nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

mastermind napisal/-a:Pri petnajstih, šestnajstih pa da punca ni več junfr je mal sumljiv, pri 19+ pa čist normalno.

kvečemu obratno dandanes
Lolirot
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Lolirot »

Mene osebno bi malo odbilo, če bi bil fant čez 20-let star in še vedno nedolžen.

Glih v službi je ena taka situacija, da se z enim tipom ful dobro razumeva in čutim, da sem mu všeč... ampak on je star 24 let in še vedno ni sexal. Je tak priden dečko, ki bi ga vsaka mama rada imela za zeta. Ampak mene pa to bolj odbija kot privlači. Stvar je taka, da se tak tip pri sexu še ne zna kontrolirat... vprašanje, če bi sploh zdržal več kot 5 minut... in tudi ne bi upala s takim tipom sexat z metodo umika.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

:cry:

metoda umika je pa baje tvegana :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

^^kaj vidva sta sodelavca? :D
Zadnjič spremenil Mishela, dne 11. Feb. 2016 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Načeloma me ne bi motilo, če bi naletela na devičnika...kar se tiče devičnikov nad 20+ pa skušam ne delat predsodkov, ker so razlogi, da se nekdo še ni spustil v spolnost lahko zelo različni... (in ne samo "da jih še nihče ni hotel").

Bolj imam pomislek iz vidika, da, če bi bila fantu njegova prva, da bi (recimo 25+...ko bi jaz že hotela kaj resnejšega in dolgotrajnejšega) - se on nato hotel še "znoret" oz. sprobati še z drugimi.. Ne vem, se mi zdi, da bi imela vedno to v glavi, sploh, če bi se spustila v resnejšo zvezo...Da bi on na neki točki želel nadoknaditi za nazaj, medtem, ko bi se jaz počasi že želela ustalit z nekom itd.
Žal nekako ne verjamem, da bi bila dovolj nekomu "prva in edina"...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ zakaj pa se ti zdi da se tak tip ni hotel znoret in the first place? :) no, jaz sem 22 star in sem nedolžen, potrebe po sprobavanju nimam. in ne vem zakaj bi, ko bi si našel eno resno, pa kr neznansko želel sprobavat druge :P pač, ni nujn v vsakem življenju neka faza, ko imaš potrebo da fukariš okol, ki pride prej ali slej. ljudje smo si različni ;) mi je zelo trapast tak razmišljanje, da smo vsi isti in mamo sam časovna zaporedja premešana..
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

^^Zato, ker povzroči prvi seks pri nekaterih osebkih odkritje amerike in oh in sploh. Nekateri pač (predvidevam) seksu ne pripisujejo neke hude vrednosti, potem se pa to čez noč obrne. Zraven se pojavi še želja po sprobavanju itd.

Eni se fukarijo naokol ne glede na leta. Nekateri se držijo svojega prvega. Sto ljudi, sto čudi.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Eh, težko nekdo odkrije pri 25 seks in doživi neko revolucijo. Po mojem mnenju je to odvisno od zrelosti posameznika/posameznice. Nekdo je lahko zrel in se nima namena 'fukarit' tudi pri 20.

Nezreli bedaki bodo pa itak iskali mlajše, boljše, lepše in novejše pri 20ih, 25ih pa najbrž tudi pri 50ih.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no, js ne verjamem da bo en seks nekomu spremenil cel pogled na življenje :) in me zanima, kok takih sploh je.
odvisno od razloga zakaj je nedolžen. pomoje samo kdo ki se neki ful boji seksa in ko ugotovu da ni več tabu, pa se mu odpre nov svet.. kak vernik al pa kej.
pač spoznat človeka in prepoznat kok zrel je. me zanima kok zrel je človek, ki brez razmišljanja sklene da tisti ki je nedolžen ej avtomatsko nezrel in bežat..
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Zakaj pa da ne? Ljudje spreminjajo mnenja že za manjše stvari :D Podoben primer se mi zdijo bejbe, ki so od malega sveto prepričane, da bojo šle nedolžne pred oltar, dejansko pa pridejo do tja s prijetno velikim trebuščkom.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no, manjše stvari so da si premisliš in ješ toast namest jajca za zajtrk :D da pa ti en seks iz nekoga ki bi rad resno zvezo in je iskal in spoznaval eno resno punco naredi seks manijaka.. ne verjamem. to je tko.. ogromna sprememba.
mogoče koga ki v lajfu še ni videl ne ženskega telesa in doživel orgazma :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Lolirot napisal/-a:
Glih v službi je ena taka situacija, da se z enim tipom ful dobro razumeva in čutim, da sem mu všeč... ampak on je star 24 let in še vedno ni sexal

Ej kako pa veš da je še nedolžen? Je sam povedal? (ja firbec sem :D )
Lolirot
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lolirot »

^^ on je sam priznal dvema sodelavcema, ki sta to stvar potem raztrobila po celi firmi. Kasneje sva se tudi midva nekaj malega o tem pogovarjala... in na tipčku se je prav videlo, da ni ravno ponosen na svojo nedolžnost... nekako je po ovinkih povedal, da mu manjka ta stvar in da mu je žal, da ni skočil v akcijo že veliko prej... pač občutek ima, kot da zamuja nekaj v življenju.

Pa še nekaj. Takim tipom se že po obnašanju vidi, da so nedolžni. Govorijo o nekih čistunskih ljubeznih... srčki, metuljčki, oblački... so preveč vljudni, ko govorijo o ženskah. Pač manjka jim tiste "perverzije" v glavi (dirty talk).

Ampak jaz sem prepričana, da bi taki tipi takoj spremenili svoj priden način obnašanja, ko bi doživeli par seksualnih izkušenj. Jaz poznam dva primera, ki sta čez 20 let nedolžna in kot opažam to res ni to tisto, kar bi mene kot žensko privlačilo. Če se malo po domače izrazim; jaz hočem tipa, ki me prime, vrže na posteljo, užge po riti, mi govori grdo ter poseksa na mrtvo, da še naslednji dan vse čutim :lach: Ker sorry, men se ne da ubadat z nekom, ki bo slepo iskal ščegetavček in ki še svojega telesa dobro ne pozna, kaj šele da bi vedel o erogenih conah ženske.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Lolirot napisal/-a:
Pa še nekaj. Takim tipom se že po obnašanju vidi, da so nedolžni. Govorijo o nekih čistunskih ljubeznih... srčki, metuljčki, oblački... so preveč vljudni, ko govorijo o ženskah. Pač manjka jim tiste "perverzije" v glavi (dirty talk).

Ampak jaz sem prepričana, da bi taki tipi takoj spremenili svoj priden način obnašanja, ko bi doživeli par seksualnih izkušenj. Jaz poznam dva primera, ki sta čez 20 let nedolžna in kot opažam to res ni to tisto, kar bi mene kot žensko privlačilo. Če se malo po domače izrazim; jaz hočem tipa, ki me prime, vrže na posteljo, užge po riti, mi govori grdo ter poseksa na mrtvo, da še naslednji dan vse čutim :lach: Ker sorry, men se ne da ubadat z nekom, ki bo slepo iskal ščegetavček in ki še svojega telesa dobro ne pozna, kaj šele da bi vedel o erogenih conah ženske.

to si pa najboljše povedala! :respekt: :D
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DonCarleone »

Lolirot napisal/-a: Pa še nekaj. Takim tipom se že po obnašanju vidi, da so nedolžni. Govorijo o nekih čistunskih ljubeznih... srčki, metuljčki, oblački... so preveč vljudni, ko govorijo o ženskah. Pač manjka jim tiste "perverzije" v glavi (dirty talk).

So preveč vljudni, ko govorijo o ženskah? Mislim, kakšnih neumnosti ne boš vse prebral na tem forumu. Torej vsak moški, ki govori lepo o ženskah, jih spoštuje, kot praviš jih kuje v zvezde je zagotovo junfer. Imaš zelo napačno predstavno glede tega. Poznam pa par takih, ki ženskam uletajo z nekimi čudnimi forami (z precej nesramnim, vulgarnim in nespoštljivim) tonom, govorijo o nekih svojih namišljenih seksualnih izkušnjah (kar je čisto nasprotje od zgoraj citiranega stavka),pa še pi*** povohli niso.

To se pač ne, da prepoznati, dokler človek sam tega ne prizna. Poznam dosti takšnih, ki jim na osnovi obnašanja ne bi nikoli rekel, da je imel kakšno,pa se je izkazalo ravno obratno.

Sicer je pa dobiti sex najlažje rešljiv problem, ni to nikakršn big deal.

Če se malo po domače izrazim; jaz hočem tipa, ki me prime, vrže na posteljo, užge po riti, mi govori grdo ter poseksa na mrtvo, da še naslednji dan vse čutim lach Ker sorry, men se ne da ubadat z nekom, ki bo slepo iskal ščegetavček in ki še svojega telesa dobro ne pozna, kaj šele da bi vedel o erogenih conah ženske.

No, ja po tem prebranem stavku bi se dalo marskikaj zaključit, če bi posploševali kod si ti. :wink:

Mal sem ti tale post porihtala, da je berljiv in da se ve kdo je kaj napisal.. :D hint: [ quote] je 1, [ /quote] je 2 :) ..Ev..
Odgovori