... da se bolj svobodno nebi mogla počutit in zdaj dejansko razumem Exit, ko je govorila o prebolevanju znotraj zveze. Točno to se je v času zveze meni dogajalo in ja ... sem hvaležna, da se je zgodila, obenem pa komaj čakam na nadaljne dogodivščine, kjer ciljam na zadovoljitev mojih potreb in želja, predvsem pa, da bom čimbolj uživala v svobodi!
lep občutek ane??

tak da res NEEE GREEE ZA ČUSTVENOOO OTOPEELOOOOSTTT

uživaj! naučila se boš ogromno o sebi, se spoznavala...
- da mi je hecno, kako je kar vsem samoumevno, da se za prvi maj nekam gre (po možnosti na morje)...in pol dobivam stalno take poglede eek ko povem da ne grem/nisem bila nikjer...
same here. mislim sori kr nimam keša, al ka?

je pa zanimivo, da ravno taki jamrajo, da nimajo denarja. yeah right. mi je tut enkrat ena znanka jamrala kak neki nimajo dnarja. njeni so šli za en teden na ciper (mislim da). ja bogi res. smilite se mi.
Priznam:
* čakam, da se mi posuši lak na nohtih. upam, da se čim prej, ker se moram it še rihtat.
* dans grem po dveh!! tednih spet ven!

upam, da bo fajn

D
* mamo čudne, agresivne sosede. živim v pritličju stanovanjskega bloka. pred stanovanjem imamo še atrij. ker živim v okolici, kjer za moje muce ni nevarno, da se gibajo zunaj stanovanja, jih z mamo spuščava ven. in kaj se zgodi danes? z mamo se lepo pogovarjava, nakar slišiva, da je prišel nek sosed do najine ograje pa naju sprašuje, če so to naše mačke, pa da NOČE VEČ VIDET NAŠIH MAČK NA NJEGOVI ZEMLJI. da če bo še kdaj tam, da jih več ne bomo vidl (????????????????????). WTF???????????????????????????????
prokleta agresivna svinja gnila. (ni drugih besed). kok naj mački ukažem, da se ne sme sprehajat okol?? naj jo zaprem v stanovanje, če je navajena hoditi ven?
moje mačke so moje puhaste princeske. obožujem jih. skoraj sem znorela, ko mi je tako odkrito grozil, da jih bo poškodoval! zelo me je prizadelo, zelo me je strah za njih. kaj če jim res kaj naredi? ne morem verjeti, da obstajajo takšni ljudje, ki jih motijo mačke :s
aja + težil je, da je je ena okrempala njegovega otroka. zakaj bi mačka napadla za bv otroka? jo je že moru vlečt zaa rep, al neki? eh. nisem si mislila, da se bom tako razpisala, sam me je tip tak razpi*, da bi ga šla najraje zadavit. sam naj proba kej nardit. res. sam naj proba.
* kak sem se razjezila uh. sem morala kr mal ven stopit....