Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

*Abby** napisal/-a:*Da držim pesti, da bodo testi od haylee negativni!

:kuss:

* Da tut men noro sede tale sončk.
* Spala sm 9 al 10 ur, pa sm čiiist zbita :? Verjetno je že čas, da nardim en dan pavze, ker sploh ne vem več kera mišica me ne boli, ampak kaj k se počutm totalno gnilo, če ceu dan presedim.
* Neka napetost je v zraku, pa upam, da hitro mine, ker me dela živčno.
* Dons mam ful velike plane glede učenja, ker učer tut odprla nism, lenuh en! Noro, kok težko se je spravt k učenju po skoraj 2h letih pavze - it's definitely NOT like riding a bike. :!:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* sem zbolela :/ def. delno posledica preteklega tedna. 4krat v enem tednu se napila ko pr*. druga res ne morem rečt..
* grlo me tako boli, da govorit ne morem.
* vročinaaaa.
* s cimrom se normalno pogovarjama, vse kul. hvala bogu :D
* se bo treba mal umirit.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

* da me je razočaral en drugače zlo v redu človek, ki mi je ponudil da mi kamot zrihta eno res zaželeno službo, sedaj pa že več kot en teden nobenega glasu od njega. ne se pol ponujat, če ne misliš resno!

* da sem dobila ponudbo za delo v Angliji, kjer sem lani opravljala prakso, pa bi fuuuul šla, samo:
a) moram prvo povedati fantu, ki ne bo navdušen;
b) ne bi delala v svojem sektorju, ampak mogoče bi blo pa ok...

* da mi ni jasno kam je šel ta teden
* da še sedaj nisem pogledala novega dela nanizanke
* da sem prvič skuhala ločeno kosilo, ali kot temu pravim jaz: "double", zase rižoto z morskimi sadeži, za mojega pa riž z zrezki v sirovi omaki. prvič sem delala in je bilo zelo okusno :)
* da že čist predolg nisem zadela v kakšni nagradni igri
* da upam da bom prej našla službo, preden grem drug teden na zavod :'(
* da dojemam Zavod za zaposl. kot osebni poraz
* da si nisem že dolgo kaj novega kupila
I am not an enigma, just a contradiction!
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Da sem fucking fucked up

-MI gre na ľivce, da se moram delat kot da je vse OK, ker če sem slučajno slabe volje, se očitno mulim. Whatever.

-Da tu itak priznavam samo takrat, ko mi gre karkoli narobe.

-Mi ni glih za priznavati.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

*da ne morem verjet in ne razumem kako se nekateri ljudje nepravični, nesramni, zlobni in maščevalni... kako lahko?!
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

prinzessin napisal/-a:* da dojemam Zavod za zaposl. kot osebni poraz

... I feel you :/ js sm pomoje še vedno v fazi zanikanja ...

- da se mi ne da učit. Odlašam pomoje že pou leta pa se še kr nism spravla oziroma sm prejšn tedn začela pa hitr obupala in vrgla knjigo nazaj u predal.
- da sm sitna. Kr precej. Upam, da bo jutr bolš, ker grem sama seb na žiuce.
Live. Love. Surf.
Gasika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Škofja Loka

Neprebrana objava Napisal/-a Gasika »

- sva z mami spekle pehtranovo potico :)
- sm navdušena nad našimi orli :D Bravooo našii! :biggthumpup: :scherzkeks:
- mi je zlo zlo dougčaaas :?
- sm dojela,da nubenga nimam s katerim bi se družla tukile v domačem kraju ker sem med tednom itak v Ljubljani (mam šolo tam) in je moj best frendica tut zlo daleeeč :( :?
- sem izgubila veliko stikov s folkom medte,k sm bla skor 2 leti s tipom... Disaster!! :mad:
Gasika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Škofja Loka

Neprebrana objava Napisal/-a Gasika »

- sva z mami spekle pehtranovo potico :)
- sm navdušena nad našimi orli :D Bravooo našii! :biggthumpup: :scherzkeks:
- mi je zlo zlo dougčaaas :?
- sm dojela,da nubenga nimam s katerim bi se družla tukile v domačem kraju ker sem med tednom itak v Ljubljani (mam šolo tam) in je moj best frendica tut zlo daleeeč :( :?
- sem izgubila veliko stikov s folkom medte,k sm bla skor 2 leti s tipom... Disaster!! :mad:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

-Cimra mi gre na zivce part 3: S cimrom kuhava kosilo in za eno jed vnaprej skuhava krompir, potem pa med tem, ko cakava, da se ene druge stvari skuhajo, da noter vmesava krompir, greva za 15 minut v sobo. Ko hoce cimer nadaljevat s kuhanjem, krompirja ni vec, ker ga je boga lacna reva pojedla, z rezalne deske (ko je ocitno cakal na neki), VSEGA, brez, da bi vprasala!!! A mi lahko nekdo pove, ce je to normalno? Pa ko bi vsaj pocakala, da skuhava, sej ce je dosti, ji vedno ponudiva! Svasta res...
- Da imam en kup novih bangladeskih oblacil, jej.
- Da hocem sladoled. Pa sadje. Grem dol v trgovino, ko preberem forum do konca
- Da sem pretipkala clanek in je se kar dobro uspel, samo se fotke dodam in upam, da bo kaj iz tega. I need this, pa ne zaradi denarja, vsaj ne v celoti.
- Da mi je tazastonjski clanek, ki sem ga za vajo napisala tud super uspel pa fotke so bile pohvaljene. Pa se blog sem updateala z postom, ki mi je tak simpaticen. Skratka, pridna ustvarjalna jaz :) To pa se ni vse, ker imam idej se pa se. Sam kaj, ko ni to kje objavit. Ce ima kdo kako idejo...
- Da komaj cakam, da si zrihtam tele skype klice, da poklicem najboljso prijateljico. Joj, to bo cvekanja :) Damn verifajd baj visa, da tega ne morem ze danes met.
-Da mi je koncno potegnilo, da se da knjige z neta zastonj dobit :) Sam se vedno nisem pristas e-knjig. Ma ni to isto.
-Da sem hkrati ugotovila car aplikacij za pametne telefone. Ampak imam vedno bolj obcutek, da je moj pametni telefon pametnejsi od mene :(
- Da grmi in bomo spet ocitno imeli nevihto. Ful dobr, da nam streha zamaka. Pa da spet ne bo elektrike. Se moram ocitno zdej spravit po futr, preden se ulije.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

- Da prvič pišem v to temo

prinzessin napisal/-a:da sem dobila ponudbo za delo v Angliji, kjer sem lani opravljala prakso, pa bi fuuuul šla, samo:
a) moram prvo povedati fantu, ki ne bo navdušen;

- I feel you too. Tudi moja razmišlja o tem, da bi jeseni za eno leto odšla v London.

shania napisal/-a:*da ne morem verjet in ne razumem kako se nekateri ljudje nepravični, nesramni, zlobni

- Sem tudi sam imel opravka s takimi ljudmi. Z njimi je najbolje ravnati tako, kot oni ravnajo s teboj. Sicer ne da si hudobna do njih oz. da jim mečeš polena pod noge, ampak ko te oni potrebujejo, jim enostavno obrneš hrbet. Takrat sem mogoče zamislijo.

legally blonde napisal/-a:- da se mi ne da učit. Odlašam pomoje že pou leta pa se še kr nism spravla oziroma sm prejšn tedn začela pa hitr obupala in vrgla knjigo nazaj u predal.

- Da je precej podobno z mojo diplomo, ki jo gulim že od začetka leta 2011. Pa bi lahko imel diplomo že na polici svoje omare, če se leta 2008 ne bi zaj**al z izbiro diplomske teme, ki z mojim študijem nima neke prave povezave, obenem pa še pri profesorici ki ji ni jasno, kaj pomeni biti mentorica.

Gasika napisal/-a:- sm dojela,da nubenga nimam s katerim bi se družla tukile v domačem kraju ker sem med tednom itak v Ljubljani (mam šolo tam) in je moj best frendica tut zlo daleeeč :( :?

Kaj na rečem, z nekaj forumašicami si delim enake težave.

_patchouli_ napisal/-a:Ko hoce cimer nadaljevat s kuhanjem, krompirja ni vec, ker ga je boga lacna reva pojedla, z rezalne deske (ko je ocitno cakal na neki), VSEGA, brez, da bi vprasala!!! A mi lahko nekdo pove, ce je to normalno?

- da se na mojo srečo pri meni to še ni zgodilo. Tebi in cimru pa predlagam, da naslednjič pojesta ali skrijeta nekaj cimrine hrane. Mogoče ji bo kapnilo.

- da je moja mama težek bolnik (dobesedno, kar je rekla tudi zdravnica). Pojma nimam, kako se bo končalo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Sovažim PMS, dismenorejo in po*fu*kan čustveni vrtiljak.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da me boli glava
*da tut js v domačem kraju nimam več družbe - z nekaterimi smo se oddaljili, nekateri so se odselili
*da bi se tudi zaradi tega rada preselila v ljubljano, vendar ne dobim normalne službe -> nimam vedno dovolj denarja -> ne morem plačevati najemnine.
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
kariina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kariina »

-da bi enkrat mela rada normalno familijo
-da ga pogrešam :oops:
-da sem končno prišla do nekaj denarja
-da si ga zelo zaslužim ker delam kot utrgana
-da ne vem kdaj se bom že enkrat odpovedala sladkarijam :x :cool:
-da ne vem kako naj se poleti organiziram... :freude:
-da bo danes ena sproščujoooča nedelja :)
you can be anything you want (:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da smo se mel z ex sošolci s faksa noro dobro v četrtek na get-togetherju, best party after a long time
# da je danes moj mega lazy day in bom cel dan v pojsli in pižami gledala top gear specials
# da sta mačka in psička že ful kolegici, sm mislla da se mačka ne bo navadla na novo članico, ampak sta po dobrih dveh tednih že ful bestičke
# da, I know, it's vain, ampak uživam v komplimentih ljudi s katerimi se že en čas nismo videli :oops: :twisted:
# da sem v tednu dni uničila dve torbici.... tak da rabim zdaj 4 nove, ziher je ziher
# da yay, po Rammstein padejo še Depeche Mode mit my best buddy ki se je končno odloču it in to bo ful noro
# da grem zdej spat še pred kosilom :D because it's sunday and I love it
Uporabniški avatar
Aliee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Aliee »

Mi ni všeč, da moški in ženski spol ne moreta bit sam prijatelja grrr
Zaklenjeno