Imam občutek, da ko se tipi približujejo 30-letom, da imajo vsi malo "baročnega" stila na svoji postavi
Ne duha ne sluha o six-packih.
tolko sem že imuna na besede, vsaj večino no :3 delala bom itak to kaj bom htela
del zdravljenja je priznanje, da mam probleme in sprva sem mislila, da je to neko bedno sranje, potem ko pa sem sprobala zadevo pa sem vidla, da res pomaga
tudi če nekomu rečeš da si boljše, čeprav nisi, počasi začenjaš verjet, da si boljše, na koncu pa dejansko tudi si boljše
lol, v bistvu jih ne, če pa bi jih htela pa bi dala sliko v kopalkah ali pač?:DLolirot napisal/-a:Kaj pa če ima tip baročno telo?
Imam občutek, da ko se tipi približujejo 30-letom, da imajo vsi malo "baročnega" stila na svoji postaviNe duha ne sluha o six-packih.
mi je všeč, ampak ni ideal. bi lahko ogromn povedal o tem, in sem tud že, v tejle temi: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=33258

Sicer pa mislim, da ti vsi tukaj želimo zgolj, da bi okrevala in bila zadovoljna sama s sabo.

Druga stvar je pa seveda, kako človek do tega pride in kaj dela s svojim zdravjem na tej poti... pa ne mislim moralizirat, jaz tudi nisem nek zgled
, je pa škoda, ker bi tako postavo komot imela tudi s čisto normalnim odnosom do hrane; ko enkrat začnemo komplicirat, pretirano preštevat in balansirat s kalorijami, pa ta naloga ponavadi žal postaja vse težja
Se spomnim Alohe, ko je še pisala na forum, ki ji je suha in hkrati mišičasta postava zelo veliko pomenila in je garala za to, kako je tarnala, da ne more več nobenega normalnega obroka pojesti (ne samo, ker se je 'bala' oglj. hidratov, ampak tudi, ker ji je trener povedal, da brez negativnih posledic za pridobljeno postavo ne bo mogla presedlat s tistih mini bizarnih obrokcev na kakšnega normalnega). Res si življenje po nepotrebnem še sami kompliciramo