Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da me še kar zmede, še zmer ne vem kaj si misli...
* da ok, verjetno vem, samo kompliciram. Od kdaj sm ratala taka? vsa neki občutljiva... Blah!
* da sm našla tak poceni karto za v Bruselj iz Lj (Wizzair ma akcijo + njihovo kartico že mam)- 20€/osebo povratna, da se mi bo zmešal, kak zlo me muči uidt za en vikend. Če bi le imela finance...
* da se mi mogoče vseen obeta oddih stran, če si ne premisl seveda :)
* da že vidim da bo super poletje
* da rada hodim na faks, upam da se bom tud učila pol tako rada (slabo kaže...)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-^^mi je mala doužna en dejt v mehiški :*
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ What? When? Veš kaj si ti men dolžna, VEŠ KAJ? Doma skuhano "vegansko" kosilo (lahko ne-vegansko, še bolš!!)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

- priznam da..soon :D
It was forever..but it didnt last long..
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da je maj kot vedno beden mesec... nč mi ne dogaja :? spet pomanjkanje družabnega življenja, družbe, žurov in sexa
* da morem danes pisat seminarsko... najraj bi se ubila
* da me zebe
* da si grem zdej postričt te lase spredaj in skuhat kufe
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

-sem shujšal 6 kil v treh tednih nemčije
-je super bit spet malo doma
-morem to stisnit pa dobit nekaj plač, da se poberem malo ampak neke dolgoročne službe pa tu ne vidim
-3 tedne živet in delat s tako drugačnimi ljudmi od mene je muka
-mi je smešno, ko se mi folk smeji, ker berem. pač sem delavec na gradbišču, ki rad bere knjige. big deal
-se tud sam vprašam kak mi je glede na kapaciteto mojih možganov ratalo prit do te stopnje, da morem v tujini na gradbišču delat ampak na koncu pa ugotovim, da glede na mojo (ne)srečo v življenju to sploh ni nič čudnega
-pogrešam to kar sma imela preden sem šel v nemčijo...

EDIT: dodajam še to: -sem včeraj ob pol dvanajstih prišel v Ljubljano, vlak za Maribor sem pa mel ob 5:50 tak, da mi ni preostalo druga kot na hladu na terasi zaprtega lokala nekej v centru LJ probat malo oddremat pa počakat do jutra. tak bom reko: sem preživljal že veliko boljše ure mojega življenja. spal sem na koncu mogoče kako uro v zelo neprijetnem položaju ostalo pa večinoma zmrzoval pa upal, da ura hitreje mine :)

Ni.
Zadnjič spremenil Dioniz, dne 19. Maj. 2013 19:03, skupaj popravljeno 1 krat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Priznam, da me zanima, kako je prišel Dioniz do tega, da mora delat na gradbišču.

*Priznam, da se mi smilijo ljudje, ki govorijo eno in počno drugo, ker se niso sposobni držat svojih lastnih prodajanih načel.
*Priznam, da mi gre primitivizem strašansko na živce.
*Priznam, da se učim za prvega v vrsti od poletnih izpitov. Če bo vse po sreči, bom 17.6. naredila zadnjega! Jej!
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Da je nastop za mano.. in mi je šlo dobro :D vesela za izkušnjo.
Da smo se po dogodku meli dbest, super folk, super vzdušje, super after :)
Da danes čutim tisti post-goodtime-depression
Da mam fuuul dela za faks in 0 motivacije
Da se naš faks seli iz Lj v Trzin in bi nekoga zbrcala zaradi tega
Daaa grem mal na luft..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

*Abby** napisal/-a:^^ Priznam, da me zanima, kako je prišel Dioniz do tega, da mora delat na gradbišču.

Nič posebnega, ljudje marsikaj delajo za preživetje, časi niso rožnati.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Se je nanašalo specifično na Dionizove besede o nesreči v življenju, ki so botrovale temu, da zdaj dela, kjer dela. In na njegovo lastno čudenje temu dejstvu.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* to ni nič kaj takega, če človek par ur spi na železniški
* jaz sem več kot 2 meseca spala v avtu v lj, pa je bilo aprila in maja.... delala prek študenta, zobe si umivala na faksu, tuširala se pa pr kolegih al pa v kakem domu
Zadnjič spremenil browneyes, dne 19. Maj. 2013 21:03, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

absolutno predolga zgodba za na forum... skupek vsega je pripeljal do tega. saj bom se izvleko tud iz tega. hvala za zanimanje
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Želim ti vse najboljše, naj čim prej mine. :) Vedno obstaja neka pot navzgor! (Smešno ne, ta hierarhija je najbrž tudi nekako povezana s katolištvom.)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

tudi jaz, upam da se ti čimprej vse lepo izide, Dioniz :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* jaz sem več kot 2 meseca spala v avtu v lj, pa je bilo aprila in maja.... delala prek študenta, zobe si umivala na faksu, tuširala se pa pr kolegih al pa v kakem domu

kako pa je do tega prišlo???? :O si me malo šokirala zdaj :O

priznam, da:
* sem se zbudlaa tak super dobre volje, pa malo scrollam po fejsbuku pa je na fan pejđu od murakamija objavljen njegov citat: “Have you ever had that feeling? That you’d like to go to a whole different place and become a whole different self?". in me je štihnal :D tak filing mam že ohoho dolgo časa, in me je prov zbodlo... pa zraven še porcupine tree poslušala (totalno melanholični) in ja :D auččč :D mate vi tut kdaj podobna razmišljanja? da bi res kr šli, pa da bi se na novo postavili, totalno z nule?
* da mi je ta citat taak lušte nardil po murakamiju. ga grem kr brat, ko pridem s faksa domov. haruki murakami all day long aahh <3
* vse njegove knjige toplo priporočam, ker so fantaastične. jaz sem preprosto zaljubljena v njega. moje sanje so, da ga enkrat spoznam v živo in da bi mi podpisal vse knjige :D (še malo pa bom imela vse :)) + da grem v tokio in vidim kje je imel svoj jazz klub...
* sem imela lep umirjen vikend in je prov pasalo. to pijančevanje ne vodi nikamor.
* da me čudi, da me ni niti malo prizadela "scena" s cimrom. ampak res niti malo.
* aja pa glede tattooja - http://static3.depositphotos.com/1000419/135/v/450/dep_1356133-Black-cat-silhouette-for-your-design.jpg - mucico sem si dala :) hihi
Zaklenjeno