-* me mački v postelji strašijo...ponoči se zbudiš, in ti na trebuhu leži 7kg maček.
Scary moment.
-* sem zadnjič izzival njenega mačka, se ulegel na hrbet in hotel mačka dati nazaj preko glave, in ko sem ga hotel odložiti se je očitno (najbrž ne-conspiracy

) ustrašil in me z krempljem zagrabil za ustnico kot trnek, in mi naredil veliko luknjo v ustnico.
-* ostajam pri psih..oni ti vsaj ne spijo po tebi kot da si del inventure, se derejo ko zmešani ko jim kaj ni všeč in te poškodujejo.
-* je danes 1. september...uradno najbolj k***ev in pof**an dan ko si otrok.
To ni slabšega dneva, jaz sem že na začetku avgusta črtal koledar kot da bi čakal usmrtitev.
Prideš v šolo, najprej si še vesel..srečaš vse kolege, poveš kaj je bilo poleti...z razredničarko se pogovarjate kje ste bili poleti, smejite se in se imate fajn.
Potem pa se je pogovor preklopil kar naenkrat preklopil na: šolski sklad, urnike, malico, novi predmeti, novi profesorji.
FUUUUUU
Mi je všeč citat iz filma Jebiga;
Baza: In zakaj je treba it glih jutr?
Miško: Ker se začne šola...Ko sem bil mali sem hodil v šolo, bilo je obvezno, saj veš...1. september je bil slab, ogaben , zafukan , zajeban in sploh zasran dan.
In moja beseda je bila sledeča:
"Ko bom velik...in to zdaj sem, bom šel vsakega 1. septembra na morje. Pika"
-* ko se govori že o Milki, nekoč sem jedel Milko z feferoni notri, so bili testni model in so jih dal eni firmi za testirat, pa je noben ni maral. Nagravžno, sladko potem pa peklo.
-* se mi zdi, da nekatere besede in tako mi je bilo pritrjeno...da nekatere besede izgovarjam s štajerskim naglasom, kar ni čudno glede na to koliko časa preživim tam

. Ampak, nikoli nikoli ne bom mogel postati štajerec po karakterju. Nisem in nisem sposoben preživeti več ur na piknikih, kjer se mize šibijo pod hrano, ter iz zvočnikov nabija hrvaška muzika in so vsi popolnoma sproščeni.
Jap, jaz bom vedno ostal introvertirani slabo socializirani zasavčan.
Mi pa pomaga...
-* mi grozi da bom ostal brez crocsov... oz. da mi jih bo zažgala.
Če so pa tako udoooobni, vseeno pa ne moreš ubuti nogavic ko jih nosiš, čeprav doma
-* je bil moj pradedek dick...podiraš krušno peč, prideš do temeljev in ugotoviš da je v temelje nasul 1m3 peska, vpraša dedka zakaj je to storil..in on reče: "ker je bil čuden". In potem 1 uro z vedri nosiš ven.
-* sem razočaran ker Barcelona ni kupla nobenega extra extra igralca, še posebej CBja..tako da, upam da dobijo kako lovoriko.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.