Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Ja, seveda. ;) Samo da je šlo pač za obrnjeno situacijo, kajne - bila sem prijateljica fantu v zvezi ... upam, da ne rabim navajat še primerov za geje in lezbijke.
Shpaget
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Shpaget »

...pogresam forum Harry je zakon :D zakaj so ga zbrisali, mi nikoli ne bo jasno
...zaj***** matematiko, fml
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

*Abby** napisal/-a:^^ Ja, seveda. ;) Samo da je šlo pač za obrnjeno situacijo, kajne - bila sem prijateljica fantu v zvezi ... upam, da ne rabim navajat še primerov za geje in lezbijke.

Ja pa kaj si mela crush on him?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

*sem jezna nase, ker se premalo učim! :wall:

Je še kdo taka lenoba kot jaz? :x
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

pohorc napisal/-a:
*Abby** napisal/-a:^^ Ja, seveda. ;) Samo da je šlo pač za obrnjeno situacijo, kajne - bila sem prijateljica fantu v zvezi ... upam, da ne rabim navajat še primerov za geje in lezbijke.

Ja pa kaj si mela crush on him?

Ja.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

haley napisal/-a:Je še kdo taka lenoba kot jaz? :x

Evo me! :hallo: Nikakor (!) se ne morm spravt k študiranju.

* da sem imela športni dan & i'm feeling goood - za dobro jutro trx, popoldne nabiranje kilometrine :cool: Sm že pozabla, da je daleč najbolj primeren čas za tek takoj, ko se zlije; vse diši po dežju, zrak je čist in svež, vročine ni - idila.
* mal me sicer skrbi kako bom spala, še bolj pa kako se bom zjutri skobacala s postle. Čist predolg sm zanemarjala trx, kar se mi vedno maščuje; nazadnje sm misnla, da mam plučnco :D
* študiram, da bi šla gledat kak film, pa nimam nobene ideje kerga. Sploh za kako bedno komedijo res ne mislm vržt stran 2h ur, pol že raj pospravlam stanovanje. Al pa visim na kompu.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da se imava fajn, zelo fajn :hearts:
* da bo to še zanimivo, ni kej
* da očitn že 2 morja v planu+ še kak vikend away; mogoče pa le ne bo tako bedno poletje, kot je kazalo, jeeej
* da se ne morm učit doma, res ne...klinc!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*je bilo včeraj lepo :hearts:
*imam posledično na obeh nogah žulje in sem rahlo opečena
*je bilo zvečer malo napetosti, ampak je bilo kmalu vse ok
*je nedelja prav lepa
*sem že nekaj naredila danes, juhuhuhu :) veliko pa še bom, ampak glavno je, da se dela :)
*grem skuhat nekaj dobrega,
*mi je po eni strani fajn kuhat samo zame, ker si skuham tisto kar mi v določenem trenutku paše, po drugi strani pa večinoma kar kupiš v trgovini je pakirano za dve ali več oseb in mi posledično tako ostaja v hladilniku
*sem super fajn danes :)
"Life's a journey, not a destination."
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da me je zapeklo. končno malo barve :D
... da se mi bo uresničila dolgo skrita želja, za katero si niti v milijonih letih nebi mislila, da se bo :D
... srečna sem, res srečna... a veš ono, ko si v stanju, kjer te niti en problem ne spravi s tira, ker čutiš popolni mir in zadovoljstvo? upam, da bo trajalo!
... da sem preživela najboljši večer in jutro.
... da sem ogromno premišljevala o ljubezni in sem dognala, da je popolno razmerje takrat, kadar se dva res razumeta, ljubita drug drugega zaradi tega, kar sta postala skupaj ter ustvarila nekaj močnejšega in edinstvenega, česar pa ne bi imela, če bi obstajala vsak zase. res upam, da bom nekega dne to doživela!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

Beya_ napisal/-a:da sem ogromno premišljevala o ljubezni in sem dognala, da je popolno razmerje takrat, kadar se dva res razumeta, ljubita drug drugega zaradi tega, kar sta postala skupaj ter ustvarila nekaj močnejšega in edinstvenega, česar pa ne bi imela, če bi obstajala vsak zase. res upam, da bom nekega dne to doživela!

no, sva že dva :P
hej norci :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

- Mi gre na živce kakšne delajo zaradi mature iz slovenščine, pola je bla res težka, časa je zmanjkalo vsem, ampak Gausova krivulja halooo? Vsi smo na istem, kriteriji se bojo znižali če je blo res tako slabo. Število sprejetih na faks bo še vedno isto.
- Mam že 2 dni pavzo od učenja, pa mam še en predmet za pisat pa 3 ustne jaoaoo zdej se moram res vred vzet, jutri
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

dayđremer napisal/-a:- Mi gre na živce kakšne delajo zaradi mature iz slovenščine

Ja nooo, starši kličejo na izpitni center in se pizdijo. A so resni? Če bi moja mt klicala na RIC pa delala štalo, ko sem jst delala maturo, bi menjala priimk :D.

* Da bi tole mogl bit smešn, ampak zaradi srhljivega odseva realnega stanja je prej žalostno: http://votlina.com/pics/14813.jpg :wink:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* moja mama je ena izmed ocenjevalk maturitetnih pol (sicer za ang) in je tudi slišala, da so bile pole res zelo težke. pa še to slušno razumevanej pri ang je baje vedno zaguleno... bogi maturanti :s pol so sam še bol živčni, tk d js čist razumem kk jim je. js sn bla ko nora v času mature...

* danes delam 10ur. vsem stokrat povedala, zjamrala... bog pomagi KAK SE MI NE DA. pa tak zatohel zrak je v tem trgovskem centru... pa plačan je res zlo bogo... sam ko rabim denar!!!!!
* 10ur še delam v sredo in petek.
* gospod modrostni zob se je odloču rastit...mal ga čutim, mal boli. fej.
* upam, da se čim prej odtečnim.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da ne vem zakaj se vsi pritožujejo glede prijateljevanja z nekom, ki je v vezi. Jaz sem ful srečna, ker so vsi moji moški prijatelji v "safe zone", ergo, potencialno geji, zasedeni, bogoslovci in tako. Mi je pa kar čudno ko gre kateri od kolegov narazen s punco (mam ravno zdaj tako situacijo s kolegom na faksu) in mi je potem vsak fizični stik fuuuul awkward.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Jaz sem tudi nekje na tem. :D Geji ali pa zasedeni oz. fantovi in moji skupni prijatelji. Mi je pa čudno, ker sem prijateljica s fantom, s katerim sva nekoč imela srednješolsko romanco ... pri njem se posebej trudim, da bi bila ''guy friend'' in se na veliko zanimam za njegove punce (oz. zdaj punco, v ednini) in navijam zanj in tako dalje ... :D Mi pa ni preveč do tega, da se bi sama družila z njim in nas je navadno več, včasih je moj zraven ...

Moj pa ženskih prijateljic nima pravzaprav ... včasih gre s kakšno sošolko na kavo in z mojo sestro se zelo razumeta in včasih tudi sama kaj klepetata, ampak to je nekako to.

Se mi zdi, da imamo nekako v glavi, da ''prijatelj nasprotnega spola'' nujno pomeni heteroseksualno osebo, ki je nadpovprečno privlačna. :D
Zaklenjeno