Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

* berem najbol srce parajočo knjigo kar jih je. :( Fault In Our Stars je naslov, če bi se mogoče rad še kdo polek mene počuto tak crappy, kot se zdaj jaz. :(
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

Priznam, da

* sem se zredila, ful fuuul preveč! Sicer glede na mojo velikost ni neke panike, ampak teh 5 pridobljenih kilogramov pač mora dol. Nujno! :mukkies: Prvič v lajfu je tehtnica pokazala čez 60 kg :cry:
* sem sicer zadnji mesec ful pridna in če le imam čas, grem za eno uro ven na sonce, malo sprehod, malo teka... Oh, kako mi paše :)
* se v zadnjem mesecu dogajajo čudne stvari. Zadnjič sem šla žurat v kraj, kjer delam in sem popila malo preveč... potem pa so se začele dogajat hecne stvari :D No ja, konec mi je bil čisto všeč :) Ampak iz te moke ne bo kruha, jebi ga. Sicer ful škoda, ampak jebiga :D
* si nikol nisem misnila, da je kenslanje povabila v kino tako težko.. rabla sem cev teden, da sem odpisala in razložila, da mi ni za it, da je moj šef in da je že tako ali tako čudno... Ah kok ne maram teh čudnih situacij. Brezveze!!!
* sem se vpisala na faks. Spet. Tokrat 2leten. In najbrž bom hodila na predavanja, ker me je to začelo ful veselit :D
* nimam pojma, kdaj se bom spravila pisat magistrsko :/ Odveč mi je sploh misel, da jo moram napisat. Saj jo sicer bom, ampak nimam pojma kdaj :D

* še malo pa Looooondooooon :love: Sicer grem prvič, ampak koooomaj čakam :D Ima kdo kakšen nasvet kaj nujno vidt? :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Je precej verjetno, da imam celiakijo.
*Bom očitno ąe malo shująala.
*Bom morda morala premislit opcijo, da postanem veganka. :roll:
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da bi se morala te dni začet učit
*da nimam primernih zapiskov, knjige, nič. treba priskbet :? :)
*da sem zaspana
*se mi ne da jutri na faks
*da mi gre na živce ker imam zadnje čase veliko prostega časa in veliko prmišljujem o svojem življenju, in vedno bol postajam nezadovoljna in zaskrbljena :? wtf
*da sem srečna da imam vsaj zelo zelo zelo uredu zvezo :hearts:
*da rabim novo posteljo :P
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* nujno se moram umirit! tole žuranje... reees preprepreprepreveč!

* imam poleg ogabnega mačka še moralca. nekaj sem mela s cimrom. CIMROM!!!!!!!!!!!!! sam tolčem se po glavi... :/
* eh.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Sounds fun

* da bi mi moral prepovedat pit in smse pisat. Holy crap! Še posebmo med PMSom :D never ends good
* da sam še mal, sam še mal, wiiiii
* da se morm učit dons, pejt nekam sonce, zame ne obstajaš :D
* da dobivam novo veselje za faks, ni slaba stvar za zamotiti se od vsega ostalega
* da morm pospravt mal, živim k pujs!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

*Abby** napisal/-a:*Je precej verjetno, da imam celiakijo.

Saj lahko zamenjaš z ustreznimi živili, zdaj je res že ogromno na izbiro, tako nadomestkov kot pač živil, ki že itak ne vsebujejo glutena ;) (samo moraš prebrat deklaracijo, pogosto imajo tudi taka živila v sledeh ogromno glutena, tako da je treba izbrat prečiščeno) - riž, ajda, proso, koruza, bio 100% ajdov ali koruzni kruh, riževe ali koruzne testenine, kosmiči in muesliji, riževe slaščice itd.... Vse sorte se najde, jaz imam že kar naštudirano :) je pa res, da je ponavadi dosti dražje :? Tako da ko ustrezno prilagodiš prehrano, pomoje ne bi smela hujšat, vsaj ne zaradi kaloričnega deficita, samo nadomestiš :)

- me čudi tole vreme, pred dvema dnevoma ledena 'poplava', zdaj pa takole :)
- bi šla na izlet po praznikih
- zanimivo, letos še nisem opazila, da bi kaj zelenelo
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Sem se ravno spomnila, da te bi mogoče tole zanimalo:
https://www.facebook.com/events/444331368977687/

Da ne bom čisto ravno OT - priznam da:
* zabušavam že cel dan.
* sem o eni osebi izgubila vse dobro mnenje - ne morem verjet, kako samozavestni so lahko eni, brez kančnka samokritičnosti.
* sem včeraj končno poslala tisti mejl. in zdaj sem čisto živčna, ker ne vem, kak bo odgovor... ah... drama, drama, drama.
* grem ponovit par stvari, da ne bom govorila neumnosti na tečaju.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

+1 :?

* ^^ Čakam na rezultate testov in močno upam, da bojo negativni; res se mi ne da tko živet.
* Tale sončk noro sede, sam baje bo že popoldne spet čist druga pesem.
* Mogla bi se učit pa se mi ne da. Ful sm že preveč padla vn in sploh ne vem več, kako nej se lotim.
* Jem čustva. Spet! Ampak, ker mam slab dan, mi je pol oproščeno. Nom nom nom. :P
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Najprej za Abby: a so ti naredl teste za laktozno intoleranco? Loh da te tud to matra...Moji sestri so naredl vse teste (računal na celiakijo, pa vnetje črevesa pa ne vem kva še), tega nazadnje in voila, zadetek v polno.

Priznam da: Mi je blo luštno sedet dons v čakalnici, okol mene pa same nosečnice :D Tako pozitivno energijo so oddajale.
Pa moram spacat to diplomo. Nujno. Ne da se mi več...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Da se zahvaljujem vsem prijaznim puncam za skrb in zanimanje in nasvete.
*Da imata moja mami in sestra obe laktozno intoleranco, tako da sem to najprej preverila - nisem jedla nič mlečnega - in ni nič vplivalo.
*Da ima sestra tudi dokazan gen za celiakijo, čeprav bolezen ni aktivna - to je očitno v družini, tako da nekako sumim, da so zadeve v tej smeri.
*Da imam jutri v času predavanja izpite, žal.
*Da sem danes prvič jedla domačo pico z brezglutensko moko in se počutim povsem okej, pa tudi slaba ni bila. :D
*Da držim pesti, da bodo testi od haylee negativni!
Sportnica26
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sportnica26 »

priznam da mi je všeč skoraj 7 let mlajši tip in glede na to da sem bila vedno proti takim oblikam zveze z "otroci" mi je kar malo bad in sem v precepu kako naprej.
nevem kako bi se obnesla zveza 22 letnik in 29 letnica ...že sliši se grozno :D :D
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

sportnica26... hiihihi, se hitro zgodi ;) jaz tudi zadnje čase preveč po mlajših pogledujem :razz:
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

- sem vesela današnjega sončka in samo čakam da grem s službe in na zrak! :)
- je danes tukaj res dolgočasno ker večine sodelavcev ni...
- si moram nujno urediti mapo z recepti... preveč eksperimentiram in si nikoli nič ne zapišem, potem pa ne znam več narediti enako
- komaj čakam da vidim prijateljico po enem mesecu, pa še kratek izletek nas čaka
- je moj novi avtoček super, res sem zadovoljna z njim in upam, da bo use ok (tok, tok, tok) :)
- ga bom pogrešala ta vikend, ker se ne bova videla... bodo pa potem prazniki toliko lepši!
- bom šla počasi na malico zdaj...
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Nisem OK, včeraj spet panični; tresenje, tesnoba, slabost, omotica, še hodit nisem mogla, zaspala sem šele ob petih zjutraj, pol pa še cimra jamra, da zaradi mene ne more spati :?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Zaklenjeno