Pred dvema mesecema sem spoznal prijetno punco, naslednji dan poklical, šla na pijačko, vse precej idilično. Ker je bila to moja prva resnejša zveza je blo itak vse ah in oh itd. No, zdej se mi zdi, da je prišla neka 'streznitev', če se lahko tko izrazim. Pa ne v stilu, da bi ugotovil, da je ženska čist neki drugega kar sm mislil prej, ampak bolj tako kot da se zaveš, da nekako ne vidiš prihodnosti s to osebo.
Punca je fajn, imava se kul ko sva skupaj, me pa zadnje čase hitro začnejo najedat dvomi če je to to. Pa ne mislim zdej kovat nekih dolgoročnih planov za leta vnaprej, ampak enostavno moja percepcija zveze je malo drugačna kot ta v kateri sem. Ko sva skupaj se imava fajn, ni pa tistih 'metuljčkov' oz. nekega blaznega navdušenja. Ne želim zvenet kot neka obupana najstnica, ker niti nisem obupan, daleč od tega, prej zamišljen kako nadaljevati. No, mogoče bi lahko omenil še da sem sam star 20, ona dve leti mlajša.
Ste imele/i kdaj občutek, da ste z nekom bolj zaradi bližine osebe kot zaradi zaresne povezanosti? Nekako bi najraje hitro končal vso stvar, mi je pa po drugi strani žal ker ji niti ne znam podat pravega in konkretnega razloga za to. In še vedno jo imam rad, ni pa tistega naboja več, kot pravim.
Mja, niste samo ženske tiste premišljujoče osebe, ki jim take stvari kratijo spanec