Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

- da me je na kolegičinem fb končno potrdil bivši
- da me je fasciniralo, da je končno dobil šiht (no očitno ga je že lani)
- da sem mu ob brskanju po profilu ugotovila, da zdaj svojo novo punco pa ima dodano, kot v razmerju a mene pa sploh ni hotel dodat (niti čut ni hoto)
- da je še vedno isti (predvidevam, da je tudi še vedno isti p***** kot je bil)
- jao da me prevzemajo čustva in spomini na njega
- ugotavljam da po eni strani je fajn bit samski, po drugi strani pa pogrešam nekoga ob sebi, ki bi te objel, potolažil, na koga bi se v vsakem trenutku lahko zanesel ...
Some things end, some things begin and some things never change ..
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da srkam pivo :D
> da imam nove puzle pa nekako nimam casa za njih :(
> da sem nasla eno kar fajno labelo
> da ne razumem nekih velikih navezanih custev do zivali. ali pa ko eni spijo z mackami. ma fuj. :eew: pa se spuscanje dlak... pa se zdi se mi da bi bila macka bolj srecna ce bi ven sla. bi imela vsaj kaj od zivljenja, pa tudi ce je vecja verjetnost da jo avto zgazi. zdaj je kot v zaporu in pitana z najboljso hrano zaradi posesivnosti lasnika. nevem no meni je to kot da bi otroka imel in mu potem nic pustil da se ja ne bo kje odrsal in da bo lep cist, da ga lahko stars crklja.
> da zgleda da res nisem za zivali :D
> da sej drugace nimam nic proti njim :D
>
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Rollin #3 napisal/-a:> da srkam pivo :D

> da ne razumem nekih velikih navezanih custev do zivali. ali pa ko eni spijo z mackami. ma fuj. :eew:
>

meni je blo to ful eeew. pol pa pride zima pa mačka je topla in se hoče stiskat k tebi pol si pa enkrat zmačkan/bolan in pol je konec z vsemi principi. in če se pri živalih ne držiš neke konsistentne vzgoje gre itak vse v franže. tako da se zdej beštija skriva pod postlo in čaka, da zaspiva, da se pol prišmugla k nogam. zjtraj pa celo veselje; ljupčki, buci omg še ste živi!js sm misnla, da ste umrli, ker ste bli tako mirni. kdo bi me pol hranil?

- grem spat, da nebom jutri cela povožena kar itak bom.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* kaj pomeni, če te jebač (ko se vmes nista videla 2 tedna) vpraša med sexom, če si bila s kakim drugim?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^da mu je med seksom tako dolgčas, da ima čas razmišljati o takih stvareh... :D mogoče ga pa rajca misel na to, da te drug poriva.... :D :D :D
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

browneyes napisal/-a:* kaj pomeni, če te jebač (ko se vmes nista videla 2 tedna) vpraša med sexom, če si bila s kakim drugim?

Mogoče je pričakoval, da boš po dveh tednih abstinence imela ožjo luknjico.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

- Da sem vedla da ni možno dobit dela tako easy ampak mi ni čist jasno zakaj me ne more človek poklicat pa mi povedat kaj je narobe mislim če mi reče da me pokliče v sredo da se kao zmeniva za sestanek danes je petek halooo jaz sem pa že okrog razlagala da bom verjetno dobila službo that could be karma or WTF :mad: :mad: :mad:
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Kar navadi se. Se vse sorte dogaja. Jaz sem v teh letih doživela že ogromno stvari, tako da me take stvari več ne presenečajo.

*se moram učit in bi bila res vesela, če bi mi ta izpit ratalo nardit!
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da jao, namesto da bi za clanek delala sem zacela z enim tekmovanjem in se kar ne morem ustavit.
> da imam prizgano gretje bmk - vseeno raje to kot pa da bi bila nenormalna vrocina
> da sem glasovala na cosmo anketi :D
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

> da sem si ravnokar naročil pico in mi bo jutri žal za to, ker bom slabo spal zaradi tega
> da ne vem kaj naj sam s sabo in zadnja leta nisem več zadovoljen sam s sabo
> da sem se ravnokar ujel kako pišem po ženskem forumu in se še bolj sprašujem WTF kaj je narobe z mano :D
> da bi rad pobegnu na drugo celino na južni polobli in tam začel življenje na novo ampak se bojim, da to ne bo rešilo mojih težav
> da mi gre Nicholas Cage konkretno na živce v filmih in bom premaknil na.... okej Shanghai ne, politika ne, Jerry Maguire viden že n-tič tut ne, poklon Slaku tut ne.... blaaah! rajš bi sladoled kot pa pico :cry:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^ ti si čist na pravem forumu, sploh ne veš, kaj bi rad...kot ženske! :D :D :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^pusti ga, če ma pa pms! :D

*da nisem nič pridna
*da upam, da bo naslednji teden vseeno uspešen
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

panthol napisal/-a:blaaah! rajš bi sladoled kot pa pico :cry:

Ja pa dej oboje aneee. Nom, nom, nom :P

Priznam da..

..me očitno ne bo nikoli izučilo. Kr neki, razočarana sm nad sabo, predvsem nad tem kok sm nezrela, labilna in sebična. Dejstvo, da se tega zavedam, pa situacijo sam drastično poslabša, ker se niti ne morm tolažt, da ni blo zanalašč. Eh.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

panthol, kok si ti kej star? ;)

- sem naredil ustnga dons, jeej :)
- delu na vrtu k ga preurejamo, ampak zelo fajn, tole oblačno vreme, mmm.. idealno za delat :)
- si speku dobro večerjo, pogledu en del serije, sam še tuš, pa uživancija 2 mesca :P sam še eno punco bi..
hej norci :)
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

* da me zanima če bo kaj s tem job-om al ne...
* sma se z mojim že skregala ker sem šla na intervju on pa slišat noče da bi js mela službo z veliko službenimi potovanji-men je pa to idealn šiht
* da ne vem ka sma se sploh kregala, ker na koncu tk ne bom dobila šihta-nikoli si nisem misla da bo tk težk službo dobit, z vsemi temi kompetencami navkljub :grosseaugen:
* da sem se po 3 mescih brezposelnosti že navadila na zavrnitve...nekak
* da grem jutr zgodi zjutr mal v gore :P po celi večnosti
* da sem se založila z 2x maxi paketoma ledenih lučk :D
* da grem še vedn vsak dan lepo na trenažer pa da se kvihtanje splača-hello muscles! so proud :P
* da sem vesela ker se je sestrca pobotala s tipom, ker pašeta skup
* da je naš pes noro navdušen nad novo igračko in se tako boji zanjo da jo dejansko nese stran skrit :)!
* da grem spat ker komi gledam...je bil dooolg dan
I am not an enigma, just a contradiction!
Zaklenjeno