Sama tudi dostkrat potocim kako solzo, a vecinoma, ko sem sama. Ne maram se pogovarjat o custvih in ne maram delat scen v druzbi, se pa hitro 'zlomim' ko se naenkrat nimam vec s cim zaposlit, sem doma in prepuscena svojim mislim.. pridejo taki dnevi sem pa tudi obcutljiva na 'cukraste' pesmi in filme - priznam, da mam ob vsaki custveni sceni orosene oci
Tearjerker napisal/-a:Jaz vedno jokam ko slišim uvodno pesem od risanke Palček David. Pa ko Wolverine zaštiha Jean Grey v 3 delu X menov, ko umre Darth Vader, ...
Damit! Spojler! A si mogla napisat to lih k me dečko prepriča, da sem začela star wars gledat
To ti je kazen, ko nisi že prej gledala! Zdaj mam kr solzno oko, ko vidim, da eni ljudje rabijo nekoga, da jih prepričuje da naj gledajo neki tako per exellence kot je SW!
Tale solzava tema je ratala kr zanimiva Men je bil najbl solzav moment, k obi wan poreže temu seksi dolgolasemu revežu vse okončine Zakva sm sploh začela gledat
Jaz dejansko ne morem gledati nobenega filma, kjer prikažejo živali, ki umrejo ali trpijo, so žalostne. En razlog, zakaj nočem pogledati Hatchike.
Jokam ob scenah, ki me pretresejo, npr ko v Geishi ločijo mali sestrici.
Jokam ob posnetkih umora živali (aka videi o pridobivanju krzna itd, ampak moraš videti, proti čemu si, četudi je kruto do konca), v jok me spravi ena pesem, ki me spomni na babico. Na jok mi lahko gre tudi zaradi jeze, npr če me kdo primerja s fotrom na način, na katerega mu nočem biti podobna.
Jokam, ko mi čustva prekipijo in mi je lažje da se zjočem in je potem mir.
Tu se zdaj bere, kot da jočem vsaki dan, ampak dejansko se izogibam zg opisanim scenam in se zato jok kot sam zgodi bolj redko.
js sem pa opazila pri sebi, da me včasih poslušanje kar enih pesmi spravi v jok. ampak le pod enim pogojem - da zraven na glas pojem recimo v avtu, si nabijem musko, in pojem zraven. in kar je najbolj čudno, nima veze kakšen komad je..vesel, žalosten, z nepomembnim besedilom. men pridejo solzice v oči. če pa ne pojem, me ne gane