pozdravček in pohvala vsem cosmo forumašem - spremljam vas že leta - na pasivni/firbec strani)
Zdaj pa na vprašanje:
Kaj je za vas romantika?
.. včeraj sva se s fantom crkljala na kavču... pa sem potožila o tem, da že sto let nisva bila romatična... sledil je njegov prestrašen/zaprepaden pogled z vprašajčki v očeh...
...sledil je pogovor, v katerem sm jz zagovarjala idejo, da je romantika, če se za nekoga potrudiš, zorganiziraš lep večer, odtgaš rožico, skuhaš nenapovedano dobro kosilo... on pa je trdil, da je romatika, ko sva v naravi, pojejo ptički in žubori potoček... po njegovem je za romatiko dovolj, da sva v lepi kulisi, ki se na obzorju nariše sama... jz pa sem v nedogled trmoglavla, da to že ni dovolj, ker to se pač zgodi in je tam brez kakšnega koli truda
...

. Drugace pa je tudi meni zajcek na zaru prav slasten. Z romantiko v stilu stiskanja ob pocukranih filmih ala Notebook, rdecih vrtnic, sladkih pomanjsevalnic, vecerjic, sveck in Co. pa se tudi jaz ne morem poistovetiti. Ce mi prinese cokolado, kljub temu, da povem, da je ne bom pojedla, me ze ne pozna dovolj oz mojih ciljev ne jemlje resno. Turn off. Ena izmed najbolj romanticnih stvari, ki jo je kdo naredil zame, je bila zame napisana pesem.