Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Exit napisal/-a:* js mam pa tako srečo, da sem v SAMSKI sobi.... lepa sobica, novo pohištvo, tko sicer manjša, ampak za mene več k dovol placa. zelo zelo rada imam svojo sobico! če se pa hočmo družit pa gremo v skupno sobo.
sem imela nekaj časa cimro. je bla ok, nimam pritožb. ampak ni lepšga k pa d prideš po dolgem tečnem dnevi v sobo pa si sam.

...in odmasturbiraš.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

... sem mela samsko sobo. privat. nikol več. so se dogajale točno take stvari, ki jih opisuje browneyes.
... ^^ sem zdaj v študentu in mi je v dvoposteljni sobi stokrat boljše kot prej v samski. s cimro se razumeva, kuhinja in kopalnica sta dovolj čisti za moje standarde. in noben se nima za kaj več in hoče komandirat druge. ker enostavno ni potrebe.
... sem včeraj popizdila, ker v našo čitalnico hodi tuji folk. ne samo, da za nas, stanovalce potem ni placa, še psa ti navlečejo notri. da ne bo pomote: obožujem pse, ampak eni si preveč dovoljo. če bi blo pa kaj polulano/pokakano/od dlak bi pa mi stanovalci nasrkali. in naša čitalnica je res lepa.
... sem res razočarana nad nekom. že itak sem proti varanju, recimo, da nekako lahko razumem varanje na koncu zveze, ampak na začetku?! wtf je narobe s folkom? in to isti, ki mi očitajo, da naj se že zresnim...
... sem po enem mesecu doma in ravno danes je bedno vreme. vsaj učila se bom.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Inaa** napisal/-a:*da je blo na rammsteinih čist noro :tanz: :schaf: še bi!! :D

True that! :D

# da sm se komi ka naspala.... pa Ljubljana je totalno razočarala, halo, okej se razumem da je večina srenje šla na kres, sam vseeno, kiro mrtvilo.... men se pa tak žural :D
# da sem v pričakovanju teh dveh frej dni ponedeljek in torek komaj sfurala na šihtu.... pač ko veš da te čaka neki frej, je vse težk da buh pomagi.... zato mi dans svetovno paše slabo vreme, sama sm doma z živalmi, nanizankami, v pižami pa filmi.... shi*t, I'm so getting old, ker me to totalno osrečuje
# da sm bla povabljena na ''piknik s srninim golažem'' mislim wtf.... da bi spet 3 ure razlagala zaka js ne jem srne, nakar bi me vsi grdo gledal. sm raj doma
# da je čas za spremembo... spremembe. in treba bo začet. ne bo lahko, ne meni, ne komu drugemu, ampak jaz moram sledit svojim sanjam
# da vidim mačko kak se spravla da bo tipkovnico zavzela, tak da raj neham tipkat dok še lahko :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem bila vceraj zadeta ko pingvin :D
- da smo izumili mangovo pico, k sreci nismo imeli sira, ker bi jo drugace sli delat.
- da sem ugotovila tudi, da zna moj cimer na pamet cca 40 cifer stevila pi :eek: V soli mu je bilo dolgcas in ker so imeli na stenah okoli in okoli napisan pi, se mu ga je uspelo pac zapomnit.
- da se je cimer neki casa snemal na moj mobitel, ene 6 minut, in zdej me je ful strah it to poslusat :lol:
- da bi morala ene stvari delat, pa se mi ne da, ker te stvari vkljucujejo buljenje v zaslon racunalnika z vso pozornostjo in med vec sto fotografijami plakatov s pogresanimi osebami poiskati tiste, ki se podvajajo. Grozna mi je ze misel, da je vecina teh ljudi najbrz mrtvih. Vsakic, ko v novicah preberem, da so nasli ali indentificirali novo truplo in je zraven napisano ime, najprej pomislim, ce smo tega cloveka videli med fotografijami plakatov. Prezivelih ze par dni ni vec.
- da je bil zadnji teden custveno precej naporen in zaradi tega imam slabo vest, saj konev koncev je z mano vse vredu, sem ziva in zdrava, prav tako vsi moji najblizji, kar pa ne velja za tisoce ljudi okoli mene.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

samska soba v študentskem domu!!! privat ne grem več - predrago, ogabna stanovanja (večina ima prastaro pohištvo, pa un vonj, pa vse škripa...). cene pa tak nabite, da amen. zaradi stanovanja sem bila v prvem letniku praktično brez denarja.... tule v študentskem domu pa res super super super. pet jih je na enem hodniku, pet na drugem. na vsakem hodniku ena kopalnica in en wc (cimri zelo čisti, vse počistijo za seboj. sicer pa imamo vsak dan tudi čistilke). oba hodnika skupaj (torej vseh 10) pa nas ima kuhinjo, skupni prostor pa balkon. spoznala ogromno ljudi. najboljše pa je, da imam ta 30 sekund oddaljen faks, pa še ploščad je takoj zraven in je spomladi super, ker vsi grilajo, ležijo na dekicah...
:D ok ful sem se razpisala. ugl. super izkušnja, obožujem svojo sobo, svoj dom, študentsko življenje :D

pa cena je tud super ;)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da bi js tudi samsko sobo
- Da mi ta teden cist prehitro mineva in spet ne delam nic za faks, ofkors
- Da grem jutri koncno h dohtarci ker sm gluha ze en teden, nje pa nikoli ni
- Da bom v soboto ocitno res nastopala pred malo vecjo publiko in sem po eni strani ponosna nase, da sem se javla, po drugi me pa ze zdej cist zvije sam ob misli na tole :lach: i can do it!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Da sovražim to gnusno, zlobno, manipulativno, egoistično, infantilno, prekleto prasico!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

*imam ogromno dela za faks in ni popolnoma nič z mano, samo nekaj prestavljam na naslednje dni!

*sem si obljubila super truper nagrado za opravljene izpite, pa se še kar ne spravim učit!

* :wall: :wall: :wall:
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a schjora »

-da sem čisto na istem kot haley, ampak brez nagrade. še manj motivacije ...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

* tudi jaz se ne morem spravit. nikakor. za motivacijo nekak nisem ziher ali je dobra ali ne.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem vceraj dobila kr ponudbo za sluzbo :D In to cist hudo, badass sluzbo na podrocju, ki me zanima. Sem povabljena k njim v prihodnjih dneh, da vidim, kaj delajo in ce se najdem na tem podrocju. Oh boy...
- da sem vceraj v nekem trenutkh pomislila, da je cimer mal zatreskan vame. Sam ne tapravi cimer. S “tapravim“ cimrom je pa tud hecna zgodba. Oh boy... :D
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

*Abby** napisal/-a:* Da sovražim to gnusno, zlobno, manipulativno, egoistično, infantilno, prekleto prasico!

Tašča?

- Da se tema počasi spreminja v temo o stanovanjih :D
- Da sem včeraj namenoma izpustila piknik pri mojemu doma, samo zato ker ne morem gledat face od njegove mame
- Mi je zdaj žal, ker se s sestro (ki je organizirala piknik) dobro razumemo
- Se sprašujem kake vrste človek, da izpit na ponedeljek po počitnicah? In to celo zjutraj?
- Upam, da bom vseeno naredila, ker je naslednji rok ravno ko me ni doma....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Sarissima napisal/-a:- Se sprašujem kake vrste človek, da izpit na ponedeljek po počitnicah? In to celo zjutraj?

Enako je tudi pri meni! :evil:
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baaaby. »

*upam, upam, upam, da se mi pri tem delu nasmehne sreča. Ne samo, da ga resno potrebujem, še všeč mi je, tako da držat pesti zame! :D
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

^ držimo pesti! :top:

... da ful upam, da bom pregurala ta mesec.
... da se bolj svobodno nebi mogla počutit in zdaj dejansko razumem Exit, ko je govorila o prebolevanju znotraj zveze. Točno to se je v času zveze meni dogajalo in ja ... sem hvaležna, da se je zgodila, obenem pa komaj čakam na nadaljne dogodivščine, kjer ciljam na zadovoljitev mojih potreb in želja, predvsem pa, da bom čimbolj uživala v svobodi!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Zaklenjeno