*da so mi ti delovni vikendi vedno manj odveč..fajn je, ko ni nobenih nadrejenih, lahko "bluziš" (beri: si bolj sproščen v delovnem okolju) pa tudi to, da imamo ful funkcionalno kuhinjo, v kateri lahko skuham skor več kot doma, odtehta

*da je teh must go-žuri iz četrtletja v četrtletje manj, ali pa sem postala preveč zahtevna oziroma naveličana..
*da nisem nikoli mislila, da je možno, da bom kdaj ^^tako čutila/mislila, ampak hej.. 9 let nazaj sem tudi živela v prepričanju, da si las nikoli nebom barvala v tako dolgočasno barvo, kot je rjava in da je obisk frizera, ki ti postriže samo konice že obstoječe frizure, brez, da ti generalno spremeni obliko in nasploh čupo, nesmiseln

*da je današnji razlog, da komaj čakam zaključek joba ta, da več ne zdržim brez enega komada, ki sem ga včeraj odkrila.. tukaj pa nimam youtuba, goddammit!!
*da sem mela enega bolj udarnih pms-ov, ampak morm rečt, da me začenjajo prav malo zabavat

*da si bom za svoj brzdej naslednji teden privoščla izlet na morje..

letnemu času bi se sicer bolj pritikal pohod po kaki gorski naravi, samo za to bi že rabla koga za zravn, jaz pa hočem met dan samo zase.. pa še lušta se mi obale za pop*izdit! tak, da ja.. komaj čakam.. frendom se bom pa itak čez vikend oddolžila z druženjem in vsem kaj spada zraven

*da sem za nocoj povabljena za zganjanje romantike, ampak nevem če se mi bo dalo po 12ih urah dela (od tega 6 v obupnih bolečinah) še s kom ukvarjat. razn, da se delam ful ubogo pa to in se prepustim brezpogojnemu ukvarjanju z mano. samo ne. ehhh.
*da še dobra ura in pičim.. pomoje kar šetnjo udarim peš, da si zluftam rit.