^^

samo malo prehitra si bila z obsodbo... dan in pol - da se ponovno oglasim v temi res ni preveč... včeraj ni bilo časa za brskanje po roza forumu
v bistvu sem iskala različna mnenja... določene pojme mam precej drugače obarvane kot drugi ljudje... in več mnenj mi ponavad mal zbistri trmaste misli
nikjer nisem zapisala, da bi se moglo za izpolnitev moje ideje o romatiki pred mano zrisat kaj materialnega in tega tudi ne mislim, pravim samo, da se more za moje pojme vložit neka aktivna energija... kaj bo kdo naredil je pač njegova stvar... čvekal na kjut temo, pel, odtrgal rožico (ne me kle haklat z materialnostjo, ker kaj je džabe za moje pojme ne paše v isto košaro kot drage drage klišejsko kao romatične stvari)...
zajčka recimo vidim prav vsako jutro ko tečem s psom... je lep pa kjut in itak za pokazat celmu svetu... sam je pač prteku mim... zdej je tam, uživamo v pogledu, pol ga pa ne bo... če zeko ne bi prteku mim... bi pa na sprehodu/teku gledala kej drugza lepga... ker je pač spročena ura zame
isto mnenje mam o sončnem zahodu in zvezdah... če slučajno greva iz kina pa so zvezde na nebu, ker je noč so za moje pojme nič kaj romantične... če pa me dečko prime za roke, pa odvleče na travnik v poletni noči pod zvezdice... mmm.... romatično
.. in ja

*Abby*

po debatki, tuhatju pa prebiranju vaših idej - mislm, da bi res mogla mal razšit svoj pojem romatnike... kak korak proti njegovemu bom (zdej ko sm mal razmisnla o svojih idejah) zih naridla