-Cimra mi gre na zivce part 3: S cimrom kuhava kosilo in za eno jed vnaprej skuhava krompir, potem pa med tem, ko cakava, da se ene druge stvari skuhajo, da noter vmesava krompir, greva za 15 minut v sobo. Ko hoce cimer nadaljevat s kuhanjem, krompirja ni vec, ker ga je boga lacna reva pojedla, z rezalne deske (ko je ocitno cakal na neki), VSEGA, brez, da bi vprasala!!! A mi lahko nekdo pove, ce je to normalno? Pa ko bi vsaj pocakala, da skuhava, sej ce je dosti, ji vedno ponudiva! Svasta res...
- Da imam en kup novih bangladeskih oblacil, jej.
- Da hocem sladoled. Pa sadje. Grem dol v trgovino, ko preberem forum do konca
- Da sem pretipkala clanek in je se kar dobro uspel, samo se fotke dodam in upam, da bo kaj iz tega. I need this, pa ne zaradi denarja, vsaj ne v celoti.
- Da mi je tazastonjski clanek, ki sem ga za vajo napisala tud super uspel pa fotke so bile pohvaljene. Pa se blog sem updateala z postom, ki mi je tak simpaticen. Skratka, pridna ustvarjalna jaz

To pa se ni vse, ker imam idej se pa se. Sam kaj, ko ni to kje objavit. Ce ima kdo kako idejo...
- Da komaj cakam, da si zrihtam tele skype klice, da poklicem najboljso prijateljico. Joj, to bo cvekanja

Damn verifajd baj visa, da tega ne morem ze danes met.
-Da mi je koncno potegnilo, da se da knjige z neta zastonj dobit

Sam se vedno nisem pristas e-knjig. Ma ni to isto.
-Da sem hkrati ugotovila car aplikacij za pametne telefone. Ampak imam vedno bolj obcutek, da je moj pametni telefon pametnejsi od mene
- Da grmi in bomo spet ocitno imeli nevihto. Ful dobr, da nam streha zamaka. Pa da spet ne bo elektrike. Se moram ocitno zdej spravit po futr, preden se ulije.