Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

browneyes napisal/-a:* da bi vas 95% tle gor pocrkalo od foušije, če bi povedala s kom se zdaj dobivam

try me :D

- da sva dečku kupla nove awesome zimske čevlje za naslednjo sezono, ker so bli ravno ful znižani
- da je s tem online šopingom zmeraj isto. js neki zase gledam, pol pa njemu kupiva za 200€ robe, js pa kupim tisto zadevo za 20 :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-da si grem sama seb na živce ful mega nenormalno
-fucking piš mi že, mater ti :D
-stresiram zrd krene bedne reči pa čeprov je situacija jasna k beli dan, zdj vem, kaj je s temi debilnimi babami, ki kljub temu, da vejo kaj je prav, izberejo tisto napačno al pa so "neodločene", GTFO GET YOURSELF TOGETHER WOMAN!
-sm po eni strani vesela napredka in svojih dosežkov, po drugi pa razočarana, da ni bolje, ker bi lahko bilo..
-sm danes že drugič v relativno kratkem času sanjala o apokalipsi heh, in sicer na isti način, da je huge goreč meteor priletel v zemljo in se raztreščil ob vstopu v atmosfero tko da so padale manjše v premeru parih metrov goreče skale, ki so vsakič povzročile požare in uničevale hiše in pobijale ljudi.. nevermind, da sm spet sanjala osnovnošolsko simpatijo fak, en dan bom k en kreten pač šla do njega in rekla "ej ni mi jasn zakaj, ampak jz te jeb**o sanjam že okol 8 let, dej pober se z moje glave douche, find yourself another home".
-se grem zdj tuširat, da bom ful lepo dišala za moj "zmenek" :hearts: (im thinking about letting her go to second base.. :D)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* kak sem not padla v game of thrones... nič mi ni bilo jasno, ko je bilo konc... sam tist: kaaaj, ena ura je minila? komaj čakam naslednji ponedeljek :D
* še vedno nisem našla nobenega dela prek št. servisa... očitno bo to malo trajalo...
* upam, da si bom lahko že maja dala tatu...
* bo danes len dan... nekaj opravim za prostovoljno društvo, potem pa sem fraaaj cel dan! zvečer pa žurka!
* me je malo strah kak se bom obnašala pred cimrom... da se ne bo ponovil dogodek z zadnjega pijanskega srečanja haha...
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Leyla_ »

* zadnje čase sanjam :twisted: sanje kjer je on glavni akter :oops:
* da ga imam po skoraj 5h letih norooo rada
* da sovražim ponarejene ponedeljke (torke) skoraj tako kot prave ponedeljke
* da bi takoj vzela 1 mesec dopusta, če bi lahko
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da so bile današnje sanje čist preveč hot! Z lahkoto bi se lahko živela v njih :flamingdev:
... da sem preiskala celo sobo, da bi našla SD kartico in ja ... zgleda, da sem jo posesala :( Kaj bom zdaj poslušala v avtu?!?
... da si nonstop vrtim ta komad http://youtu.be/dSLOR2cRouU ... čist nora! :D
... in ja, prvi, ki bo to poletje jamral, kako je prevroče, bo dobil en vlki šamar kot opomin na vreme zadnje mesece :D
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Da mi gredo take ženske kot je ona skrajno na živce! Da ne vem, kako lahko hodi kaj tako neumnega, plitkega, prostaškega in zabitega okoli po svetu. Gnusobe ene pof*uk*ane! :evil:
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Da mi je umrl dedek in si zrihtam prevoz preko strani prevoz.org, da bi šla na pogreb... in me zaje*e, ne pride ob dogovorjeni uri in se ne javlja na klice. Ok, saj ne, da je bil to edini prevoz do mojega kraja...ah. Potem kličem za drug prevoz,ki gre približno v mojo smer in me tudi tisti zajebe. Da ne omenjam, da sem izgubila delo, ki bi ga morala začet na dan pogreba in seveda ne morem prit delat...ful*k no: /
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

- Da ze dolgo nisem bila tukaj gor in priznavala :)
- Da sem vesela, da vidim gor neke starine kot floribunda in *mala*, in malo manj starine kot ..Evelyn.. :D
- Da sem danes zabusavala z delom za faks.
Zadnjič spremenil sončk, dne 03. Okt. 2013 16:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Evelyn lezbika say what?! A nima tipa?? :D najbrž je mislila na kaj drugega v postu..

rokerca :( moje sožalje

*da se svojega dedka skor vsak dan spomnim, skor eno leto bo :(
*da men tud gre na živce tole vreme
*da bi se mogla ornk zbrcat v rit pa spravit k delu
*da sem danes bla celo mal pridna :)
*da mi gre mal na živce, ker mi en kolega tolk piše in da nevem kak se izgovorit ker se ne javljam nič nazaj :?
*da se morem učit za kolokvij pa sploh nevem kaj ker je tak butasto vse skupaj
*da ga pogrešam in mislim, da ga bom v kratkem videla na enem dogodku me je že groza.
Yada, yada, yada...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

sončk napisal/-a:- Da nisem vedela, da je ..Evelyn.. lezbijka. Live and learn :D
- Da je moj bi in da ga bolj privlacijo tipi. In sem po dolgih mesecih sekiranja totalno okej s tem.

Haha :D 1.) na žalost sm dolgočasna heteroseksualka, tisto je bila zgolj šala.. :)
2.) ful zakon, da si okej s tem!
- moram it spat počas
- rokerca sožalje, lajf tepe, tepi ga nazaj :/
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Only for me :hearts:

* sončk pozdrav :)
* da je bil včer super večer, lep zaključek
* da je dons dan učenja, ne sme me nič dekoncentrirat, ker bi blo res fantastično, da tole naredim, še so šanse, še; mogoče je pa dolgoročen plan "diploma" celo izvedljiv v željenem roku
* da sm super volje, sicer še vedno v fucked up situaciji, ampak vsaj vem kak naprej, to pa zihr
* da prov ne vem kak se naj udobno oblečem za v knjižnico, najrajš bi kr v pižami, pa bi bil mir, sam občutek, da bi čudne poglede dobivala mogoče
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

sončk napisal/-a:- Da sem vesela, da vidim gor neke starine kot floribunda

gee, tnx :D

- da morem menjta frizerko, ker je ta totalno nesposobna. zakaj dafak morem js frizerki govorit, kako more stričt. poleg tega non stop neki blebeta. mislim koga briga kdaj maš ti pregled, pa kdaj si ga mela nazadnje pa kolk boš dala za hotel. zakaj morem js to vedet? js plačam, zato da me ostrižeš, ne da poslušam tvoje življenjske dogodivščine oziroma odsotnost le teh.
- skadim še en čik in pičim. upam, da bo čim hitreje konec, ker bi rada malo stanvanje spravla v red, preden mamo pičkiš najt, ki mi hodi precej narobe, ampak neka bude.
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baaaby. »

*da komaj čakam poletjeeee :flower:
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

- sem sita jamranja o tem kak nam je vsem bed in kak ni služb itd itd... ma lej, nekak bo, sa mne mi pa cele dneve težit o tem, po drugi strani pa cele dneve v gostilni sedet!
- da mi po glavi skačejo neke zelo, ampak res zelo, nore misli
- da se sprašujem če je res kaj na tem... včeraj mi je kolegica rekla: glej, že 5 let se vračata en k drugemu, tak ali drugače.. kaj pa če je tu kaj več, kaj pa če je to to, pa si nočeta priznat?
- da joooooooooooj! sem jezna ker je taki otrok in mama že 2 dni tišine ker sem mu pač povedala svoj vidik na zadevo, pa verjetno se bo to raztegnilo na cel teden
- da fušam pri delu za faks :mad:
- da bi kr najrajš prespala ta april in slabo vreme
- da bi končno rada enkrat rekla: evo, tak in tak bo in konc!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da sem postala malo bolj optimistična za bližnji izpit na faksu. yay for me, i can do it! :D
*da upam da ne bom že jutri nazaj v obupanem stanju (glede faksa)
*da tut js ne razumem, zakaj so vse frizerke tako klepetave in razlagajo neke osebne stvari. js zato hodim k moškemu frizerju, ker ful manj razlaga in opravlja :razz:
*da sem v zadnje pol ure popila že 4 kozarce vode, pa sem še kar žejna
*da sem ves čas žejna? :?
*da komaj čakam da se zbašem v posteljo, pogledam eno serijo in zaspim :wink:
You make me smile, please stay for a while :)
Zaklenjeno