rokerca napisal/-a: In posoda se nikoli ne pomije, tam jo pustijo stati 2 tedna oz večno, če je nekomu dopidzi (meni) in jo pomije. Svašta res.
# haha, da mi je situacija poznana iz študentskih časov. jaz sem situacijo ustavila tako, da sem enostavno umazano posodo, polno tiste stoječe vode in ostankov hrane folku nametala v pojslo. medtem ko so bli oni v sobi. pač nardiš knock knock, who's there, stopiš not, vržeš na pojslo da se mu vse polije in pocedi, se mal nasmehneš pa rečeš ''vsaka šola neki stane''. In potem začnejo pucat za sabo
# da mi bo piskr raznjesl od priprav na kongres, zato sm si zdle lepo skuhala en čajek pa mal browsam po netu, pol pa dalje
# da sem si poškodovala nogo in me jezi, ker ne bom mogla vsaj ene 3-5 dni fitnesarit
# da sem včeraj prvič šla pogledat bebico od prijateljice in je tako ljušn votrok, da to res ni. pa da js to rečem, pol je res kjut, ker men znajo bit bebiji tak odurni, da me strah zram rata (Chucky pa tte fore)
# da me spravlajo mal ob živce ljudje ki mislijo ''aha, ti si tole doštudiro torej znaš to, ti pa nisi pa ne znaš''

pa roko na srce, ena znanja se da dobit tud brez ustreznega faksa no
# da se mi spi, da to res ni. pa tt sneg. doma bi bla, z mačko pa pesom ob nogih pa gledala Top Gear pa pila čaj pa bi blo ful kul mega špon
# da si morem it kupit noblih cote za v četrtek in že mam kr mal gag reflexa ko se spomnem na to
# da komi komi komi čakam Rammsteeeeeeeeeein, ker zdle na zimo ni nč dogajal in pogrešam en dober, raz*k & od*uk od koncerta. aaaaaaaaaaa.