KLEMY napisal/-a:-jst pa danes priznam, da sem se prišla sem pofočkat, ker me je zanimalo, če se bom spomnila gesla.
*da sem tudi jaz dans po stotih letih šla počekirat kaj kaj dogaja, (valda) zavila v to temo in ko sem vidla post od KLEMY, sem še jaz mogla probat, koliko mi spomin na področju gesel še služi
*da fak..tudi meni kr dogaja, ampak na en tak čuden način.. utrujena in naveličanja sem že od vsega dogajanja, akcij in nepredvidljivih dogodkov.. ma res, saj se je fajn zbujat v jutra, ki ti lahko prinesejo VSE, ampak počasi bi rabila tudi kako bolj umirjeno varjanto, kakšen red oz. gotovo prihodnost..
*da sem načeloma precej srečna
*da še zdaj nisem k sebi prišla od prejšnega vikend,a ko sme prvič vrtela na partiju in bla čist preveč zblojena

jooooj no, pa tak bi lahko blo kul.. no mam že naslednji "špil" čez slabe 4 tedne, do takrat bom se pa že še nadrkala.. je pa blo ubitačno fajn..aaa
*da se drug teden dokončno selim.. sem se v zadnjih tednih že 2x skoraj

nevem, če se veselim ravno kr bom mogla veliko meni ljubih stvari pustiti za seboj, ampak se tolažim z dejstvom, da spremembe ponavadi potegnejo za sabo prijetne osvežitve..
*da povsod iščem načine kako bi prišla do berlina... jooooj..hočem tja, in to trajno!
*da sem najbolj pridna uslužbenka na svetu

hihi.. ta teden 7 dni zaporedoma po 12 ur... upam, da bo še več takih večerov, ko bom mela čas bluzit po forumih itd.
*da sem v zadnjem letu čist preveč zapsotavljala določene stvari kr je blo enostaavno preveč vsega, da bi se lahko vsaj 70% posvetila eni stvari naenkrat.. zdaj mi je kr malo žal za to.. ampak ok. nič, kar se nebi dalo nadoknadit.
*da iskreno pogrešam čase, ko sva s floribundo hengali ob ljubljanici in si izmenjevali ljubavne problematike. no, jaz njej sicer še vedno izlivam svoje, ona jih hvalabogu več nima
*da aaaaaaa..še ena urca in pičim iz joba.. direkt v en lokal, kjer ena zelo ljuba prijateljica danes zadnjič dela, kr odhaja na izmenjavo za celo leto.. komaj čakam zadnjo puhasto-kremasto kavo izpod njenih rok.. mah saj mi gre včasih na živce ampak že vidim, da jo bom ful pogrešala.
*da sem letos bla tako švoh z morjem, da molim k vsem vremenskim vilam, da mi namenijo kakšen lep sončkast vikend v septembu, da grem še malo vsrkavat slane kapljice.. pretty please!

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche