Priznam da...#18
* sem srečna, da sem "prebolela" mačka :s kak mi je blo slabo cel dan, uuuhhh.... reeeees ogromneeee količineeeee alkohola. čudno, da sem lahko sploh stala.
* prespal je pri meni
* upam, da se zdaj ne bom preveč navdušila itd, pa nevem kaj pričakovala, da ne bom potem razočarana.
* se počutim super mega odlično
* prespal je pri meni

* upam, da se zdaj ne bom preveč navdušila itd, pa nevem kaj pričakovala, da ne bom potem razočarana.
* se počutim super mega odlično
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
... da je bil to eden najboljših vikendov ever, čeprav je vino nadomestilo kri v mojem telesu
... da še toliko nisem prečvekala kot v petek zvečer
... da se včasih sama sebi čudim, kako lahko ugotovim določeno besedo pri Activityju ... ( kot recimo naplavina
)
... da sem bila malo skeptična glede koncerta in pevčevega glasu, ampak so moški dokazali, da obvladajo zadevo!! Če bi se band danes prijavil na šov v stilu Slovenija ima talent ipd., bi brez problema pometli s vso konkurenco! Carji so!
... da je nov teden in se moram resno vrečt v delo

... da še toliko nisem prečvekala kot v petek zvečer

... da se včasih sama sebi čudim, kako lahko ugotovim določeno besedo pri Activityju ... ( kot recimo naplavina

... da sem bila malo skeptična glede koncerta in pevčevega glasu, ampak so moški dokazali, da obvladajo zadevo!! Če bi se band danes prijavil na šov v stilu Slovenija ima talent ipd., bi brez problema pometli s vso konkurenco! Carji so!
... da je nov teden in se moram resno vrečt v delo

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

- delfinchek
- Debatorica