Priznam da...#18
delfinchek napisal/-a:- da ste me prepričale, da ne bom nikoli šla na brazilsko
^^js to že vem

- se ne počutim dobro v svoji koži
- sm zato kriva sama, sej vem...
- si grem zaradi tega sama sebi na živce...
- vem, da to sploh ni dobro, vendar delam nekaj kar si nikoli nism mislna da bom...
- vedno bolj delujem po sistemu ''če me sprejemaš tako kot sem kontaktiraj ti mene, ker js prosila ne bom nobenga''
- me ena oseba zelo živcira s svojo pasivnostjo
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
* čakata me dva fuj dneva - in danes in jutri delam 10ur. ko vsaj ne bi bil tako slab zrak notri
ampak dobro... denar pa bo
za počitnice si je treba zaslužiti!!
* v torek imeli s cimri piknik - super je bilo! če odmislimo, da smo se res preveeč napili pa tisti prepir na koncu...
* od zdej naprej delam sam na seb, morem mal odmislat ljudi okol sebe. smotana sem - zelo se rada družim, pol pa pridem do neke točke, ko se za par dni zaprem, pa ne j* nobenga pet posto.
* me tattoo taaak srbii, pa ne smem čohat :s komaj čakam, da se zaceli!

* v torek imeli s cimri piknik - super je bilo! če odmislimo, da smo se res preveeč napili pa tisti prepir na koncu...
* od zdej naprej delam sam na seb, morem mal odmislat ljudi okol sebe. smotana sem - zelo se rada družim, pol pa pridem do neke točke, ko se za par dni zaprem, pa ne j* nobenga pet posto.
* me tattoo taaak srbii, pa ne smem čohat :s komaj čakam, da se zaceli!
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
^^hvala
In ja. Končno je to za mano.
S tem postom vas tudi bolj kot ne počasi zapuščam. Pa ne ker bi prerastla forum, ampak predvsem zato, ker mi ni več zabavno kot mi je nekoč bilo.
Lepo je bilo, dokler je trajalo, torej skoraj 8 let, zdaj pa novim zmagam naproti
Lepo se imejte, Cosmopolitanovci

In ja. Končno je to za mano.
S tem postom vas tudi bolj kot ne počasi zapuščam. Pa ne ker bi prerastla forum, ampak predvsem zato, ker mi ni več zabavno kot mi je nekoč bilo.
Lepo je bilo, dokler je trajalo, torej skoraj 8 let, zdaj pa novim zmagam naproti

The world is as you are.
-
- Cosmopsiho
^^ torej rabimo novo moderatorko?
čestitke za diplomo!
- da je bil zaspan in bzvezen dan in sem bla cel dan totalno nekoristna.
- da vem kaj bom naslednje leto za pusta. celo za dva dneva mam outfite
vem, da je malo prehitro za razmišljat o pustu, ampak sem zadnjičzbrskala perfektno idejo, ki mi paše ko tata na mamo.
čestitke za diplomo!

- da je bil zaspan in bzvezen dan in sem bla cel dan totalno nekoristna.
- da vem kaj bom naslednje leto za pusta. celo za dva dneva mam outfite

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Exit napisal/-a:* me tattoo taaak srbii, pa ne smem čohat :s komaj čakam, da se zaceli!
Da me ful firbca tatu

Da obožujem maj.. vreme je po večini lepo, vsi so dobre volje, študentje pridejo na svoje kar se dogodkov tiče, predavanja se počasi zaključujejo.. mmm
Da sm si lihkar podzavestno nardila trden updo iz las, brez špangic/lastik al česarkoli. nova spretnost mi bo prišla prav, I guess?
Da me v soboto torej res čaka tisti javni nastop, malo sem nervozna ampak to jemljem kot en mini izziv.. verjamem, da bo šlo

Da se veselim druženja po omenjenem dogodku, sploh ker bo tam 'On'

Da me že cel dan nenormalno trese od mraza, nimam pojma zakaj.
*da sm še 1x več (in še miljonkrat bom, ker me ne izuči) razočaran sam nad sabo, ker pač pričakujem od ljudi, ki jim rešujem rit bilo kje (nazadnje pri skupnem projektu), pač neko minimalno zahvalo - baje obstaja neka beseda v našem slovarju, ki to izraža...ne vem, se mi zdi, da sem nekoč že slišal za njo ...
*in da to ne bi bilo vse, o ne ne, seveda dobim še ravno nasprotno od pričakovanega!! ... effin idiot....
ego tega tipa (in njemu podobnih) mi je res prav neverjeten ....

*in da to ne bi bilo vse, o ne ne, seveda dobim še ravno nasprotno od pričakovanega!! ... effin idiot....

ego tega tipa (in njemu podobnih) mi je res prav neverjeten ....

emanuela napisal/-a:S tem postom vas tudi bolj kot ne počasi zapuščam. Pa ne ker bi prerastla forum, ampak predvsem zato, ker mi ni več zabavno kot mi je nekoč bilo.
Da bom pogrešala Emanuelo

-
- Cosmopsiho
- je naš mucek pogrešan že štiri dni
muckov je ogromno, naš pa je kar izpuhtel v zrak...
-nmorm vrjet, da obstajajo taki otroci od tipov, ki preganjajo bivše fante od svojih sedanjih..kaka nizka samozavest mora bit to
-komaj čakam najino osmo obletnico <3 čas bo, da že tisto o čemur govoriva skor tri leta, že nrdiva..
-not ready for summer yet
-faks obveznosti me bodo pojedle :S

-nmorm vrjet, da obstajajo taki otroci od tipov, ki preganjajo bivše fante od svojih sedanjih..kaka nizka samozavest mora bit to
-komaj čakam najino osmo obletnico <3 čas bo, da že tisto o čemur govoriva skor tri leta, že nrdiva..
-not ready for summer yet

-faks obveznosti me bodo pojedle :S
It was forever..but it didnt last long..
Priznam da:
* sem zadnje čase veliko razmišljala o sebi, svojem življenju, dosežkih, poti itd.
* zanimivo, kako se mi je v zadnjem letu obrnilo življenje na glavo. večkrat.
* ^^ in vedno sem se postavila nazaj na noge. šla naprej. dosegla nove stvari.
* zdaj je spet čas, da grem malo naprej. v skladu s še drugimi odločitvami, ki sem jih sprejela, je tudi ta, da se poslavljam od tega foruma.
* sem zadnje čase veliko razmišljala o sebi, svojem življenju, dosežkih, poti itd.
* zanimivo, kako se mi je v zadnjem letu obrnilo življenje na glavo. večkrat.
* ^^ in vedno sem se postavila nazaj na noge. šla naprej. dosegla nove stvari.
* zdaj je spet čas, da grem malo naprej. v skladu s še drugimi odločitvami, ki sem jih sprejela, je tudi ta, da se poslavljam od tega foruma.

*da tudi mene daje prehlad
*da se veselim današnjega piknika
*upam, da se bo sonček obdržal čez cel dan, da popoldne lahko še kam gremo
*sem zadnjič po dolgih letih videla enega tipa, ki je res ful ful lep
*da sem z njegove strani opazila neke ''čudne'' poglede - če bi bila samska bi mi bilo to super zakon, tako imam pa slabo vest že samo zato ker sem ga opazila. kar nekaj
*da se veselim današnjega piknika
*upam, da se bo sonček obdržal čez cel dan, da popoldne lahko še kam gremo
*sem zadnjič po dolgih letih videla enega tipa, ki je res ful ful lep

*da sem z njegove strani opazila neke ''čudne'' poglede - če bi bila samska bi mi bilo to super zakon, tako imam pa slabo vest že samo zato ker sem ga opazila. kar nekaj

You make me smile, please stay for a while