Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da sem tudi sama začela opažat, da odkar sem veliko bolj zadovoljna sama s sabo, da tudi drugi začutijo to energijo, sproščenost in zadovoljstvo.
... da imam preveč želja in premalo sredstev za uresničitev le-teh!
... da mi je dolgčas na kubik! :D
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

»Za vsakim naključjem je načrt, za vsakim načrtom je naključje.«

Ne morem verjeti, kaj se mi dogaja, po eni strani me je strah, po drugi pa je tako zelo čudovito. :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Da menjam prvotni post, ker je bil spisan v res slabem trenutku in je bil vsekakor pretiran. (Imaš prav, carrie. :))
*Da je sporočilo zdaj predvsem: imam slab dan in preveč vseh obveznosti, sem utrujena in na robu z živci. Prepiri ob tem samo še povečujejo stres.
*Da sem res hvaležna za prijazne besede. carrie, haylee: :kuss:
*Da še vedno držim pesti skupaj s haylee za en velik minus na testih za celiakijo. :)
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 25. Mar. 2013 16:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a carrie_ »

Priznam,
*Da mi je žal, da ne morem na materinski dan reči "hvala, rada te imam", ker smo preveč odtujeni.
*Da želim Abby, da se tale župca ne poje tok vroča, kot se je skuhala.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* da tut jst želim Abby, da ji stvari čim prej padejo spet na pravo mesto.
* da dejansko men ni hujšega filinga kokr trenutek, v katerem ugotoviš, da si imel o nekom popolnoma napačno predstavo. Na to se ne morš prpavt, pa čeprav se ti je že prej zdel, da ni vse tko kot more bit.
* da sm bla po pol leta pri frizerju - and I like what I see, enkrat za spremembo :wink:
* izvidov še kr ni, jst pa že cepetam ob vsaki pošti ali klicu. Nej bojo že enkrat, ker se mi zdi d tole brezglutensko dieto tok stoično prenašam samo zard tega, ker sm trdno prepričana, da jst pa že ne morm met celiakije. Mogoče neb blo slabo mal glavo prpravt, da me ne bo kap, če bo v kuverti drgač pisal...
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

*Da se je juha nazadnje pojedla solidne temperature.
*Da me že dolgo mika, da bi objavila kakšno fotko v temo o outfitih, pa se še vedno obotavljam ... hmf.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Da pri nas že 2 tedna ne kurijo, niti ne bodo več, sploh se ne morem ogreti in roke se mi tresejo, da komaj natipkam kaj :?.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Lani bila na istem. :? Dekce in veliko puloverjev ... držim pesti za sonček še zate. :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

^^+ termofor!
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jaa, tole me trenutno rešuje :D
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da grem igrat igrice
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da imava jaz in banglades rojstni dan na isti dan
- da bom naredila eno veliko bedarijo, mogoce hudo napako, ampak I dont care. Zivljenja itak ne gre jemati preresno.
- da mi je vsak dan bolj pri srcu. Od njega sem se toliko naucila in zato ga imam rada. res sem hvalezna, da mi vesolje na pot poslje take ljudi, ki me prisilijo, da ob njih rastem.
- da sem v enem letu precej zrasla. ne na nacin, ki bi ga moja mami izmerila s svincnikim na podboj vrat. Dejansko uresnicujem svoj “bucket list“ pa ceprav gre v navzkriz z nekim obicajnim potekom zivljenja.
- da eh, brezveze analizirat za nazaj, ce je pa pred mano tolk enih awesome moznosti... :)
- Happy birthday, Bangladesh :D
Epl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Epl »

* da je ni sile ki bi me premaknila ko me prime sitnoba, ker ko me prime ne popusti in vem da je včasih že too much, sama sebi grem takrat na živce, ampak si ne morm pomagat. :evil: :angry:
*da sm sitna :D
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* da sm po novem čiiiiiist obsedena z Emeli Sande. :hearts:
* http://www.youtube.com/watch?v=bWZdSKiUHy4 - da sm ta komad v zadnjih dveh dneh pomoje poslušala 20x :D Ene parkrat na let se zgodi, da mi grejo ob kakem komadu kocine pokonc - & this is one of them :wink:
* sita snega, sita dežja! Nej bo že enkrat maj, drgač bom vsak čas spakirala kufre in se preselila na Filipine.
* Kljub bednemu vremenu in občutku, da tavam skos življenje namest, da bi ga živela, sm neki čudno pomirjena dons.
* Da si grem zdej skuhat kavo, drgač bom padla dol :)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

* se mi zdi, da se ti včasih v 5 minutah in parih besedah lahko podre vse, kar si ful čaa gradil. ah, bom že. bom poskusla popravit stvar, če pa ne bo šlo pa: move on!
Zaklenjeno