Fant mi je rekel, da imam baročno telo!
Mishela, ta tvoja zadnja je res grda, kup popravkov ima na sebi, tega jst ne maram... raje vidim kaj gledam ne pa da je olepšana z vsemi možnimi dodatki in popravki.
Men je recimo huda Sonya Walger, če je kdo gledal Common Law kjer je igrala psihologinjo. Sicer je že milfa, ampak mi ima hudo postavo, ni presuha, ni prebaročna...pa pri njej nima velikost jošk nobene veze, ona ma pač mač večje. Glavno da ni presuha in čisto brez oblin.
raje vidim da je ženska malo bolj polna kakor pa da ima slabo košarico B ali pa še manj
Men je recimo huda Sonya Walger, če je kdo gledal Common Law kjer je igrala psihologinjo. Sicer je že milfa, ampak mi ima hudo postavo, ni presuha, ni prebaročna...pa pri njej nima velikost jošk nobene veze, ona ma pač mač večje. Glavno da ni presuha in čisto brez oblin.

raje vidim da je ženska malo bolj polna kakor pa da ima slabo košarico B ali pa še manj
KAT! njo sem mela v mislih ves čas ko je blo govora o baročni postavi pa se nisem mogla spomnit.
http://24.media.tumblr.com/d64c00f3546e ... o1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/d64c00f3546e ... o1_500.jpg
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
? Zakaj, prej sem jo dala kot primer in nato poiskala še slikce v ponazoritev ob nasprotovanju na forumu
Kot že rečeno, pa je drugače ne spremljam in me gospa ne zanima
Če misliš opazko glede riti - na prejšnji sliki s kopalkami je bilo isto, zato sem to napisala, se mi zdi pa neestetsko;)
Saj ne kažemo postav / bab, ki so nam všeč (vsaj jaz ne; sploh tele od Kim ne bi hotela imet za nobeno ceno:SS), ampak pač primere baročnih teles

Saj ne kažemo postav / bab, ki so nam všeč (vsaj jaz ne; sploh tele od Kim ne bi hotela imet za nobeno ceno:SS), ampak pač primere baročnih teles

Škoda za tisto rusko koščeno bitje od dot...ker ima sicer nakazano lepo konstitucijo, če bi imela 10kg+ bi imela lahko prav lepo postavico. Ker sedaj je pa ja...ena žalost vse skupaj.
Aja Kate Winslet kot primer baročnega telesa (čeprav je na nekih slikah suhejša oz. ji teža niha). Ona mi je taka "fejst baba", lepa zelo.
Aja Kate Winslet kot primer baročnega telesa (čeprav je na nekih slikah suhejša oz. ji teža niha). Ona mi je taka "fejst baba", lepa zelo.

-
- Cosmopsiho
Kat Dennings je božanska, ni pa baročna no. V teh oblekcah že mogoče tak zgleda, samo če jo gledaš v seriji, ni niti približno. Ma večje prsi pa ni neka suhica to je pa tud vse. Meni je baročna bl tale "boginja v očeh slepih":
Pa pustmo druge fotke, kjer je v steznikih in ma joške pri ključnici, trebuh pa za polovico ožji, tukaj se dobro vidi, da ima kar nekaj viška kgjčkev, kar sicer ni slabo, ampak b jaz takšno telo označila za baročno
tiste ostale pa kakor je Mishela rekla so pa vse današnji "post-moderni" rumeni (tisk) ideal, kvazi ženska naravna postava - peščena ura.

Pa pustmo druge fotke, kjer je v steznikih in ma joške pri ključnici, trebuh pa za polovico ožji, tukaj se dobro vidi, da ima kar nekaj viška kgjčkev, kar sicer ni slabo, ampak b jaz takšno telo označila za baročno

It was forever..but it didnt last long..
Jap, Christina je tudi za moje pojme skoraj edina med omenjenimi, ki bi ji pripisala, da ima baročno telo. Razne Kate Upton (ki jo je prej omenjal mastermind)&Co., so daleč od tega:
http://www.justjared.com/photo-gallery/ ... on-set-14/
Meni ona izgleda kot malo bolj polna manekenka, daleč od pravih oblin
http://www.justjared.com/photo-gallery/ ... on-set-14/
Meni ona izgleda kot malo bolj polna manekenka, daleč od pravih oblin

Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
^^ Ja, tale je čist navadna, ok, za modni svet je mal drugačna, sam vseen
Sam ok, če je še tale, pa Kardashianova ogromna oblinasta postava itd. presuha za baročno, potem mislim, da je jasno, da je jaz, ki imam podobno kot tista koščena Rusinja, le da za nekaj stopenj vseeno manj shirano (tale je že na meji zdravja), tudi nimam o.O (k je ena punca rekla, da je to baročno, če imaš medenico širšo od pasu, kot večina žensk :O ). Baročne so tiste z nekaj šlaufki, močnejše, debelušne ali vsaj nadpovprečno oblinaste, v okroglosti / špehku je point pri tem izrazu
Pa na Beth Ditto (pevka od Gossip) sem se spomnila, samo ona je bila do nedavnega že prav orng pretežka, v zadnjem času je mal shujšala za poroko, sem nekje zasledila

Sam ok, če je še tale, pa Kardashianova ogromna oblinasta postava itd. presuha za baročno, potem mislim, da je jasno, da je jaz, ki imam podobno kot tista koščena Rusinja, le da za nekaj stopenj vseeno manj shirano (tale je že na meji zdravja), tudi nimam o.O (k je ena punca rekla, da je to baročno, če imaš medenico širšo od pasu, kot večina žensk :O ). Baročne so tiste z nekaj šlaufki, močnejše, debelušne ali vsaj nadpovprečno oblinaste, v okroglosti / špehku je point pri tem izrazu

Pa na Beth Ditto (pevka od Gossip) sem se spomnila, samo ona je bila do nedavnega že prav orng pretežka, v zadnjem času je mal shujšala za poroko, sem nekje zasledila

Zadnjič spremenil dot, dne 16. Jul. 2013 19:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Noo, tudi ni vsaka močnejša oz. debelejša postava že baročna postava. Meni je baročna- ok močnejše telo je pogoj, mora pa tudi joške pa rit met poudarjene v primerjavi z ostalim telesom, da je baročna ..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.