kot tukaj Kim (zakaj ji vedno pol riti ven gleda, čudno:S):
Slika

Tole koščeno rusko bitje pa ne (ne, še vedno ne morem prebolet :D):

Slika Slika

Pa tista Sonya zgoraj tudi ni baročna, ja, čisto povprečna oz. suha na drugih slikah, kjer se jo bolj vidi:)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Adele je baročna gospodična, ja :)
Dot, ti imaš kak fetiš na Kim, ko jo tolk limaš?
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

? Zakaj, prej sem jo dala kot primer in nato poiskala še slikce v ponazoritev ob nasprotovanju na forumu ;) Kot že rečeno, pa je drugače ne spremljam in me gospa ne zanima :) Če misliš opazko glede riti - na prejšnji sliki s kopalkami je bilo isto, zato sem to napisala, se mi zdi pa neestetsko;)

Saj ne kažemo postav / bab, ki so nam všeč (vsaj jaz ne; sploh tele od Kim ne bi hotela imet za nobeno ceno:SS), ampak pač primere baročnih teles :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Škoda za tisto rusko koščeno bitje od dot...ker ima sicer nakazano lepo konstitucijo, če bi imela 10kg+ bi imela lahko prav lepo postavico. Ker sedaj je pa ja...ena žalost vse skupaj.

Aja Kate Winslet kot primer baročnega telesa (čeprav je na nekih slikah suhejša oz. ji teža niha). Ona mi je taka "fejst baba", lepa zelo. :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Kat Dennings je božanska, ni pa baročna no. V teh oblekcah že mogoče tak zgleda, samo če jo gledaš v seriji, ni niti približno. Ma večje prsi pa ni neka suhica to je pa tud vse. Meni je baročna bl tale "boginja v očeh slepih":
Slika
Slika
Pa pustmo druge fotke, kjer je v steznikih in ma joške pri ključnici, trebuh pa za polovico ožji, tukaj se dobro vidi, da ima kar nekaj viška kgjčkev, kar sicer ni slabo, ampak b jaz takšno telo označila za baročno :) tiste ostale pa kakor je Mishela rekla so pa vse današnji "post-moderni" rumeni (tisk) ideal, kvazi ženska naravna postava - peščena ura.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Jap, Christina je tudi za moje pojme skoraj edina med omenjenimi, ki bi ji pripisala, da ima baročno telo. Razne Kate Upton (ki jo je prej omenjal mastermind)&Co., so daleč od tega:

http://www.justjared.com/photo-gallery/ ... on-set-14/

Meni ona izgleda kot malo bolj polna manekenka, daleč od pravih oblin :?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Ja, tale je čist navadna, ok, za modni svet je mal drugačna, sam vseen :)

Sam ok, če je še tale, pa Kardashianova ogromna oblinasta postava itd. presuha za baročno, potem mislim, da je jasno, da je jaz, ki imam podobno kot tista koščena Rusinja, le da za nekaj stopenj vseeno manj shirano (tale je že na meji zdravja), tudi nimam o.O (k je ena punca rekla, da je to baročno, če imaš medenico širšo od pasu, kot večina žensk :O ). Baročne so tiste z nekaj šlaufki, močnejše, debelušne ali vsaj nadpovprečno oblinaste, v okroglosti / špehku je point pri tem izrazu :)

Pa na Beth Ditto (pevka od Gossip) sem se spomnila, samo ona je bila do nedavnega že prav orng pretežka, v zadnjem času je mal shujšala za poroko, sem nekje zasledila :)

Slika
Zadnjič spremenil dot, dne 16. Jul. 2013 19:31, skupaj popravljeno 1 krat.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Noo, tudi ni vsaka močnejša oz. debelejša postava že baročna postava. Meni je baročna- ok močnejše telo je pogoj, mora pa tudi joške pa rit met poudarjene v primerjavi z ostalim telesom, da je baročna ..
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

Se popolnoma strinjam, baročno telo je telo, z oblinami povsod po telesu. Recimo, da je primer baročnega telesa Queen Latifah.

SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

ok dot sem redefinirala barocno postavo in ti je nimas. :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Hvala, sem čakala potrditev par dni :oops: :D (sej itak vem, da ne, sam gre za mentalni moment:))
Odgovori