Zakaj pa ne, če ima folk stvari odveč... pač verjetno niso vsi ravno tako premožni, da bi lahko velike količine vsega podarjali, mogoče jim pač stvari niso več všeč / niso več prav / so se jih naveličali, pa bi si radi kaj novega privoščili... in je vseeno bolje, če za kup cunj, vreden npr. 150 EUR, dobiš potem nazaj vsaj 60 EUR, kot pa če ne bi nič
Na drugi strani so pa kupci, ki tudi recimo nimajo ogromno sredstev ali pa se jim zdi škoda preveč zapravljat (npr. zadnjič je ena punca sama objavila, da bi rada kupila kak parfum... kul ideja, pač verjetno ji žepnina / plača ne dopušča preveč razvajanja po rednih cenah).
Čeprav sama moram reči, da me nakup kakšnih rabljenih stvari ne mika
Kvečjemu kakšna nova stvar, še z etiketami mogoče, če bi mi kaj padlo v oko... saj je podobno tudi na eBayu, a ni? Tisto mene vedno čudi, kako lahko punce za tako smešno nizke cene kupujejo nove stvari tam (po možnosti še brez poštnine tam nekje iz Azije)
npr. kup nekega nakita po par deset centov itd... je res, da se še nikoli nisem poglabljala v eBay, ampak meni tudi izgleda, da tisti folk ni ravno v plusu potem
Al v čem je trik tam, sej ne vem?

in kje bi lahko dobila balzame, ki bi bli tak fajn kot tisti v barvah..
sestra je zadnjo dala mislim, da 10€, js pa 2€. Pa danes vidiš trgovine (z oblačili, tudi na fb) s dost nabito ceno, stvari so pa z kitajske... Tako, da si mal predstavljaj, kakšno maržo imajo.

alo, uživaj v momentu, če hočeš gledat posnetke pejdi na youtube. Pa še bolj kvalitetni so.