Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da sem lih pred tem, da se začnem z glavo zabijat v zid, sam da si ga izbijem iz glave
- da si bom takoj po tem ^^ začela vbijat kakšno znanje za izpite...upam vsaj
- da sem včeraj častila pol litra
- da reeees rabim šiht čez poletje....ampak reeees
- da če bo to tak šlo dalje, me bo do septembra res vse skup minilo
- da moram v prihajajočih treh tednih res dokončat eksperimentalni del diplome...drugače bom diplomirala lih pri 60ih
- da mi je hecno, kako je kar vsem samoumevno, da se za prvi maj nekam gre (po možnosti na morje)...in pol dobivam stalno take poglede :eek: ko povem da ne grem/nisem bila nikjer...
- da upam, da bo vse ok...mora biti...druge opcije ni..upam :?
- da upam, da se bomo z novopečeno veganko in uno, ki to nikoli ne bo, uspele kaj dobiti vsaj zdaj maja :)
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da sem res že obupana ker ne dobim dela
-mi je blo zadnjih par dni zelo fajn
-da sem srečna ker je moja viroza minila :D
-da bom danes kar lepo doma pred tvjom lenarila, ne da se mi iti ven, lenoba sem :)
-da bom jutri pospravila stanovanje :wink:
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

... da se bolj svobodno nebi mogla počutit in zdaj dejansko razumem Exit, ko je govorila o prebolevanju znotraj zveze. Točno to se je v času zveze meni dogajalo in ja ... sem hvaležna, da se je zgodila, obenem pa komaj čakam na nadaljne dogodivščine, kjer ciljam na zadovoljitev mojih potreb in želja, predvsem pa, da bom čimbolj uživala v svobodi!

lep občutek ane?? :D tak da res NEEE GREEE ZA ČUSTVENOOO OTOPEELOOOOSTTT :D uživaj! naučila se boš ogromno o sebi, se spoznavala...

- da mi je hecno, kako je kar vsem samoumevno, da se za prvi maj nekam gre (po možnosti na morje)...in pol dobivam stalno take poglede eek ko povem da ne grem/nisem bila nikjer...

same here. mislim sori kr nimam keša, al ka? :D je pa zanimivo, da ravno taki jamrajo, da nimajo denarja. yeah right. mi je tut enkrat ena znanka jamrala kak neki nimajo dnarja. njeni so šli za en teden na ciper (mislim da). ja bogi res. smilite se mi.

Priznam:
* čakam, da se mi posuši lak na nohtih. upam, da se čim prej, ker se moram it še rihtat.
* dans grem po dveh!! tednih spet ven! :D upam, da bo fajn :DD
* mamo čudne, agresivne sosede. živim v pritličju stanovanjskega bloka. pred stanovanjem imamo še atrij. ker živim v okolici, kjer za moje muce ni nevarno, da se gibajo zunaj stanovanja, jih z mamo spuščava ven. in kaj se zgodi danes? z mamo se lepo pogovarjava, nakar slišiva, da je prišel nek sosed do najine ograje pa naju sprašuje, če so to naše mačke, pa da NOČE VEČ VIDET NAŠIH MAČK NA NJEGOVI ZEMLJI. da če bo še kdaj tam, da jih več ne bomo vidl (????????????????????). WTF???????????????????????????????
prokleta agresivna svinja gnila. (ni drugih besed). kok naj mački ukažem, da se ne sme sprehajat okol?? naj jo zaprem v stanovanje, če je navajena hoditi ven?
moje mačke so moje puhaste princeske. obožujem jih. skoraj sem znorela, ko mi je tako odkrito grozil, da jih bo poškodoval! zelo me je prizadelo, zelo me je strah za njih. kaj če jim res kaj naredi? ne morem verjeti, da obstajajo takšni ljudje, ki jih motijo mačke :s
aja + težil je, da je je ena okrempala njegovega otroka. zakaj bi mačka napadla za bv otroka? jo je že moru vlečt zaa rep, al neki? eh. nisem si mislila, da se bom tako razpisala, sam me je tip tak razpi*, da bi ga šla najraje zadavit. sam naj proba kej nardit. res. sam naj proba.
* kak sem se razjezila uh. sem morala kr mal ven stopit....
lady gumica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lady gumica »

sem žalostna zelo :cry:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da bom verjetno izpadla kreten ce recem da se ma zgoraj omenjen sosed vso pravico pi*dit zaradi mack? Ok, ni treba nobenmu dejansko grozit zaradi tega, ampak ce noce sosedovih mack na svojmu vrtu jih pac noce, geez.. :?
- Da smo se zvecer odpravli na kratek kulturni dogodek, koncali pa na spontanem zuru meni prakticno neznanega tipa, katerega punca je ponoci rodila in je bla takoj organizirana festa za miljon ljudi.. best night ever! :D
- Da se je temu tipu res vidla tista neznanska sreca v oceh... :) ti da prov mislit.. jim zelim vse dobro.
- Da grem zdej nadoknadit spanec za 3 dni nazaj.. budilko nastimala na torek :D noc!
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

Exit napisal/-a:
* mamo čudne, agresivne sosede. živim v pritličju stanovanjskega bloka. pred stanovanjem imamo še atrij. ker živim v okolici, kjer za moje muce ni nevarno, da se gibajo zunaj stanovanja, jih z mamo spuščava ven. in kaj se zgodi danes? z mamo se lepo pogovarjava, nakar slišiva, da je prišel nek sosed do najine ograje pa naju sprašuje, če so to naše mačke, pa da NOČE VEČ VIDET NAŠIH MAČK NA NJEGOVI ZEMLJI. da če bo še kdaj tam, da jih več ne bomo vidl (????????????????????). WTF???????????????????????????????
prokleta agresivna svinja gnila. (ni drugih besed). kok naj mački ukažem, da se ne sme sprehajat okol?? naj jo zaprem v stanovanje, če je navajena hoditi ven?
moje mačke so moje puhaste princeske. obožujem jih. skoraj sem znorela, ko mi je tako odkrito grozil, da jih bo poškodoval! zelo me je prizadelo, zelo me je strah za njih. kaj če jim res kaj naredi? ne morem verjeti, da obstajajo takšni ljudje, ki jih motijo mačke :s
aja + težil je, da je je ena okrempala njegovega otroka. zakaj bi mačka napadla za bv otroka? jo je že moru vlečt zaa rep, al neki? eh. nisem si mislila, da se bom tako razpisala, sam me je tip tak razpi*, da bi ga šla najraje zadavit. sam naj proba kej nardit. res. sam naj proba.

ti to resno??
Vsak ima svojo parcelo, drži mačke pač na svoji. jim postavi ograjo, daj na vrvico ali pa jih zapri. To je kot, da bi tvoj sosed imel kačo in bi hodila pa tvojem stanovanju pa bi on rekel, da je pač navajena, da se sprehaja okoli. (pa sem ljubiteljica mačk, da ne bo pomote)

- da me podraži, da sem šla prvič letos na morje, plačala za to precej denarja in potem cele počitnice preživela s 40 vročine :(
- da ga pogrešam (on mene skoraj sigurno ne)
- da se ne morem spravit učit za faks
Don't worry, be happy!!
nememento
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nememento »

- da se bojim jutrišnjega dne, ko jo bom spet moral videt. Že zdej se mi nabira neka anksioznost, ki se bo samo še stopnjevala do vrhunca jutri takle čas.
-da vedno bolj in bolj spoznavam, da smo si tujci. Čeprov je velik človeških občutij univerzalnih, so to samo koščki sestavljanke. Nihče te ni sposoben začutit v popolnosti in dojet celotno sliko. Da se pa prit dost blizu, če nameniš temu velik časa.
- da je človeški spomin porazno slab. V zadnjih dneh sem imel ogromno reminiscenc in sem se začel zavedat, koliko enih stvari iz otroštva se ne morem več spomnit, čeprav sem šele 21. Čeprav je mogoče za nekatere spomine bolje, da funkcionoramo tako.

Pa še ene par manj "depresivnih":
- zraven naše hiše kampirajo dve potepuški mački, k kr nočeta it stran :)
- sem se kr fino odpočil
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

* se strinjam, da GA LAHKO motijo mačke. ZAKAJ JIH NE MORE ODGNAT? ne vem kako naj vplivam na svoje mačke, da ne hodijo ven, če so navajene ven hodit? ne vem a sm js nenormalna, sam bog pomagi zakaj bi nekoga motila mačka??? a ni žalostno, da bi morala bit na vrvici zrad tega?

očitno sem res čudna. men se zdi bolano, da človeka lahko ena boga mačka moti.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

glede na to, da se mnenja glede mačk ful razhajajo (med vami in mano), vas lepo prosim, da se jih nadalje vzdržite, ker mi je potem še bolj hudo. hvala.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 06. Maj. 2013 11:56, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Da mačke tako ali drugače ne bi smele hodit ven v mestu. Zato pa je povprečna življenjska doba živali, ki bi lahko živele 20 let dejansko 4. Se mi zdiš izjemno neodgovorna lastnica živali, dajem prav sosedu in čisto nič me ne zanima, če ti je zaradi tega hudo.
* Da se mi danes ne da kuhat.
* Da ne vem, kako naj ''utekočinim'' kokosovo maslo, da ga potem razmešam.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

* Da sem stopila kokosov namaz, ga preveč pojedla in mi je zdaj slabo.
* Da me boli tudi glava.
* Da ne vem, kako naj obračunam s preteklostjo, če sem prepričana, da čas ne obstaja in da je preteklost vedno tudi malo sedanjost in prihodnost.
* Da mi ni za delat in sem totalno neproduktivna.
* Da mi ni do ničesar in se bi samo cmerila.
* Da bi šla nekam.
* Da je vse brezveze.
* Da me zebe.
* Da je to, kar se mi dogaja/čutim, zame resen problem, čeprav tega nihče niti približno ne razume.
* Da ne vem, zakaj so ene travme bolj sprejemljive kot druge. (Npr. če te nekdo pretepa, potem imaš lahko travmo, če te nekdo psihično muči nekje na papirju tudi, ampak v realnosti pa to nikakor ni tako in se razume kot normalno, da take stvari kar preboliš pač in greš naprej.)
* Da me zanima, kaj pomeni, ko ti rečejo ljudje, da ''razčisti s preteklostjo'' ali ''razčistita to'' ali ''razčisti pri sebi'' - kako to narediš? Kaj napraviš? Kako se to dela? Meni ni jasno in nihče mi še ni dal odgovora na to vprašanje, ne glede na to, koga sem vprašala ...
_sly_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _sly_ »

-da jo pogrešam
-pogrešam najine vragolije in norosti, podobno mišlenje, iste ideje, iste hobije
-se zavedam da nebova nikol skupaj, zaradi okoliščin in vplivov drugih oseb
-je pou leta od zadnjega snidenja, pa je še kr nemorem zbiti iz glave
-se kr sovražim zarad tega
-mi služba in faks kar uspevata,čeprav mi časovno vzame veliko
-učasih dobim občutek da sem čisto sam na tem svetu
-so bili majski prazniki kar delovni in ne turistični
-bo poletje še pestro in dolgo
-Upam da bom uspel si izpolniti željo za en daljši motoristični izlet v Skopje
-da nimamo problemov z mačkom na sosedovi zemlji, ker njihovi tudi k nam hodjo srat pa jest :)
_sly_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _sly_ »

Abby, a to maš prav maslo ali kokosovo olje v kozarcu?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^Namaz, ki je narejen iz kokosa, kokosovega masla in kokosovega olja od Dr. Goerg, dobi se v Mercatorju. Bio je in res 100% kokos, nič drugega, stane pa čisto preveč (skoraj 13€ 500g) in meni niti ni posebej dober. Kupila sem ga, ker so ga na eni veganski strani čisto navdušeno priporočali. Ampak predvidevam, da če res obožuješ kokos, ti je lahko dobro.
Zaklenjeno