sanjaanja napisal/-a:No jaz o poroki ne razmišljam.
Zanima pa me kaj odgovorite nekomu, ki vam vsake dva meseca teži kdaj se mislite poročiti? Kako nekomu zapreti gobec?
vprašaj ga kakšno darilo misli prinesti, da prekalkuliraš, če se ti splača...

) je poroka oz. zaroka predlagana s strani moškega. Al pa fantu reci, naj ga utiša, če sama ne znaš
 ) je poroka oz. zaroka predlagana s strani moškega. Al pa fantu reci, naj ga utiša, če sama ne znaš   

saj ne bi vedla kaj naj rečem,kot okamenela,ki nima odgovora čeprav sva se pogovarjala večkrat že bi še vedno tko gledala zato ne vem kaj zame pove poroka,najbrš zame pomeni kot neka služba k jo moram izpolniti prav,da ne naredim neke napake drugače me čakajo posledice ali pa kot neka višja za odrasle in sebe ne vidiš,da bi se spuščal v to.
  saj ne bi vedla kaj naj rečem,kot okamenela,ki nima odgovora čeprav sva se pogovarjala večkrat že bi še vedno tko gledala zato ne vem kaj zame pove poroka,najbrš zame pomeni kot neka služba k jo moram izpolniti prav,da ne naredim neke napake drugače me čakajo posledice ali pa kot neka višja za odrasle in sebe ne vidiš,da bi se spuščal v to.
sanna napisal/-a:sem rekel,da pišem kot moški
sanna napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:^^čaki, zdaj pišeš ti sanna v imenu svojega fanta ali fant od sanne?
še vedno sem ženska čeprav nosim tudi hlače.Mojega fanta ni zdaj.Pišem vedno o sebi.
sanna napisal/-a:poroka v beli obleki,nimam dolgih las.

ker potem se takoj nabere ogromna številka ljudi.
 ker potem se takoj nabere ogromna številka ljudi. 
 bom en dan zbrala pogum pa načela pogovor s fantom, da sploh vidiva, kakšne želje zares imava in koliko to njemu sploh res pomeni.
 bom en dan zbrala pogum pa načela pogovor s fantom, da sploh vidiva, kakšne želje zares imava in koliko to njemu sploh res pomeni.