Da sem naredila najboljso pico ever. In nisem kupila testa ampak ga sama naredila. Ce pomislim, kako poceni je bilo - za dva sem porabila sira za slab evro, moka je itak poceni, kvas tudi, kila paradiznika, in to tako dobrega, da bi ga samega jedla, pa je cca deset centov. Pica precej manjskega obsega bi me v restacraciji prisla vsaj ene 3 evre. Vem, da se to slisi malo, ampak ni
Da mi ni jasno, kaj si eni tipi mislijo. 2 leti in pol mas cas, da poves, kaj cutis do mene, a zberes si trenutek, ko sem varno na drugem kontinentu. in zdej naj kak? Se na avion vsedem in priletim domov, ker si mi PREK FACEBOOK CHATA izpovedal ljubezen? Kje je bil tip prej, matr mu...
Da sem zadnjic dobivala cel dan cudna sporocila od cimra, da sem ze mislila, da mu je kdo vdrel v fb racun. potem pa zvecer pride domov in zvem, da je to zato, ker je ze od poldneva zadet. smo potem pred spanjem se enega skupaj skadili in moram rect, da je bila prav kvalitetna zadeva

Sem se potem v svoji sobi spomnila izraza high as kite in se mi je zdelo za crknit smesno, ker ce gres popoldne na naso teraso na strehi, vidis z vseh okoliskih streh mularijo, kako spusca zmaje in jih je toliko, da je nebo celo pisano
da vceraj zvecer sta se pa cimer in njegov frend napila in jenjegov frend bruhal. na, to dela prohibicija. tu lokalci ne morejo kupit alkohola, lahko se ga dobi le s tujim potnim listom.