Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Priznam da:
* sem gledala fotke z modne revije kopalk. ne vem, ampak te naše "manekenke" res nimajo nekih vau postav.
* življenje bi bilo neprimerno lažje, če bi ženske lahko imele harem.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

somebody napisal/-a:* življenje bi bilo neprimerno lažje, če bi ženske lahko imele harem.

:D :biggthumpup:
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

Priznam da:
- tole soncee tooook fajn vpliva name:D
- res sem vesela, da se je končno začelo sončno vreme, po drugi strani pa se imam reees ogromno za učit in tole sonce ne pripomore k učenje, ker sem ves čas na kavicah
- trenutno je moje življenje zelo stresno in ta stres se kaže na stanju moje kože :x
- upam, da tale dva meseca mineta po pričakovanjih in, da si lahko nato končno odahnem
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Priznam da... mi je ful, ful hudo za eno osebo... Ne vem kako naj tej osebi pomagam, kaj naj naredim... Počutim se tako nemočno in sam upam, da bo to enkrat že mim... zakaj imajo eni tako smolo :( ne razumem...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

haylee napisal/-a:^^ Norooo!!! Vrhunska produkcija in ozvočenje, top plesalci, da o vokalnih sposobnostih Beyonce sploh ne izgubljam besed. Vsem, ki ste ostali doma, je lahko žal, ker ste zamudili nerealen koncert :wink: Svaka čast! :gut:

... da se pridružujem besedam haylee. To je bil res, za moje pojme, eden najboljših koncertov. In ko pogledam video konca, kjer je zapela pesem I will always love you, še vedno čutim vse mravljince v telesu.
... da si ob tem želim, da bi še čimprej videla Kings of Leon v živo! Če bo vse po sreči, mogoče celo junija že :)
... da razdalja zelo vpliva na vsak odnos, naj bo ljubezenski, prijateljski, ipd. in sem ob tem kar malo žalostna, saj zadnje čase opažam, da se je ona zelo spremenila in ni več tistega pravega zaupanja med nama. :(
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Abby in jozica1, hvala..

Priznam, da:
-sem prisla do tocke, ko ne zajokam ob vsakem pogledu na boks ali na njeno vrvico,
-se cudim poplavi vprasanj, ce bom imela novega psa. ne,ne bom, imam enega se doma, hvala, ne iscem nadomestila. En nama je s sestro celo ponujal svojega psa in nama poslal oglase za pse. Svasta.
-me skrbi za eno situacijo in tokrat ne vem, kako se bo razpletlo.
-nimam pojma, kako bom macka in psa pripravila do tega, da sprejmeta, da se zdaj gre zares in se bosta mogla zbogati,
-grem danes delat. Nisem cisto ziher, ce se mi ze da delati prijazne. Ampak se bom mogla.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

Sarissima napisal/-a:Haylee, ne skrbi razpolovna doba kofeina v telesu je cca 6 ur, zato glej, da boš ob primerni uri v postelji, da te ne pokosi rebound efekt :D. Do takrat pa uživaj v dopaminskem šusu ;)

Haha, držal je do 7ih zvečer, pol sm pa omagala. Ampak sm pa umes še trening preživela, bravo jst :D

* šibam čez eno urco na Šmarno in upam, da me ne bo stuširal. Napovedi pravjo da ne, sam teli temni oblaki pomoje ne bojo sodelovali.
* zadnje dni sem na vseh področjih nekam čudno pridna. Še ob učenju se mi ne obrača, nasprotno, prov brez problema se spravm h knjigi. Pa v omari mam že skor dva tedna svojo najljubšo čokolado in se je nism niti dotaknla. Svašta.
* zanimivo kako lahko ena oseba, ki ti je bla učasih noro blizu, postane nekdo, za katerga se ti zdi, da ga sploh ne poznaš in ti gre za bonus še mal na živce. How did that happen? :D (but I'm glad it did.)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da je bil včeraj res super dan, poln smeha in sončkanja. i love my friends!
You make me smile, please stay for a while :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

- se gre danes zaradi debilnega vremena namesto v Gardaland v Trst :roll: bo pa kakšna nova cunjica padla.. :D
-nvem zakaj mi je sitno, ko mi kdo reče "si shujšala?", ubistvu mi grejo vsa vprašanja take sorte na živce, isto kot "si se postrigla?" oboje se vidi, če sm pač sm, ampak pomoje ni to problem..pomoje bolj nekako nočem, da ljudje mislijo, da sm ultra nezadovoljna s sabo in hujšam/se spreminjam, zato nočm da opazijo take reči, krneki, bedna sm
-je tole veganstvo zaenkrat dokaj kul, sploh ni tok težko, samo sitno je odgovarjat na vprašanja pa se prilagajat..konstantno morš skrbet sam za to kaj boš jedel baaaaa
-me čaka še vsaj pet koncertov do julija wooo, čeprav bo od teh petih samo en band iz tujine..ampak ugotavljam, da slovenski metal res sploh ni švoh, dejansko mamo kakovostno glasbo lahko
-komi čakam, da mi poteče naročnina, da ta poscan lg vržem v scavnico kamor spada, pametni telefoni my ass
-sm morala dns, lih dns dobit to bedno rdeče izločanje, fuck you nature, fuck you :D
Slika
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da sem mela včer čist beden dan, dons pa se počutm 100x boljš :D
*odštevam dneve do koncerta rammsteinov, ooo še mal :cool:
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Smrt je nekaj normalnega, itak da te prizadane, če si bil na osebo/žival navezan, ampak treba je iti dalje, življenje je minljivo. Lahko si samo hvaležen za vse dobro in lepo, ki ti ga je to bitje prineslo v tvoje življenje in se jih z veseljem spominjaš. Vsaj tako poskušam narediti jaz in ... Emanuela - ljudje, ki ti ponujajo oglase novih živalc, verjetno nočejo nič slabega, želijo pomagati, ampak verjetno ne na prav način (?).
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^zame je to bila žalitev. Ko nekoga izgubiš, ga ne greš takoj nadomeščat (predstavljaj si osebo po 10-letni zvezi, da mu greš npr drugi dan iskat partnerja in mu pošiljat slike nekih samskih. Sicer čudna primerjava, ampak mislim, da mora vsak žalovati kakor zna in želi in če človeka poznaš od majhnega, kakor ta ki sem ga omenjala, tega ne narediš. Pika). In tolažba, da je življenje minljivo, ne pomaga. Pomagajo spomini, lepi trenutki, z mano je bila od 13. leta, ne pa to, da živali pač umrejo. In ker sem bila res navezana, zaščitniška, ker so mi moje živali isto pomembne kot ljudje, mi smrt pač ko pride ni najbolj normalna.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da smo mi, ko je nam umrl družinski pes smo čez 3 dni imeli novega, ker je bilo vsem preveč hudo gledat prazno utico

da si danes res vzamem čas zase in bom malo prebluzila in malo delala

da sem včeraj zmazala celo čokolado in nimam niti malo slabe vesti, ker drugače precej pazim pri hrani

da zgleda, da letos poletja zame ne bo
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
kariina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kariina »

..Evelyn.. napisal/-a:-nvem zakaj mi je sitno, ko mi kdo reče "si shujšala?", ubistvu mi grejo vsa vprašanja take sorte na živce, isto kot "si se postrigla?" oboje se vidi, če sm pač sm, ampak pomoje ni to problem..pomoje bolj nekako nočem, da ljudje mislijo, da sm ultra nezadovoljna s sabo in hujšam/se spreminjam, zato nočm da opazijo take reči, krneki, bedna sm

same here!

priznam samo to, da spet samo rinem v težave kot vedno :?
you can be anything you want (:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da sem ga videla po dolgem času ...
*da mi je zdaj kr mal baad :/
*da je pester in zanimiv teden za mano
*da se morma končno odločit, če boma pičle za prvomajske al ne!
Yada, yada, yada...
Zaklenjeno