Hm, kam je ta tema zašla
V glavnem, sem še jaz pogledala, meni to ni shirana postava, zdi se mi zelo lepa, vitka in oblikovana, ima pa punca to srečo, da nima široke medenice in boki zato še ožje izpadejo

Druga stvar je pa seveda, kako človek do tega pride in kaj dela s svojim zdravjem na tej poti... pa ne mislim moralizirat, jaz tudi nisem nek zgled

, je pa škoda, ker bi tako postavo komot imela tudi s čisto normalnim odnosom do hrane; ko enkrat začnemo komplicirat, pretirano preštevat in balansirat s kalorijami, pa ta naloga ponavadi žal postaja vse težja

In na koncu se moraš že res odrekat, da se ti ne pozna vsak grižljaj, ker si že čist presnovo zmešaš

Se spomnim Alohe, ko je še pisala na forum, ki ji je suha in hkrati mišičasta postava zelo veliko pomenila in je garala za to, kako je tarnala, da ne more več nobenega normalnega obroka pojesti (ne samo, ker se je 'bala' oglj. hidratov, ampak tudi, ker ji je trener povedal, da brez negativnih posledic za pridobljeno postavo ne bo mogla presedlat s tistih mini bizarnih obrokcev na kakšnega normalnega). Res si življenje po nepotrebnem še sami kompliciramo
Glede teme: baročne postave mi niso všeč, tako da bi bila zelo prizadeta (ne srečo je nimam:) ).