), ampak z Jermainom sta imela meni enega boljsih nastopov in zelo lepo pesem sta zapela.
Phila si jaz razen po imenu nisem zapomnila, mi je bila pa kul njegova skupina (za Jairona mi je zal, da so ga drugi dan domov poslali).
), ampak z Jermainom sta imela meni enega boljsih nastopov in zelo lepo pesem sta zapela.

, ima konkreten vokal, lepo barvo glasu, odlično ga obvlada, poleg tega je artiste od glave do pet in kar je meni ogromen plus, izbira si odlične komade za preformat. Priznam da dam dost na to, kir komad si izberejo tekmovalci in Phillip si izbere same take meni osebno fenomenalne pa edini je, ko naredi res izvirno interpretacijo. IMHO je bila njegova verzija In The Air Tongiht fenomenalna, sicer je pa že komad sam za sebe taka klasika da ga je nemogoče naredit boljšega, ampak Randy je s svojim komentarjem tu v temo brcu in to like ful.

Upam, da zmaga res. Ostali so mi dolgcajt... še posebej Hollie. Žal mi je za Elise ker mi je všeč tisti njen rasp v glasu pa tud dobre muzike si je izbirala - predvsem na zvrst mislim (ampak žal bolj slabo poznane). Za Coltona se pa tud strinjam s Tearjerker. Če ne bo Philip v finalu pol nvm kaj naj rečem, da so američani dosadni.
Že lani so bli bzw.

why? Dokaj dobro poje, poje svoje, celo dobre, komade, bela je in lepa je.