*Abby** napisal/-a: Uuuuu, joj kako boli, ko kdo reče kaj, ko ti ni všeč. Anede. Pa kar v jok in na drevo, jezik kazat in nesramen bit.
A dej dej, zdej si pa res že čudna s tem stalnim ponavljanjem, da naj bi nekoga nekaj bolelo, pa se delat, kako si nad njimi. Me že skoraj spominja na tisto včerajšnjo hecno babo, ki je prišla opevat svoje ogromno oprsje in vsakega, ki je omenil, da njemu pa ogromne težke prsi niso všeč, važno nalajala, da kako ga očitno to boli in poka od zavisti
Pač samo svoje mnenje se pove in utemelji, zakaj se z nekom ne strinjaš. Pomoje večini res dol visi za druge zveze in tuje definicije, vsaj meni, no
Tako kot tebi glede tistega različnega dojemanja samozadovoljevanja v zvezi al kaj je že bilo enkrat.
Se pa še vedno strinjam s trditvijo, da je seveda zveza drugačna, če partnerja živita skupaj, in da šele takrat zares vidiš partnerja v tapravi luči; resnost pa jaz dojemam kot nasprotje bolj kratkotrajnih avantur, ne v tem kontekstu. Jaz sama nimam izkušenj, sem pa že enkrat pisala o tem, da moja starša še celo nekaj časa po poroki nista živela skupaj, kaj šele pred njo (pač splet okoliščin), pa sta še vedno skupaj; super sta se imela in prej in zdaj
Sta pa prej pogosto hodila skupaj na potovanja itd., tako da sta se že dodobra spoznala v različnih situacijah. Je pa to bolj netipična situacija verjetno.

pa tega ne delam, ker..well im not you.

Točno tako!