* jaz sem več kot 2 meseca spala v avtu v lj, pa je bilo aprila in maja.... delala prek študenta, zobe si umivala na faksu, tuširala se pa pr kolegih al pa v kakem domu
kako pa je do tega prišlo???? :O si me malo šokirala zdaj :O
priznam, da:
* sem se zbudlaa tak super dobre volje, pa malo scrollam po fejsbuku pa je na fan pejđu od murakamija objavljen njegov citat: “Have you ever had that feeling? That you’d like to go to a whole different place and become a whole different self?". in me je štihnal

tak filing mam že ohoho dolgo časa, in me je prov zbodlo... pa zraven še porcupine tree poslušala (totalno melanholični) in ja

auččč

mate vi tut kdaj podobna razmišljanja? da bi res kr šli, pa da bi se na novo postavili, totalno z nule?
* da mi je ta citat taak lušte nardil po murakamiju. ga grem kr brat, ko pridem s faksa domov. haruki murakami all day long aahh <3
* vse njegove knjige toplo priporočam, ker so fantaastične. jaz sem preprosto zaljubljena v njega. moje sanje so, da ga enkrat spoznam v živo in da bi mi podpisal vse knjige

(še malo pa bom imela vse

) + da grem v tokio in vidim kje je imel svoj jazz klub...
* sem imela lep umirjen vikend in je prov pasalo. to pijančevanje ne vodi nikamor.
* da me čudi, da me ni niti malo prizadela "scena" s cimrom. ampak res niti malo.
* aja pa glede tattooja -
http://static3.depositphotos.com/1000419/135/v/450/dep_1356133-Black-cat-silhouette-for-your-design.jpg - mucico sem si dala

hihi