jemljem fat burnerje, ki vsebujejo kofein in tirozin (+ ostalo), ampak do zdaj sem jih jemala samo v dnevih treniranja, dans pa sem si vzela pavzo, ker me jutri čaka res ful težek izpit in zdaj ne vem ali jih naj danes tudi vzamem? ne bi rada, da mi organizem ''zaspi'' ker sem danes komaj spravla 400 kcal skupaj
Hujšanje
punce, mi zna katera svetovat kaj naj naredim?
jemljem fat burnerje, ki vsebujejo kofein in tirozin (+ ostalo), ampak do zdaj sem jih jemala samo v dnevih treniranja, dans pa sem si vzela pavzo, ker me jutri čaka res ful težek izpit in zdaj ne vem ali jih naj danes tudi vzamem? ne bi rada, da mi organizem ''zaspi'' ker sem danes komaj spravla 400 kcal skupaj
že kake 3 tedne pa jem po 900, 1000 kcal na dan, ampak sem vmes telovadla, tak da za takrat ni panike
ne bi o tem kaj je zdravo al ne, ker sem tak delala več let in sem bla popolnoma zdrava, tak da preprosto nemorem verjet nečemu, kar nisem doživela
se pa gre zdaj bolj za to, da mi preprosto ne znese časovno in finančno, da bi več pojedla, zato me zanima če bi FB pomagali pri obdrževanju metabolizma ?
se pa gre zdaj bolj za to, da mi preprosto ne znese časovno in finančno, da bi več pojedla, zato me zanima če bi FB pomagali pri obdrževanju metabolizma ?
- Little fairy
- Komunikatorka

Ne, ne bodo pomagali. Burnerji pridejo v poštev čisto na koncu, ko s hrano in intenzivnim treningom res ne gre več tistih zadnjih 100 g maščobe dol. Se pravi, ko si že po mnenju večine itak v top formi in se še zadnjih minimalnih oblog hočeš znebit (katere vidiš samo ti, ostali ne
)
Namest burnerjev si kupi raje kak mesek (če ga ješ), file vitkega soma, ki ni tako drag, pa se ti bo finančno izšlo
Pa obvezno vsaj 1200 kcal dnevno, predvsem iz B, kvalitetnih maščob (olivec, konopljino, kokosovo olje), zelenjave, malo sadja in malo OH (za kosilo pojej tazadnje OH-riž, ovsene kosmiče). Zvečer pa sam B in zelenjavo.
Če boš stradala, bo telo preklopilo na špar program in bo tud tako lahko nekaj časa shajalo, ampak dolgoročno se mu ne bo izšlo, ker bo sčasoma vsak presežek, pa četud minimalni, shranilo v špeh.
)
Namest burnerjev si kupi raje kak mesek (če ga ješ), file vitkega soma, ki ni tako drag, pa se ti bo finančno izšlo
Pa obvezno vsaj 1200 kcal dnevno, predvsem iz B, kvalitetnih maščob (olivec, konopljino, kokosovo olje), zelenjave, malo sadja in malo OH (za kosilo pojej tazadnje OH-riž, ovsene kosmiče). Zvečer pa sam B in zelenjavo.
Če boš stradala, bo telo preklopilo na špar program in bo tud tako lahko nekaj časa shajalo, ampak dolgoročno se mu ne bo izšlo, ker bo sčasoma vsak presežek, pa četud minimalni, shranilo v špeh.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Mishela napisal/-a:ne bi o tem kaj je zdravo al ne, ker sem tak delala več let in sem bla popolnoma zdrava
o.O Saj to je point, seveda se posledice ne pokažejo takoj, ampak šele čez čas... jaz sem se tudi 10 let čudno in nezdravo prehranjevala (pa ne mislim fast food itd.), bila totalno zdrava, po določenem obdobju je bilo pa organizmu dost in je začelo zdravje protestirat na različne načine (pač zadeva se nabira več let in enkrat ven useka)
Sej možno, da ti ne bo škodovalo, ampak utemeljitev, da nekaj delaš več let in si še vedno zdrav, pač ni ravno za zanašat se nanjo
Zgolj v opozorilo, itak lahko delaš s svojim zdravjem, kar sama želiš 
- Little fairy
- Komunikatorka

Najbolj smesne ste mi zenske, ko mislite, da boste kar izgubile rit in joske, ce boste malo potelovadile. Pri hujsanju si ne mores kar izbrat na katerem delu telesa bo sla mascoba stran. V primeru moskih, ki hocejo sixpack, ga ne morejo kar tako dobiti, ker pri moskih gre mascoba na trebuhu nazadnje stran (za sixpack potrebujes ze kar nizek % telesne mascobe).
Redno delat vaje za kardio/moc (tek, kolo, vaje s telesno tezo/prostimi utezmi) in se pravilno prehranjevat. Misice so tezje kot mascoba in se mogoce razlika v tezi ne bo tako poznala (ce ze zdaj nimas toliko mascobnih zalog), se pa telo oblikuje in je bolj cvrsto.
Redno delat vaje za kardio/moc (tek, kolo, vaje s telesno tezo/prostimi utezmi) in se pravilno prehranjevat. Misice so tezje kot mascoba in se mogoce razlika v tezi ne bo tako poznala (ce ze zdaj nimas toliko mascobnih zalog), se pa telo oblikuje in je bolj cvrsto.
Drugič beri bolj natančno... Prvo kot prvo redno telovadim in nisem rekla da s telovadbo kar tako izgubiš joške in rit... ampak z nepravilnim hujšanjem, da bi šla ne vem kolk dol. Dost vem glede na to kolko časa že delam na svojem telesu, da bi izgledala čim boljše in bla fit. Ne mislim pa samo hujšat pa telovadit ne vem kolk... pa bi šla maščoba enakomerno dol bla bla bla. Hočem tud kaj obdržat glede na to kaj mam. Pač v določenih predelih vem, da je težko kaj izgubit. Npr. js mam bolj močne roke in meča... in ja tega bi se rada vsaj malo znebila... ali z vajami ali pa na kakšen drug način. Sej nisem neumna.
Tu es dans toutes mes pensées.*

v določenih predelih seveda...
sam k vem, da se v te predele težko shujša.