Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da sm kr lepo rjava
* da najbl sovražim mesec maj in junij, dokler se ne posončim, k začne uno pomladno sonce, mi je tko bedno, se počutim kot en bel krt iz zemlje, na k***c mi gre moja koža, nimam nč za oblečt, ne paše mi, ko postane kr toplo... tako da zdaj sem šele kul z razpoloženjem
* da sm res sexi k sm posončena :D
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*ne vem zakaj mi je mogel pisat, če ni bilo tisto samo izgovor
*mi gre na jetra s takim obnašanjem, piše šele na vsake pol leta in ima to blazno srečo, da me vedno zmede in da vedno razmišljam potem o njemu in ne maram tega sploh ne.
*skor popoln bi lahko bil, sam k sreči ni. pol leta nazaj si mi veliko pomenil, ampak sori si zasral in konec je s tabo, več kot je to nikoli več ne bo.
*sem pridna, se moram mal sama pohvalt, naredila že kar nekaj tako da lezemo počasi naprej,čeprav s polžjo brzino :)
*celo manikuro sem si naredila in nohti se svetjo k da grem na kak party :D
*je nedelja zelo mirna
*razpoloženje se je rahlo izboljšalo
*sem si za jutri naredila cel plan kako bom pridna, upam da bom res :)
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

+ priznam, da me je Dioniz nasmejal :D
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

sweety87 napisal/-a:*ne vem zakaj mi je mogel pisat, če ni bilo tisto samo izgovor
*mi gre na jetra s takim obnašanjem, piše šele na vsake pol leta in ima to blazno srečo, da me vedno zmede in da vedno razmišljam potem o njemu in ne maram tega sploh ne.
*skor popoln bi lahko bil, sam k sreči ni. pol leta nazaj si mi veliko pomenil, ampak sori si zasral in konec je s tabo, več kot je to nikoli več ne bo.

^^vse to.
- da je danes malo lažje...upam, da bo šlo samo na boljše, ona bi tako hotela.
- da mam mehur prehlajen že 10 dni in mi gre že zelo na živce
- da bi ene ljudi s takim veseljem tresnila direkt v obraz
- da je zanimivo kako je samo en trenutek potreben, da se ti vrstni red prioritet čist spremeni
- da sem se prijavila na nekaj, pa zdaj nisem ziher, da je to zame...ah, bom vidla[/i]
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

*da sem totalno jezna sama na sebe, saj sm rekla, da ne bom nobenmu pustila, da mi glavo zmeša tko kot mi jo je on... ampak ok, sej boma skupi itd, po 5ih tednih druženja sma pa zaključila..
*da sma en drugemu glavo čisto zmešala
*da tko vema, da nebi mogla skupi vozit takih karakterjev
*da zaradi njegovega statusom profi športnika, bi težko sprejela da je dosti odsoten
*da nobenem ne pustim več tako blizu
*da sem spet edina samska v naši družbi in da spet samo svečko držim parom
*da sm dobila včeri spet svojo dozo adrenalina, da bo za kak mesec dovol
*da mi do diplome manjka samo en mali delček delnega izpita
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

HuDoBa napisal/-a:
sweety87 napisal/-a:*ne vem zakaj mi je mogel pisat, če ni bilo tisto samo izgovor

^^vse to.

- Oo, ja :D

- ^ da se tokrat ne res sekiram pretirano
- da mi je lame ko hodijo vsi na morje, izlete, itd.. js pa sam kuca - posao - kuca zadnje dni, pa tudi se preceeej casa bom..
- da komi cakam dopust in res upam, da bo slo vse po planu :)
- da ze 2,5h klikam po jutubu na videe od smesnih mack. res izjemno
- da sm uceri nasla 5eur po tleh in jih obdrzala.. kljub temu da sm bla skor sigurna komu so padli :oops: ampak je bla random turistka.. in premozna.. in js sm broke.. :oops:
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem res cela rdeča v faco zarad sonca. še nikoli me ni opeklo po celi faci + ustnicah, vedno samo po ličkah in nosu, včasih čelu.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

saarijarvi napisal/-a:- da sm uceri nasla 5eur po tleh in jih obdrzala.. kljub temu da sm bla skor sigurna komu so padli :oops: ampak je bla random turistka.. in premozna.. in js sm broke.. :oops:

:D
-imam slajde za izpit že pol dneva na mizi in jih niti pogledal nism
-da ja faking jeb**o vroče
-da mi danes ni uspelo naredit skoraj nič in se spet tolažim, da jutri je pa 'work day' :roll:
tyašii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tyašii »

*da mi je krivo ker so vsi na morju, js ga pa letos pomje nbom vidla :(
* da se morm reees ucit no
*da se mi neda vec delt.. :D
*da pogresam res dobro kolegico, sam kaj pa nej, ce dela spet iste scene kot lani...letos ne bo tko odnesla kt lan :(
Never a failure, always a lesson. :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* v bistvu ne, nisem se zatreskala
* prvi me je odjebal oz. je raje izbral drugo za dobivanje, in z mano ni hotu več, potem mi je pa kot edina opcija ostal drugi, in ker sem se osredotočila na njega, sem mu začela težit in potem se je seveda še to končalo
* da vem, da če imam dva, da sem lahko hladna in ne težim nobenemu, ker se mi zdi da se ful zabavam in imam z vsakim nekaj zanimivega, če pa imam samo eno možnost, se osredotočim na enega, in hočem več in potem začnem težit in seveda to ni stvar, ki bi se razvila v vezo
* da kaj to pomeni? kaj mi je? :roll: morem vedno imet vsaj dva da bom normalna? ali morem najt enega, ki mi bo dal res vse?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

^^če ti uspe balansirat med dvema, potem mej pač dva. ampak dva normalna se težko najdeta. poleg tega najbržne bosta preveč zadovoljna,ko en zve za drugega ali obratno in boš pol spet ostala praznih rok. tako da je najbrž bolj smiselno vlagat v iskanje enega normalnega.pa da je ta res normalen.

- kaj mi je bilo tega treba, res. miljon enih požrtih živcev za prazen nič. :roll:
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

floribunda napisal/-a:^^če ti uspe balansirat med dvema, potem mej pač dva. ampak dva normalna se težko najdeta. poleg tega najbržne bosta preveč zadovoljna,ko en zve za drugega ali obratno in boš pol spet ostala praznih rok. tako da je najbrž bolj smiselno vlagat v iskanje enega normalnega.pa da je ta res normalen.

mja, če sediš na dveh stolih, slej ko prej, padeš z obeh.. drži kot pribito. :)

Priznam da:
-je noro dober občutek, ko je matura za tabo in maš končno po dolgem času počitnie.. :)
-da od petka nisem delala drugo, kot s fantom poležavala na sončku, bila v šopingu, kinu in se igrala z muckoma. :D
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

Mishela napisal/-a:*sem res cela rdeča v faco zarad sonca. še nikoli me ni opeklo po celi faci + ustnicah, vedno samo po ličkah in nosu, včasih čelu.

^ enako! + rit, da sedet ne morem :D

... da se mi zdi, da sem naredila pravilno odločitev. Pogovarjava se o stvareh, ki se pari po letu dni ali več zveze ne pogovarjajo tako sproščeno, kot se midva.
... da me je foter 'nadrl', zakaj sem šla samo en dan na morje, ne pa za kaka dva, tri? ej heeej, ni zastonj vse :D
... sprašujem se, zakaj nimam in nimam inspiracije za pisanje diplome? jaoooo! nekam bi šla raje gnoj v štali kidat, kot pa se spravit k pisanju!!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da sem nova, izboljšana vezija mene, brez kompliciranja in pretiravanj (kako dolgo bo trajalo?)
* da me bo še zajebalo tole "igranje", prosim ne
* da se mi ne da kaj dosti ukvarjati z večino ljudi, le manjšina, not in the mood ...
* pospravljanje v akciji, je bil že čas!
* da upam da vikend "rata" :)
* da po izpitih (sredi julija) nujno zmenek z cosmo bejbama :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*da sem cel dan nenormalno žalostna, brez volje in energije, ves čas mi sili na jok :(
*da me je strah teh nihanj razpoloženja
*da se počutim osamljeno
*da me spet boli želodec
Zaklenjeno