Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Tearjerker napisal/-a:# da ko sem prebrala post od Exit o mucah, sem prav vedla da se bo usul plaz komentarjev.... jah tak je, ona o moškem spolnem organu pa koprivih

- Da prvič slišim, bi mi kdo razložil?? :D
Speer
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Speer »

Sarissima napisal/-a:
Tearjerker napisal/-a:# da ko sem prebrala post od Exit o mucah, sem prav vedla da se bo usul plaz komentarjev.... jah tak je, ona o moškem spolnem organu pa koprivih

- Da prvič slišim, bi mi kdo razložil?? :D

"Lahko je s tujim kurcem po koprivah mahat" gre pregovor :D
Neutral men are the devil's allies.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da se se privajam na novo situacijo. Na ljudi v dragih oblekah, z osebnimi soferji in poznanstvi v visokih krogih, ambasade in neskoncne delavnike, da za spremembo drugi kuhajo kavo meni.
- da v bistvu ne pasem tja
- da sem danes spoznala enega od poslancev v bangladeskem parlamentu. star ko zemlja, ampak izredno prijazen gospod.
- tole bo tobogan, ce bo slo skozi...

- ampak da mi ta trenutek vse skupaj en drek pomeni.
- da sem zajebala do konca in ne vem, ce lahko popravim
- da ne zdrzim vec tu, ker me njegov odnos ubija. niti pogleda me ne.
- da brez njega nocem ostat tu, ker nimam nic. Cel dan mislim na to, kako kul bo doma vse te vznemerljive stvari deliti z njim, ampak jih ne morem. in brez njega ni vse skupaj vredno nic. To prevec boli in ta trenutek sovrazim sebe, sovrazim to mesto, sovrazim nekoga, ki sem ga imela za prijatelja pa je sel in mi zabodel noz v hrbet in unicil najboljso stvar, ki se mi je zgodila v vec mesecih.
- da se pocutim tako samo in ne vem, kaj naj naredim.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

-imam ta teden ogromno časa
-moram ta prosti čas izkoristit za nujne zadeve, sam vem da ne bo šlo ravno po načrtu, ker sem že včeraj zabluzila totalno
-sem v nekem čudnem obdobju
-sem ju zadnjič v trgovini videla in se namerno skrila. si sploh ne predstavljam kako bi bilo če bi se videli iz oči v oči.
-nisem sigurna ali je on pravi ali ni
-sem po dolgem času spet na forumu :D
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Priznam da:
* že cel dan nič nisem naredila. ah, jbg to dehidracijo, skuhala sem si kavo, ker očitno brez tega ne morem več normalno funkcionirat.
* sem ful ful razočarana nad sabo. sicer sem dobila drugo priložnost, samo kaj mi je bilo tega treba.
* sama sebi bi najrajš dala zaušnico. kar dve, da bi mogoče kaj zaleglo.
* sem se odločila, da ne bom več čakala, da mi odpiše. so še druge možnosti. res preveč časa izgubljam z osebami in stvarmi, ki niti niso tako pomembne.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da ne vem kako so nekateri ljudje lahko tako brezčutni ko se gre za živali. ko je prijateljici smrt mojega mucka smešna
*da ni več prijateljica
You make me smile, please stay for a while :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

somebody napisal/-a:* sem se odločila, da ne bom več čakala, da mi odpiše. so še druge možnosti.

Kater? kater? kak od jebačev al kak tretji? :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Inaa**, res mi je žal. In ko je*e takšno prijateljico. ki to ni.
The world is as you are.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Inaa** iskreno sožalje.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Inaa**, res, bv se ukvarjati z ljudmi, ki ne razumejo, koliko nam lahko taka mala bitja dajo.

browneyes napisal/-a:
somebody napisal/-a:* sem se odločila, da ne bom več čakala, da mi odpiše. so še druge možnosti.

Kater? kater? kak od jebačev al kak tretji? :D

ah, kaj jst vem, kam bi ga dala. nič konkretnega še ni bilo. dejansko bi on lahko imel kakršnekoli šanse, ampak s tem ignorantskim odnosom si je zapravil možnosti. enostavno se mi ne da ukvarjat s takimi osebami.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da že encajt nisem več študentka, pa sem šla včeraj na škisovo predvsem malo lju pozdravit
da razen tega, da sem se malo načvekala, mi sploh ni bilo fajn
da v mojih študentskih časih nisem nikoli ostala zvečer, ker sem se vedno učila maja na veliko :D
da je boleče gledat kako se nekoč dobra prijateljstva rahljajo in da počasi odhajamo vsak v svojo smer, but that's life :?
da imam frej dan ter še vedno uživam v objemu posteje :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

s0nckic4 napisal/-a:da je boleče gledat kako se nekoč dobra prijateljstva rahljajo in da počasi odhajamo vsak v svojo smer, but that's life :?

To... Ravno včeraj sem srečala dva prijatelja iz srednje na Škisovi. Po srednji šoli smo z eno takoj izgubile stike, z enim pa sva bila še 2 leti kar pogosto v kontaktu (vsaj po telefonu, ker ne živiva ravno blizu).
Včeraj sem z obema spregovorila par besed in potem smo rajši divje poplesovali okoli...
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da sem se komaj komaj do doma privlekla, je pa bla to vseeno fajn izkušnja
- da kljub temu, da sem precej pomirjena glede situacije, me vseeno na hipe ma, da bi mu povedala kaj si mislim o njem...al pa ga vsaj fajn močno boksnila v faco...bi blo hitreje, sporočilo bi pa vseeno dojel
- da se je pojavila ena priložnost o kateri sem sanjala celo lansko leto...zdaj pa ne vem, če bi al ne in se raje prepričujem, da itak nimam šans, da mi uspe
- da je zadnje čase nekaj čudnega v zraku, sami čudni dogodki
- da sem vesela, da nisem včeraj bivšega srečala...se spet en čas ne bi rešila njegovega teženja
- da me je groza, da bo počasi treba odrast (v smislu resne službe pa tega)...jaz še ne biiii....po drugi strani bi bila pa popolna finančna neodvisnost fenomenalna
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucibabyka* »

* da sem končnooo uspela spet pridt na forum pogledat, ker prej ni bilo časa :/

* da sem res utrujena od vsega in nenormalno komaj čakam avgust

* da sem sita ljudi, ki jamrajo kako so brez denarja in s tem spravljajo v slabo voljo/stres/depresijo druge okoli sebe :eek:

* da sem bila na dieti pa sem že spet delala prekrške :oops: :twisted:
Nič ni nemogoče....
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da bi rada shujšala 5 kil v enmu mescu... sm si kupla ene fat burnerje in mislim parkrat kej pomigat
* da je grozno kolk celulita mam na riti, ki je viden brez stiskanja... par let nazaj ga je blo videt, sam če sm stisnla rt
* mi gre na živce, da so zaprli (kao prenavljajo) solarij tu na dunajski pr mercatorju.. zdej morem drugam hodit..
* da bi rada mela uno vrtljivo krtačo za volumen
* da bi šla na to jadralo regato 25.5. k organizira naš faks, če bi našla še koga za zraven
* da se bom začela vozit z bicikelj
* da ne vem kdaj se kej z jebačem dobim k sva neki skregana kao
Zaklenjeno