Da preprosto. ne. mores. pojesti. celega. jogurta. ki. sem. si. ga. ravnokar. prinesla. za. zajtrk. BREZ DA BI ME VPRASALA! Seriously?!!!! Se povem ji, da sem si ga kupila za zatrk, ma ona ga pozre celega, pol litra brez da bi sploh omenila. Aja ne, skoraj celega, pusti ga za en prst v loncku. Cimer me opozori na dejstvo, da bejba cel dan ni nic jedla, ker sva skrila hrano, pojedla je samo par krompirckov, ki so nama se ostali od vceraj, a da bi bejba v trgovino sla, ne to pa ne. Zakaj, ce pa lahko tujo hrano je?! Pa tak mimogrede me vprasa, ce nisem olja kupila, ker ga je zmanjkalo. Ja a ne ves, kje je trgovina? Jaz nisem zamascena americanka in znam celo omleto nardit brez kaplice olja. Teb ga pa ne bom kupovala. Bomo videli, kdo ga bo prej rabil. To je bila pa kaplja cez rob. Sem se tako veselila svojega comfort zajtrka iz banan, ovsenih kosmicev, jogurta in zlicke mangove marmelade. Na njeno veliko nesreco imam ravno menstro in sem ekstra obcutljiva.
Da nam v resnici ni zmanjkalo olja, sam cimer ga je “pospravil“
Da mi je tako vsec, kako me Dhaka vedno uspe presenetit. Pred dvema mesecema je recimo po nasi ulici prijahal tip na slonu. Zadnjic pa zvem, da lahko kupim sveze mleko dobesedno izpod krave eno ulico stran. Kar hisa je in zraven imajo stalco. v centru glavnega mesta!
Da je fajn decko in sem vesela, da sem ga imela moznost spoznati.
Da kljub vsemu nacrtujem izboljsanje odnosov v stanovanju s skupnimi aktivnostmi, ko pride tretji cimer domov.