^^ Ne se obremenjevat s takim folkom. Škoda živcev!
* da mam js pa obraten problem

ko povem da kam grem (nobene luksuzne lokacije), se večina družbe sploh ne veseli z mano, saj ne pričakujem nekega vzhičenja, ampak skor ignorirat moje besede (al pa rečt, kaj bom zamudila doma takrat

); tak da večinoma sploh ne govorim več, da kam grem, ampak bolj last minute povem (potem pa kdo užaljen, da nisem prej povedala

). Ne štekam! Kot da mi ne privoščijo (pa imam manj keša, kot večina; tak da to ni problem)
* da sm nestrpna glede selitve
* da se veselim konca izpitnega (upam da vsaj kej uspešno opravim!!) in upam na lepo vreme, sonček; komi čakam poležavanja v parku, piva na dekci v dobri družbi, aaaaaa

Take simpl stvari mi res ogromn pomenjo
* da sm na minimumu glede financ, ukinjene kave, večina kosil. Sedaj se pije kava in kuha doma; edino za pivo zvečer sm še pripravljena dat; ampak poceni pivo!
* da si ne maram sposojat denar, še posebno ne za potovanja, ampak tokrat nimam izbire; upam da kak kul šiht najdem za poleti, da vrnem
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.