-bom danes še pila, hiihi
-sem včeraj delala 10ur, prvič v življenju
-upam da jutri ne bo spet vroče
-ta vročina mi gre takoooo na živce

KLEMY napisal/-a:-jst pa danes priznam, da sem se prišla sem pofočkat, ker me je zanimalo, če se bom spomnila gesla.![]()
jooooj no, pa tak bi lahko blo kul.. no mam že naslednji "špil" čez slabe 4 tedne, do takrat bom se pa že še nadrkala.. je pa blo ubitačno fajn..aaa
nevem, če se veselim ravno kr bom mogla veliko meni ljubih stvari pustiti za seboj, ampak se tolažim z dejstvom, da spremembe ponavadi potegnejo za sabo prijetne osvežitve..
hihi.. ta teden 7 dni zaporedoma po 12 ur... upam, da bo še več takih večerov, ko bom mela čas bluzit po forumih itd.

Kot zgodovinar bi ti dala čisto desetko za izvirnost

la_estrella napisal/-a:priznam da:
+je bil včeri worst day EVER!
+^^mislm,tipi pa prov znajo najdt čas in trenutek da ti povejo,da nočejo resne zveze![]()
![]()
+zdej pa glavo gor,pa gasa naprej...navali narode

Zadevo sem rešila tako, da sem šla na zrak in se pomirila in se po tem pogovorila bolj umirjeno. Je bilo pa precej solz in mučnega diskutiranja, preden sva se oba spet počutila okej, čeprav ni bilo sploh nič posebnega, samo grozna napetost in stres.

sirova štručka napisal/-a:^^ ti si nora. Malo začni delat na sebi, na samopodobi, izvajaj metode sproščanja itd. Že, da kaj takega pomisliš in še izustiš, morš bit malo nor, ti pa si pa še po dogodku v tako psiho dejanje prepričana. Ni čudn, da gre vse v maloro, poln psihičev povsod.
rachka_ napisal/-a:KLEMY napisal/-a:-jst pa danes priznam, da sem se prišla sem pofočkat, ker me je zanimalo, če se bom spomnila gesla.![]()
*da sem tudi jaz dans po stotih letih šla počekirat kaj kaj dogaja, (valda) zavila v to temo in ko sem vidla post od KLEMY, sem še jaz mogla probat, koliko mi spomin na področju gesel še služi
rachka, tebe pa se, priznam, celo še spomnim.
(that is why sem izginila tudi od tule)