mastermind napisal/-a:Pri petnajstih, šestnajstih pa da punca ni več junfr je mal sumljiv, pri 19+ pa čist normalno.
kvečemu obratno dandanes
Lolirot napisal/-a:
Pa še nekaj. Takim tipom se že po obnašanju vidi, da so nedolžni. Govorijo o nekih čistunskih ljubeznih... srčki, metuljčki, oblački... so preveč vljudni, ko govorijo o ženskah. Pač manjka jim tiste "perverzije" v glavi (dirty talk).
Ampak jaz sem prepričana, da bi taki tipi takoj spremenili svoj priden način obnašanja, ko bi doživeli par seksualnih izkušenj. Jaz poznam dva primera, ki sta čez 20 let nedolžna in kot opažam to res ni to tisto, kar bi mene kot žensko privlačilo. Če se malo po domače izrazim; jaz hočem tipa, ki me prime, vrže na posteljo, užge po riti, mi govori grdo ter poseksa na mrtvo, da še naslednji dan vse čutimKer sorry, men se ne da ubadat z nekom, ki bo slepo iskal ščegetavček in ki še svojega telesa dobro ne pozna, kaj šele da bi vedel o erogenih conah ženske.
Lolirot napisal/-a: Pa še nekaj. Takim tipom se že po obnašanju vidi, da so nedolžni. Govorijo o nekih čistunskih ljubeznih... srčki, metuljčki, oblački... so preveč vljudni, ko govorijo o ženskah. Pač manjka jim tiste "perverzije" v glavi (dirty talk).
Če se malo po domače izrazim; jaz hočem tipa, ki me prime, vrže na posteljo, užge po riti, mi govori grdo ter poseksa na mrtvo, da še naslednji dan vse čutim lach Ker sorry, men se ne da ubadat z nekom, ki bo slepo iskal ščegetavček in ki še svojega telesa dobro ne pozna, kaj šele da bi vedel o erogenih conah ženske.