Kdaj končati zvezo?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Končati zvezo glede na prebrano?

Ja
11
92%
Njet
1
8%

Skupaj glasov: 12

Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Kdaj končati zvezo?

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Ok, stvar je taka..
Pred dvema mesecema sem spoznal prijetno punco, naslednji dan poklical, šla na pijačko, vse precej idilično. Ker je bila to moja prva resnejša zveza je blo itak vse ah in oh itd. No, zdej se mi zdi, da je prišla neka 'streznitev', če se lahko tko izrazim. Pa ne v stilu, da bi ugotovil, da je ženska čist neki drugega kar sm mislil prej, ampak bolj tako kot da se zaveš, da nekako ne vidiš prihodnosti s to osebo.

Punca je fajn, imava se kul ko sva skupaj, me pa zadnje čase hitro začnejo najedat dvomi če je to to. Pa ne mislim zdej kovat nekih dolgoročnih planov za leta vnaprej, ampak enostavno moja percepcija zveze je malo drugačna kot ta v kateri sem. Ko sva skupaj se imava fajn, ni pa tistih 'metuljčkov' oz. nekega blaznega navdušenja. Ne želim zvenet kot neka obupana najstnica, ker niti nisem obupan, daleč od tega, prej zamišljen kako nadaljevati. No, mogoče bi lahko omenil še da sem sam star 20, ona dve leti mlajša.

Ste imele/i kdaj občutek, da ste z nekom bolj zaradi bližine osebe kot zaradi zaresne povezanosti? Nekako bi najraje hitro končal vso stvar, mi je pa po drugi strani žal ker ji niti ne znam podat pravega in konkretnega razloga za to. In še vedno jo imam rad, ni pa tistega naboja več, kot pravim.

Mja, niste samo ženske tiste premišljujoče osebe, ki jim take stvari kratijo spanec :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Možno ja, sej pravim, da se je zgodilo vse zelo spontano.. Najbrž bo res najbolje, da se pogovoriva pa vidiva kako se bo razpletlo. Je pa zajebana situacija tole, niti ne vem kako začet sploh, damn it
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

damn fuck.. jaz bi UBIJAL za tako punco, ti jo boš pa pustil, ker bi rad mal prečekiral, kaj ŠE se da najt? ..

u glavi se mi vrti od take groze.. in solze mam v očeh, brez heca
hej norci :)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

slovenc79 napisal/-a:damn fuck.. jaz bi UBIJAL za tako punco, ti jo boš pa pustil, ker bi rad mal prečekiral, kaj ŠE se da najt? ..

Hvala za podano mnenje, pa vseeno mi ni najbolj jasno iz kje si ti potegnil kakšna je punca.. Sej pravim, je fajn, ni pa to tisto da bi reku uau. In neumnost se mi zdi biti z nekom v zvezi samo zaradi tega da si, na koncu koncu imam doma takšno stanje in ti povem, da ga ni slabšega kot to..

In daleč od tega, da bi čekiral kaj se še da najt, res ne vem iz kje ti vlečeš te zaključke? Pač, ni več naboja, iskrice in neke strasti, plus čez poletje bova skoraj dva meseca ločena, ker sem si jst že nekaj časa nazaj organiziral eno malo bolj eksotično potovanje, tako da bohtigavedi kako se bi to razpletlo.

Zajeban je ker ti v bistvu nasveti drugih ljudi ne pomagajo prav dosti, edini ki ve odgovor na vprašanje bi moral bit sam.. eh :mad:

EDIT: Sirova, kaj si mislila s tem, da naj ne bi bilo suše? :) Metaforika?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

To da po dveh mescih ni več metuljčkov ti pove vse. Pač nista drug za drugega kot je sprva kazalo. Jaz se ne strinjam, da to pomeni, da nisi "zrel za ljubezen", temveč si dokaj hitro preprosto ugotovil, da to ni to in čemu bi se (po bogih dveh mesecih) sploh matral in vlekel nekaj, česar očitno ni tam. In prav si tudi ugotovil. Vglavnem, moj odgovor je bil, da, pusti jo. Bolje prej, kot kasneje, ker bo še slabše. :)
It was forever..but it didnt last long..
Eliette
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Eliette »

Če si brez težav zamisliš srečno življenje brez nje... ti je vse jasno.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

..Evelyn.. napisal/-a:To da po dveh mescih ni več metuljčkov ti pove vse. Pač nista drug za drugega kot je sprva kazalo. Jaz se ne strinjam, da to pomeni, da nisi "zrel za ljubezen", temveč si dokaj hitro preprosto ugotovil, da to ni to in čemu bi se (po bogih dveh mesecih) sploh matral in vlekel nekaj, česar očitno ni tam. In prav si tudi ugotovil. Vglavnem, moj odgovor je bil, da, pusti jo. Bolje prej, kot kasneje, ker bo še slabše. :)

ikzekli. to, da ne vlečeš razmerja, ki očitno nimamor ne pelje, v nedogled je kvečjemu odraz zrelosti.

slovenc ti pa ne dramatiziraj, če sam še nisi našel nekoga, ne pomeni, da morejo vsi vztrajat v zvezah, samo zato ker lahko. poleg tega pa to pomeni, da bozdej na svetu ena ranljiva ženska več, kar je zate samo plus.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Hvala vsem za nasvete in mnenja, v bistvu sem se odločil že včeraj, želel sem samo še drugo mnenje slišat, predvsem ženski pogled.

Sva pa danes prekinila, šlo je pa precej bolje in lažje kot sem pričakoval.

Glede zrelosti oz. nezrelosti pa itak po mojem ni enoznačnega odgovora. Lahko je nekdo nezrel za resno zvezo, pa ko sreča nekoga, ki je 'tisto' postane povsem 'zrel za zvezo' in fura tak tip življenja bp.

Je pa vedno težko prekinit oz. biti tisti, ki da pobudo. Na koncu koncev izgubiš tudi neko osebo, ki ti je bila tudi dober prijatelj.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

slovenc79 napisal/-a:damn fuck.. jaz bi UBIJAL za tako punco, ti jo boš pa pustil, ker bi rad mal prečekiral, kaj ŠE se da najt? ..

lej punca je verjetno slaba v postelji in bi se je fant rad znebil, ker bi jo on rad bangal na tak in drugačen način, ona je pa mogoče čisto preveč mirne romantične sorte. Jst ga popolnoma razumem. Če ti ne odgovarja ti pač ne odgovarja.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mastermind napisal/-a:Sej pravim, je fajn, ni pa to tisto da bi reku uau. In neumnost se mi zdi biti z nekom v zvezi samo zaradi tega da si, na koncu koncu imam doma takšno stanje in ti povem, da ga ni slabšega kot to.

ja sej, zato boš najbrž našel eno ki bo uau, ne? :D drugač pa, če ti ni uau, ne vem kaj bi se sploh povezoval z njo, če se jo po par mescih enostavno naveličaš :P

drugač pa nevem kaj mi vsi vedn očitate, da pravm nekdo "mora" ostat v zvezi :P seveda je najbolš da se razideta. sam, a ni beda sploh začet tako zvezo? mal bl premislit kaj sploh hočeš in kakšno zvezo, ne pa metulčki pa iskrce and that shit, pol na konc pa prizadetost in posledično folk, ki potem dela nepremišljene poteze, zarad strahu al pa ker jim dol visi za vse skup..

dramatiziram pa zato ker zarad takega bluzenja večine folka noben ni več zanesljiv, niti tak ki je prej celo bil.. in pol spoznavanje človeka postane neka igra na srečo, ki je pa tud noben ki ma resne namene nima živcev špilat. bunda, ni to noben plus..
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

slovenc79 napisal/-a:
mastermind napisal/-a:Sej pravim, je fajn, ni pa to tisto da bi reku uau. In neumnost se mi zdi biti z nekom v zvezi samo zaradi tega da si, na koncu koncu imam doma takšno stanje in ti povem, da ga ni slabšega kot to.

ja sej, zato boš najbrž našel eno ki bo uau, ne? :D drugač pa, če ti ni uau, ne vem kaj bi se sploh povezoval z njo, če se jo po par mescih enostavno naveličaš :P

drugač pa nevem kaj mi vsi vedn očitate, da pravm nekdo "mora" ostat v zvezi :P seveda je najbolš da se razideta. sam, a ni beda sploh začet tako zvezo? mal bl premislit kaj sploh hočeš in kakšno zvezo, ne pa metulčki pa iskrce and that shit, pol na konc pa prizadetost in posledično folk, ki potem dela nepremišljene poteze, zarad strahu al pa ker jim dol visi za vse skup..

dramatiziram pa zato ker zarad takega bluzenja večine folka noben ni več zanesljiv, niti tak ki je prej celo bil.. in pol spoznavanje človeka postane neka igra na srečo, ki je pa tud noben ki ma resne namene nima živcev špilat. bunda, ni to noben plus..

Eh stari moj, ni glih tako to..
Seveda upam, da bom spoznal čimprej kakšno s katero se bom ujel, se pa to ne more zgodit načrtno.. Pa ne vem od kod si pobral, da mi že na začetku ni bila 'uau' kot praviš. Na koncu koncev sm jo jst poklical naslednji dan in jo povabil ven. Sem pa sčasoma ugotovil, da zveza ne bo zdržala, zato sem tudi zastavil vprašanje na tem forumu.

Zakaj bi bilo bed začet zvezo? Ti že v začetku veš kako se bo s kom izšlo? Nevem, mogoče bi lahko naslednjič vprašal kar tebe. :) No, jst sm ugotovil, da ne želim zveze samo zaradi zveze, tako da tukaj nekih nepremišljenih potez, strahu in laganja partnerju ni. Se pa strinjam, da je veliko preveč ljudi, ki lažejo en drugemu, ker niso sposobni pogledat resnici v oči in povedat to kar komu gre.

Bluziš edino ti, in priporočam ti da se brcneš v rit in spokaš nekam ven nekaj delat. Če doma ždiš in na cosmopolitan forumu folku moriš pač ne moreš dobit dejta.

Spoznavanje človeka JE igra na srečo, kako si ti predstavljaš, da boš načrtno osvojil koga? Situacija se pojavi, če klikne, klikne, če ne greš pač naprej. Meni ni žal za ta dva meseca, ker jemljem to kot pozitivno izkušnjo. Plus vsaj malo se izobraziš o razmišljanju in razumevanju žensk :D
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Mene je zmotilo samo to, pred 2mi meseci si jo sele spoznal...a takoj sta skocila v vezo torej? Jaz bi temu rekla, da sta bila se v fazi spoznavanja in si pač ugotovil, da ne bo slo, Kaj je tu takega? Zato se mi zdi slovenceva opazka o skakanju v zvezo brez razmisleka cist zgresena.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

rokerca napisal/-a:Mene je zmotilo samo to, pred 2mi meseci si jo sele spoznal...a takoj sta skocila v vezo torej? Jaz bi temu rekla, da sta bila se v fazi spoznavanja in si pač ugotovil, da ne bo slo, Kaj je tu takega? Zato se mi zdi slovenceva opazka o skakanju v zvezo brez razmisleka cist zgresena.

lahko bi se tudi tako reklo, ja
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mastermind, in kok jih boš prizadel, preden bo ena zate na dolgi rok dobra? ja, ubistvu je čist vsaka izkušnja dobra, če gledaš sam na to kaj se iz nje naučiš.
vsaka ma pa tud slabe. misliš da ona zdaj gleda tko "uau, to je pa dobra izkušnja, se bom neki naučila, da tip najprej skače okol mene, pol se me pa naveliča"? js zelo dvomim da je zdele vsa nasmejana, ker ma eno izkušnjo več.. pač mal egoističn je tko gledat.

ja, nažalost lajf zame ni loterija. če zate je, izvoli. ne rabim ene manekenke ki bo najprej nora name, čez mesec bo pa na drugega skočila. takim ljudem se reče "nezreli", "otroci". ubistvu takim pravi to folk, ki je RESEN, in ni lajf zanje neka zabavna igrica, kjer nabiraš experience points. še bolj gnilo je pa da recimo komu natveziš da si resen, v resnic se pa sam poigraš in "sprobaš" kakšen je (pa ne mislim na tvoj primer, sam tko, da mal razumeš moje mnenje)

bl me pa zanima kako boš ti gledal na to kako boš ti reagiral ko boš enkrat zaljubljen pa se ti bo vse super zdel, pa star boš ene 30 in boš razmišlal kej o prihodnosti, pa te bo ena ženska pustila, ker ji ne boš več zanimiv. boš tud govoril, kok je fajn, da mam še eno izkušnjo? mislm, da ne. in mogoče se ta tvoja - zdaj bivša - tud tako počuti.

ko boš avto kupoval npr. boš ga tud za 2 meseca, pol si pa premislil in zamenjal? najbrž ne. glede zveze bi pa tud mogoče mal premislu kaj hočeš in mal dlje spoznaval. ne gre se za tvoj užitek in iskrice in izkušnje, ampak pač en spoštljiv odnos do človeka, ne pa da "sprobaš" in "ne, ta nau dobra" in gremo dalje sprobavat..
Odgovori