Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Inaa** napisal/-a:*da se ne morem odločiti, s katero barvo naj si nalakiram nohte. živo oranžno, ali temno rdečo? :razz:

Sem mela včeraj isti problem, živo oranžen :P

Priznam da:
-ne razumem kakšno napako mora met človek v možganih da pusti 1 teden starega mačka v grmu ob cesti. Zakaj ga ne ubije takoj ko se skoti če ga že noče met, ali ga odnese v zavetišče kao da ga je našel?

-Ma naša mačka ful čut za materinstvo, ker zdej hrani še tega mladička :D
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Little fairy »

- da jih nalakiraj z živo oranžno
- imam jaz turkizno zeleno na nogah
- mi paše, da se je malo ohladilo
- še 10 dni, a upam da naju najin bebo prej pride pozdravit
- sem že čist nervozna, ker se mi zdi, da flet ni v nulo pospravljen, da nimam dovolj založenega hladilnika
- grem kar po zaloge hrane
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-jem piškote :D
-sem malo opustila kavo zadnje dni, čist nič mi ne manjka
-še mal še mal do MD, mi je pa res žal, da ne grem na Brutal Assault, ker imajo res več bandov, ki so meni bolj všeč.. :( bom pa pač takrat na morju..
-mi grejo sosedi z razbijanjem od sedme ure dalje, res grozn na živce. Mislim, sj ok, imaš sp, delaš dopoldne logično, da boš popoldne frej, ampak to da ob sedmih prižgeš napravo, ki dela konstantno TM TM TM TM, ob desetih pa tle na dvorišču delaš NIČ, je pa milo rečeno grdo. Zakaj hudiča ne bi delovanje teh glasnejših naprav prestavil vsaj za dve uri!?
-mi grejo na živce zamerljivi ljudje
-mi gre na živce, da se ta forum nič ne premakne, god dammit, dejte že zbrisat vse in pač na novo ustvarit, če ne gre drugače, a je tak problem to no.
It was forever..but it didnt last long..
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Priznam da:
- mam punco ki je cela polomija kar se tiče njenega odnosa do mene.
- bi jo moral po 4-ih letih zapustit pa nimam jajc.
- sem našel oporo pri svoji najboljši prijateljici.
- je prijateljica v mojem življenju edina oseba ki ji resnično zaupam.
- se moje razpoloženje izboljšuje.
- bi moral diplomsko nalogo oddat, pa samo iščem izgovore.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*bi ful šla ven ta vikend pa so skor vsi kolegi na Ultri :(
*da mi je žal, da sem mela party pavzo. in to enoletno -.-''
*da sem razočarana nad izbiro wallpaperjev, ki jih gugl najde.
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Little fairy »

Da mi je zlo smešno, ker BHawk priznava, da nima jajc, da bi pustil punco, po drugi strani pa v podpisu navaja, da je dedc in ne češplja :D
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

- da redko priznavam,čeprov velikokrat berem
- da sem s faksom danes zaključila 5. letnik,o moj bog, čez nekaj mesec grem v 6.,zadnji,finito letnik
- se ne morem in ne morem predramiti iz šoka, kako hitro je minilo pet let, da se ne zavedam v kateri točki sem prišla do tega da se učim zase in da znam tako ogromno stvari, da se kar stresem od ponosa koliko znanja sem absorbirala v teh petih letih
- da gre čas prehitro,prehitro...
-da si moram jutri nekaj kupiti za današnji opravljen izpit,ker to tradicijo vzdržujem od čisto prvega izpita dalje, včasih (vrjeli ali ne) me ravna ta tradicija motivira, da ostanem ponoči dlje za knjigami :)
- da nekoga pogrešam, da ga nikoli nisem nehala pogrešati in sem se preprosto naučila živeti s tem občutkom
- da zaradi tega ne pustim nikomur drugemu blizu
- da sem se odločila,da te počitnice ne bom nikjer delala, ker sem utrujena in izmučena in bom raje revna kot cerkvena miš, kot pa spet delala cel julij
- da komaj čakam izmenjavo na Finsko v septembru, da okusim kako je delo v moji stroki v tujini in kako realno pašem v tujino s svojimi ambicijami :)
- da se fizično počutim starejša,saj enostavno nimam več energije žurat, se ga napit še isti dan po izpitu in nikakor ne morem po celoletni faks-rutini še en mesec asistirat in delat v ordinaciji....nimam moči za to,pa če se razstrelim od želje in potrebe po kešu in novih izkušnjah
- da sem odlično oblikovala telo s tekom in rolanjem,da ne morem verjeti kakšne rezultate sem dosegla v treh tednih. tako čvrste postave ne pomnim že od časa treniranja :)
brunette*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brunette* »

dayđremer napisal/-a:Priznam da:
-ne razumem kakšno napako mora met človek v možganih da pusti 1 teden starega mačka v grmu ob cesti. Zakaj ga ne ubije takoj ko se skoti če ga že noče met, ali ga odnese v zavetišče kao da ga je našel?

priznam da:
- ne razumem kakšno napako mora met človek v možganih, da predlaga naj namesto, da mladiča vrže v grm, rajši ubije takoj, ko se skoti
- halo?! kaj pa sterilizacija?
- mi gre na živce, če ljudje nimajo steriliziranih/kastriranih živali
- a lahko mine en dan, ne da bi padal dež?
- sem tečna
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

priznam, da ne razumem od kod si je človek vzel pravico da kontrolira kera bitja živijo, katera ne in kje? vse živali bi mogli spustit v naravo, če pa človeka divji volkovi napadejo si je pa sam kriv da ne zna več v naravi preživet..
hej norci :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

brunette* napisal/-a:
dayđremer napisal/-a:Priznam da:

priznam da:
- ne razumem kakšno napako mora met človek v možganih, da predlaga naj namesto, da mladiča vrže v grm, rajši ubije takoj, ko se skoti
- halo?! kaj pa sterilizacija?
- mi gre na živce, če ljudje nimajo steriliziranih/kastriranih živali

Pa dej ne bluzi, ta ki je mladiča odvrgel ziher ne bo dal svojega denarja za sterilizacijo mačke- ker je čist jasno da mu ni prioriteta. Bolš kot da ga takoj ubije je sigurno da ga vrže v grm pa naj maček hira 3 dni huh?

-Ok, priznam da že odkar vem zase smo doma mački pustili 2 ali 3 mladičke ostale je takoj po rojstvu nekdo ubil. In tudi ne moreš mački pustit 7 mladih da jih hrani, ker bi mačko to preveč izčrpalo.
Jaaao tudi jaz sem živaloljubec, ampak sterilizacija je ful predraga in se splača res samo če maš mačka v hiši oz. ne živiš blizu ceste.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

sterilizacija stane nekaj čez 40€.
to, da ma vaša mačka vsako leto mladiče pa mladiče stane življenja. malo manj cotic in podobnega crapa si kupuj pa pelji mačko sterilizirat in mir.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

floribunda napisal/-a:sterilizacija stane nekaj čez 40€.
to, da ma vaša mačka vsako leto mladiče pa mladiče stane življenja. malo manj cotic in podobnega crapa si kupuj pa pelji mačko sterilizirat in mir.

40€ my ass. Prek 70€.

Tudi 8 letne mačke ziher ne bom dala sterilizirat.
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 11. Jul. 2013 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
brunette*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brunette* »

dayđremer napisal/-a:Pa dej ne bluzi, ta ki je mladiča odvrgel ziher ne bo dal svojega denarja za sterilizacijo mačke- ker je čist jasno da mu ni prioriteta. Bolš kot da ga takoj ubije je sigurno da ga vrže v grm pa naj maček hira 3 dni huh?

-Ok, priznam da že odkar vem zase smo doma mački pustili 2 ali 3 mladičke ostale je takoj po rojstvu nekdo ubil. In tudi ne moreš mački pustit 7 mladih da jih hrani, ker bi mačko to preveč izčrpalo.
Jaaao tudi jaz sem živaloljubec, ampak sterilizacija je ful predraga in se splača res samo če maš mačka v hiši oz. ne živiš blizu ceste.

ne me je*at, kak si lahko rečeš živaloljubec po drugi strani pa se ti zdi normalno, da se mladiče pobija in se ti zdi škoda denarja za sterilizacijo, ker mačko itak povozi avto?

- mačka lahko skrbi za 7 mladičev, v tem trenutku ima Mačja hiša v oskrbi mamo z 9 mladimi, pa jim gre čisto fajn
- če nočeš plačat tistih 42 € (najnižja cena, kolikor vem) za sterilizacijo, nimaš mačke. ni govora o tem, če se splača ali ne, to je edina odgovorna rešitev, glede na to, da vsa zavetišča in društva pokajo po šivih od vseh zavrženih živali
- če živiš ob cesti, imaš mačko samo za notranje bivanje, pika. jim ne manjka notri čisto nič
- tak za informacijo, pobijanje mladičev je protizakonito, če že nimaš moralnih dilem
- mater kero kmečko razmišljanje

da ne bom OT
Priznam da:
- se ful veselim vikenda :P
- :hearts:
- bi bilo fajn, da bi kaj zaslužila čez poletje
- ^^ se mi ne da preveč
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

brunette* napisal/-a:
dayđremer napisal/-a:Pa dej ne bluzi, ta ki je mladiča odvrgel ziher ne bo dal svojega denarja za sterilizacijo mačke- ker je čist jasno da mu ni prioriteta. Bolš kot da ga takoj ubije je sigurno da ga vrže v grm pa naj maček hira 3 dni huh?

ne me je*at, kak si lahko rečeš živaloljubec po drugi strani pa se ti zdi normalno, da se mladiče pobija in se ti zdi škoda denarja za sterilizacijo, ker mačko itak povozi avto?

- mačka lahko skrbi za 7 mladičev, v tem trenutku ima Mačja hiša v oskrbi mamo z 9 mladimi, pa jim gre čisto fajn
- če nočeš plačat tistih 42 € (najnižja cena, kolikor vem) za sterilizacijo, nimaš mačke. ni govora o tem, če se splača ali ne, to je edina odgovorna rešitev, glede na to, da vsa zavetišča in društva pokajo po šivih od vseh zavrženih živali
- če živiš ob cesti, imaš mačko samo za notranje bivanje, pika. jim ne manjka notri čisto nič
- tak za informacijo, pobijanje mladičev je protizakonito, če že nimaš moralnih dilem
- mater kero kmečko razmišljanje

Kmečka pamet pač. So what- Protizakonito? Seriously? Z zavetišča pridejo k nam, pa ful sprašujejo če mamo mačke sterilizirane? Ne vseh, ker se ne splača. OK se strinjajo.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

ma lej, meni se zdi idiotsko. če se pa tebi zdi pobijanje mladičev kul individualna odločitev, ti pa niti bog ne more pomagat. če je mačka stara 8...in lahko 2krat letno koti...je blo to 8x2x5 (recimo da jih ni vsakičmela 7)=80 od tega ste ji od vsakega zaroda pustili dva...je to 48 ubitih mladičev.

k me ma, da bi šla v temo zanji kozmetični izdelki, ki ste si jih kupili in kere nove cote mam gledat kaka je cena nekega luksuza, ki si ga privočiš v primerjavi cene sterilizacije.

ampak ti kr tupi svoje o individualih odločitvah. še vedno maš na vesti cca. 50 malih mačkov. ti. na račun 40ih evrov (uporabi gugl in splajz splajz, sterilizacija ne stane povsod 70€).

- da se veselim vikenda, ampak morem še tolk enih stvari nardit, pa zrihtat pa vse, da glava peče
Zaklenjeno