Priznam da...#18
* da se mi ne da učit in sm zato zglancala celo stanovanje (clo spravla sm se brisat svinarijo, ki se kopiči za pralnim strojem in pomivat okna, halo!), napisala že n mesiđov z neumno "kaj delaaaaš" vsebino n naslovnikom in 23x refreshala use zavihke, ki jih mam na mozilli + poklikala (in preletela!) celo najbolj tračarske strani, ki jih drgač nikol ne (ker se lah komp pokvar). Tema.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
- da bo to menda to...odločila sva se, da poskusiva s skupnim življenjem
- da me je strah, kako bo, če ne bo šlo vse po načrtu, če delam napako, če se bodo stvari poslabšale ali izboljšale...en kup strahov imam, a po drugi strani čutim prijetno vznemirjenje...če ne poskusiš, ne veš
- da sem včeraj o skupnem stanovanju in vseh svojih strahovih se zaupala najboljši kolegici in me je njen odziv presenetil. In ne pozitivno. S tem, ko sem se jaz veselila in planirala stvari, je ona hladnokrvno odreagirala in s svojo slabo voljo zamorila še preostali del večera.
- da je danes zadnji dan službe, še par urc pa prosto en teden. To potrebujem že več kot nujno.
- da me je strah, kako bo, če ne bo šlo vse po načrtu, če delam napako, če se bodo stvari poslabšale ali izboljšale...en kup strahov imam, a po drugi strani čutim prijetno vznemirjenje...če ne poskusiš, ne veš

- da sem včeraj o skupnem stanovanju in vseh svojih strahovih se zaupala najboljši kolegici in me je njen odziv presenetil. In ne pozitivno. S tem, ko sem se jaz veselila in planirala stvari, je ona hladnokrvno odreagirala in s svojo slabo voljo zamorila še preostali del večera.
- da je danes zadnji dan službe, še par urc pa prosto en teden. To potrebujem že več kot nujno.
kokica87 napisal/-a:- da sem včeraj o skupnem stanovanju in vseh svojih strahovih se zaupala najboljši kolegici in me je njen odziv presenetil. In ne pozitivno. S tem, ko sem se jaz veselila in planirala stvari, je ona hladnokrvno odreagirala in s svojo slabo voljo zamorila še preostali del večera.
* fouš ti je
* bicikel so mi ukradli iz doma
* mislim da bom koga ubila
* kak nasvet, kje tej bicikli končajo? kje bi se splačalo pogledat? bicikel je bil dokaj dober.
*preživel sem popoln dan z meni najljubšo osebo
*očitno (80%) dobil šiht v dusseldorfu kar pomeni da zapuščam slovenijo za tri tedne v mescu
*this makes me very very sad in one way, ampak rabim službo in denar nujno
*vsega kar hočem zgleda ne bom nikoli mogo imet...
*očitno (80%) dobil šiht v dusseldorfu kar pomeni da zapuščam slovenijo za tri tedne v mescu
*this makes me very very sad in one way, ampak rabim službo in denar nujno
*vsega kar hočem zgleda ne bom nikoli mogo imet...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
- Cosmopsiho
kokica87 napisal/-a:- da me je strah, kako bo, če ne bo šlo vse po načrtu, če delam napako, če se bodo stvari poslabšale ali izboljšale...en kup strahov imam, a po drugi strani čutim prijetno vznemirjenje...če ne poskusiš, ne veš
v najslabšem primeru se pač razseliš, tako da samo brez panike.
- da se mi spi, ker so me sosedje zbudili uro in pol pred načrtovanim vstajanjem
- da bo danes še dolg dolg dan, tako da mi bo urca miru zase, dobro dela.
- da ste vabljeni na dozo sodobne klasične glabe danes na Lemberški grad
Exit napisal/-a:kaka čustvena otopelost???
Čustvena otopelost, da si sposobna prebolet zvezo, ki je trajala 5 let v manj kot dveh mesecih in niti ne razumeš, da je fant še ni prebolel ... to je zame čustvena otopelost ... ali te pa bo (upam), ta razhod ''zadel'' čez nekaj časa ...
* Priznam, da srčno sovražim migrene.
* Priznam, da sem izjemno vesela, da ta teden ni predavanj, ker imam goro dela, ki ga bom zdaj lažje opravila.
* Da grem pa julija RES nekam na počitnice in si vzamem prosto.
* Da bom drugače najbrž šla po babičinih stopinjah in si pri 35 že pridelala prvi infarkt ...
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Čustvena otopelost, da si sposobna prebolet zvezo, ki je trajala 5 let v manj kot dveh mesecih in niti ne razumeą, da je fant ąe ni prebolel ... to je zame čustvena otopelost ... ali te pa bo (upam), ta razhod ''zadel'' čez nekaj časa ...
Hm

... da je bil res popoln dan z njim!
... da sem ob njegovi pomoči uspela vsaj 0,1% premagat strah pred višino, saj sva se povzpela na 21 metrov visok razgledni stolp
... da sem hvaležna za zadnje tri mesece, ampak vse bi dala, da bi lahko zamenjala ta občutek ''praznine'' ob odhodu! ne morem mimo ''melanholičnega'' občutka
... da sem skeptična glede stave
... da je to priložnost, da resnično razmislim o svojem življenju, da določim prioritete, se rešim odvečne ''prtljage'' in dobro razmislim, kaj si želim.
... da če bo vse po sreči, me čaka v juliju 2 tedna backpacka s kolegico po evropi.
... da sem ob njegovi pomoči uspela vsaj 0,1% premagat strah pred višino, saj sva se povzpela na 21 metrov visok razgledni stolp

... da sem hvaležna za zadnje tri mesece, ampak vse bi dala, da bi lahko zamenjala ta občutek ''praznine'' ob odhodu! ne morem mimo ''melanholičnega'' občutka

... da sem skeptična glede stave

... da je to priložnost, da resnično razmislim o svojem življenju, da določim prioritete, se rešim odvečne ''prtljage'' in dobro razmislim, kaj si želim.
... da če bo vse po sreči, me čaka v juliju 2 tedna backpacka s kolegico po evropi.

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
- ^ Da mi priznanja v stilu 'ta forum je itak beden' niso bla nikoli jasna
kdo koga sili?
- Da mi je ta tip en velik misterij.. pa nism sigurna ce sm js cudna, al je on
- Da sm se ta teden mela super fajn, spoznala par super novih ljudi in slednje sm res rabla
- Da mam na tone dela za faks
- Da mi gre cimra na zivce
- Da upam na kaksen izletek zdej med pocitnicami

- Da mi je ta tip en velik misterij.. pa nism sigurna ce sm js cudna, al je on
- Da sm se ta teden mela super fajn, spoznala par super novih ljudi in slednje sm res rabla
- Da mam na tone dela za faks
- Da mi gre cimra na zivce
- Da upam na kaksen izletek zdej med pocitnicami