Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^ja bogi no...upam, da se hitro znebi obratnika :D

Priznam,da:
-je razstava Art stays res dobra (no, inštalacija Yoko Ono mi je bila najmanj zanimiva in si po mojem mnenju ne zasluži takšne pozornosti...ostalo pa super-od slik, videov, vsega), tako da se jo res splača iti pogledat. Čudno mi je, da je ne obišče več ptujčanov, blizu imajo, pa še zastonj je,
-je v prihodnje zagotovo boljše, da greva kampirat k jezeru kot pa na morje, ker sva se imela super, ni vročine, ki je ne prenašam, po kopanju si svež, okrog tebe so gore...sanjsko...,
-mi taaak paše ta dež, da je shladil ozračje.I can breath!
-če počasi ne bom dobila študentskega šihta, pol pa tudi ne vem. In ne, ne grem kelnarit v zabačene lokale, pa da je ne vem kaj,
-se maček vedno guzi k nama spat.Verjetno čuti, da je fantu to čudno :P ,
-sem prej jedla sushi.In ni pristal na seznamu top jedi.Še dobro, da je maček požrešen (prej je dejansko prosjačil za rogljiček. In ko ga je malo dobil, ga je požrl. Butl mačji :D ,
-bomo očitno naslednji vikend preživeli v večji skupini, spet. Ne bi smelo biti slabo :);
The world is as you are.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da zgleda bo pol dopusta sončkastega, pol oblačnega ali deževnega :(
*^^bi mogla it verjetno nekam bolj na dalmacijo
*da sem vseeno izkoristila slabo vreme in šla na pohod in kolesarit dokler se ni hudo vlilo in me zdaj zebe
*da je bedno bit na rač. ko si na morju ampak če ga zarad dela potrebuješ pol še mal kaj drugega pobrskaš, grem pol raje knjigo brat
*da ne morem verjet, da je že skoraj eno leto od kar sem dipl., ko tukaj berem kako se mučite se spomnim da sem jaz tudi jamrala (zdi se kot da bi blo včeraj)
*da bo to leto verjetno še mal študijsko in zraven delovno (upam!)
*da mislim, da se bom zredila od vse hrane :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da ne morem verjet kaksna katastrofa je v trgovinah. no mogoče se nisem lotila ob pravem času nakupovat ker prejšnjo noč nisem skoraj nič spala ampak vseeno... sem prav razočarana
> da se milka raziskovanje nadaljuje in sem najdla eno boljšo od tiste prejšnje
> da nevem zakaj sem vedno klasično milko jedla
> da razmišljam da bi kakšno slovensko knjigo prebrala
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* me mački v postelji strašijo...ponoči se zbudiš, in ti na trebuhu leži 7kg maček.
Scary moment.

-* sem zadnjič izzival njenega mačka, se ulegel na hrbet in hotel mačka dati nazaj preko glave, in ko sem ga hotel odložiti se je očitno (najbrž ne-conspiracy :?: ) ustrašil in me z krempljem zagrabil za ustnico kot trnek, in mi naredil veliko luknjo v ustnico.

-* ostajam pri psih..oni ti vsaj ne spijo po tebi kot da si del inventure, se derejo ko zmešani ko jim kaj ni všeč in te poškodujejo. :D

-* je danes 1. september...uradno najbolj k***ev in pof**an dan ko si otrok.
To ni slabšega dneva, jaz sem že na začetku avgusta črtal koledar kot da bi čakal usmrtitev.
Prideš v šolo, najprej si še vesel..srečaš vse kolege, poveš kaj je bilo poleti...z razredničarko se pogovarjate kje ste bili poleti, smejite se in se imate fajn.
Potem pa se je pogovor preklopil kar naenkrat preklopil na: šolski sklad, urnike, malico, novi predmeti, novi profesorji.
FUUUUUU

Mi je všeč citat iz filma Jebiga;

Baza: In zakaj je treba it glih jutr?
Miško: Ker se začne šola...Ko sem bil mali sem hodil v šolo, bilo je obvezno, saj veš...1. september je bil slab, ogaben , zafukan , zajeban in sploh zasran dan.
In moja beseda je bila sledeča:
"Ko bom velik...in to zdaj sem, bom šel vsakega 1. septembra na morje. Pika"
:D

-* ko se govori že o Milki, nekoč sem jedel Milko z feferoni notri, so bili testni model in so jih dal eni firmi za testirat, pa je noben ni maral. Nagravžno, sladko potem pa peklo.

-* se mi zdi, da nekatere besede in tako mi je bilo pritrjeno...da nekatere besede izgovarjam s štajerskim naglasom, kar ni čudno glede na to koliko časa preživim tam :) . Ampak, nikoli nikoli ne bom mogel postati štajerec po karakterju. Nisem in nisem sposoben preživeti več ur na piknikih, kjer se mize šibijo pod hrano, ter iz zvočnikov nabija hrvaška muzika in so vsi popolnoma sproščeni.
Jap, jaz bom vedno ostal introvertirani slabo socializirani zasavčan. :)
Mi pa pomaga...

-* mi grozi da bom ostal brez crocsov... oz. da mi jih bo zažgala.
Če so pa tako udoooobni, vseeno pa ne moreš ubuti nogavic ko jih nosiš, čeprav doma :lol:

-* je bil moj pradedek dick...podiraš krušno peč, prideš do temeljev in ugotoviš da je v temelje nasul 1m3 peska, vpraša dedka zakaj je to storil..in on reče: "ker je bil čuden". In potem 1 uro z vedri nosiš ven.

-* sem razočaran ker Barcelona ni kupla nobenega extra extra igralca, še posebej CBja..tako da, upam da dobijo kako lovoriko.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-priznam da življenje smrdi
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

-da v življenju še nism mela tazga moralca, kot ga mam danes. Bravo js!!
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

× sem utrujena

× je bil napored prvi dan v službi. Čeprav nisem delala nič konkretnega, kar me fuuul moti, ker bi rada delalaaa!! 8 ur sedet na stolu in gledat v luft je grozn, zakaj kličejo folk, če ga dejansko ne rabijo

× mi je po drugi strani super, da zaslužim kak extra € za mal "brezslabevesti" šopinga

× si želim, da bi več hodila okol po Evropi (da o svetu ne govorimo), ampak trenutno finančno ne znese za kakšna večja potovanja

× sem dobila vrnjeno prvo različico diplome in sem presenečena, da ni več za popravit. Tko, da si bom vzela lepo do vikenda v izi in ne mislim nič kej dost delat z diplomo, ker če ji pošljem že jutri, bom dobila spet nove popravke and so on and so on

× vreme sux, hoooočem še morja, ampak slabo kaže :(

× se že veselim oktobra

× upam, da nama uspe skupna vselitev, ampak prej bo treba še skoz vse te formalnosti, ah ja
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da ko moj zajček kihne, je to najbolj prisrčno smešna stvar ever :fluffy:
- Da sva šla včeraj s cimrom malo do centra in sva naletela na en kup ljudi, ki so stali zunaj s kozarci za vino v rokah. In je cimer najbližjega vprašal, kaj se dogaja in je tip povedal, da je pogostitev ob konferenci o arahnologiji (to je veda o pajkih :P ), ki se začenja danes. In sva rekla, da bova pa še midva spila kozarček vina, če je že zastonj. Ker nobeden ni opazil, da ne sodiva med pajkoljube, sva na koncu ostala več kot dve uri, spila kar nekaj kozarčkov in se najedla pršuta. Najin sogovornik je bil doktorski študent biologije iz Prage, ki je za doktorat raziskoval vedenje skakajočih pajkov, kar je tudi prišel predstavit na konferenco. Fajn dečko.
- Da ga pogrešam... Ful. Na živce mi gre, da ga pogrešam ful. Kaj mi je blo spet tega treba. Kr zdej bi spakirala pa šla nazaj, če bi lahko. Eh.
- Da bom jutri verjetno pekla (verjetno chocolate chip cookije), ker ga pač pogrešam in če se ne počutim kul, pečem.
- Čez točno 3 mesece grem na potovanje. Lonely Planet India tehta več, kot verjetno vsa moja prtljaga. Joj, bi bila vesela, če bi lahko speljala pot tako, kot sem si zdaj nazadnje zamislila. Če bo šlo, bo to čist noro potovanje. Tisto plažo na koncu si bom definitivno zaslužila :cool:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam da:
-zavidam _patchouli_ njena potovanja. I ja bi, sine :D ,
-sem zamudila svetlobo za tek in sem na koncu telovadila v sobi. Kombinacija večih vadb (ni ga bolj smešnega od tipa, ki vodi ogrevanje in govori : "Let's get funky!") je povzročila da se mi še zdaj noge tresejo. Proti temu je tek milina,
-mi ful ni fajn, da je foter neodgovoren glede obveznosti kot so moje zavarovanje, preživnina. Kako se lahko delaš ubogega, če greš za tri mesece tako na komot na drugo stran sveta? ,
-komaj čakam jesen in barvno listje in kostanj in sprehode in meglico in aaa, obožujem ta letni čas :D :love: ;
The world is as you are.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

voščte mi :birthday:

:D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Vse najboljše! :cheer: :balloon:

- da moram danes nujno zrihtat dokumente
- da upam, da ostane ta teden kaj časa za izletek
- da še vedno nimam obutve za v dež, grrr :/
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-vse najboljše rjavim okicam
-ta tedn ni nč šlo dol, motivation find me again!
-ugotavljam, da moram zaupat eni prijateljici, ker je vse skupaj še težje, če notr držim
-ful dobro spim zdaj, ko ni več divje vročine
-bi tudi jaz najraje bila šolarka in odila zdaj v šolo..pogrešam faks, komaj čakam, da se začne oktober..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 01. Okt. 2012 11:43, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

claire napisal/-a:
- imam krizo "vse bi mela" (milijon cunj, šuhov, nakita, vse mi je krasno). in upam da čimprej mine, ker v realnosti "nimam keša". - no, pa imam navdih!

jaz tudi :cry: jauuuuuuuuuuuu kake muke :cry:

* sem črna, pa sem zelo malo poraščena. ene kolegice pa si celo roke depilirajo.
* sem se odločila, da drug mesec neham jemat tabletke po 9ih letih in se bojim kaj bo. bojim se predvsem večje poraščenosti in svinjskih mozoljev in kilerskih bolečnin pred in med menstruacijo.
* zadnje mesece imam konstantno pizdarije in stroške z avtom
* drug teden si grem zrihat vizo.. odhajam daleeeeeeeeeeeeeeč
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- je bilo na dopustu FAN-TAS-TI-ČNO! :D :tanz:
- naju je čisto prevzel...bo treba drugo leto ponovit obisk
- sem se odločila, da bom letos še več smučala
- me je strah novega-starega obdobja, ki pride kmalu... :?
- ^^ bom dala vse od sebe, da ne bo dolgo trajalo. In čisto mogoče je, da ne bo :D
Zaklenjeno