Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da še kar ne morem verjet kako awesome darila sem letos dobila za rojstni dan. Očitno me vsi kolegi pozorno poslušajo ko razkladam o hobijih in željah :D
- Da me pri par kolegih čakajo še darila in komaj čakam da dobim še tista :D. Jao, grozna sem, vem, ampak obožujem darila <3
- Da je bil danes sicer obupen dan: skregala sem se s kolegom ker je kreten in si misli da ni, 3x sem si odrgnila kožo na istem mestu :mad:, rada bi šla iz hiše ampak veselo gnijem za knjigami...
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Je tudi meni Robert Pattinson že nasplošno fuj.
-Pojma nimam ker film bi danes gledala.
-->The Roommate, že drugič.
-Je moj brat kreten (tisti ki tulijo v luno tam), pa misli da ni :D
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
+je blo učeri super fino fajn na fit campu...super vzdušje,super trenerji,fejst se premigaš in si na koncu poln energije :D
+je dobr filing,ko vidš da gre % maščobe dol...
+in še zutri se zbudit od dragem...ma ni lepšega :hearts:
+hočem it po opravkih...in mi guma na avtu spušča :mad:
+^^how the f*ck je to možno?!?
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- da sem mogoče... čist malo... :love:
- se mi zdi prav fajn, da je samo zarad mene prišel in sva bla cel popoldan/večer skupaj
- komaj čakam trening čez urco, da se malo pretegnem in prediham in sprostim
- me moti odnos ene prijateljice. V zadnje pol leta se je malo zredila in zdej nonstop jamra glede tega. Verjamem, da jo strašno moti, ker je tudi opazit, da ma manj samozavesti in manj se druži z družbo, se mi zdi, da je kr padla v neko rutino. Jah, pismo...malo zagrizi pa pejt kaj delat za svoje telo! Karkoli, sam ne doma sedet. In moti me to, da vsakič, ko ji to povem mi odgovori, da nima časa za to zaradi faksa pa službe pa ne-vem-česa-vsega-še. Jah, zorganiziraj se pa make time! ... sam če se sama ne zbrca pa dvigne svojo ritko iz kavča, pol naj tudi ne jamra vedno o tem.
- sem pobrskala zaIl Divo koncert pa sem se kr malo presenetila nad višino kart.
- sem v službi cel dan za neko poročilo delala in nič običajnih dnevnih del, in se skor počutim, da sem prešpricala dan in pravzaprav nič nardila
- sem mislila, da bom posledice vseh torkovih koktejlov čutila cel dan včeraj - sam ni blo problemov :cool:
- mam zaenkrat prav fajn teden, pa upam, da bo tudi vikend lep
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* sovražim delo s strankami, sovražim stranke.

-* sovražim stranke ki pridejo in pričakujejo da jim boš naredil vse kar bodo one rekle, za isti keš. In ravno ko želiš oditi še en pride, ma FU.

To je dodaten Murphyev zakon, cel dan lenariš...bereš knjigo, ješ hot dog, drkaš luft...imaš se fajn, po nekaj težkih dneh imaš kul delavni dan, note: nič ne delaš in ravno ko želiš oditi prideta najbolj picajzlasta osebka na tem svetu, in ostaneš še dodatno uro.

-* je vroče, prevroče...ampak letos vsaj ne nosil neprebojca pa čelade, pa po možnosti še radio postajo, pa za kazen gas masko, poleg se pa vržem direkt v neko pikasto grmovje. Vedno je lahko še huje :D .

-* je bilo v Bohinju super fajn, sreča z vremenom...nazaj sva obiskala še Bled, kar je bila grozna odločitev, ni parkingov, cene so zaslojene, gužva pa povsod. Pletna je 15 evrov, 15!!!!
Čez kakih 10 dni skočila še na Kolpo, jeseni pa v kako veliko mesto. Kul poletje.

-* je samo neko javkanje v priznanju, torej: zdrav sem, mami se je izboljšalo stanje po operaciji, imam super punco in super skupno poletje, veliko filmov gledam v kinu, njena psica se je pozdravila, moj šef je dober človek, vsak dan dobim zastonj hot dog in ja upam da bo Agger prestopil v Barco, pa ownam ga v fifi 12 in komaj čakam na fifo 13.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# bi foel podaljšala dopust še za en kedn, sam se morn šparat
# grem jutri končno na Bodies revealed, komi čakam da lahka dedu param živce z razlaganjem v nedogled
# sn se vsaj filmov nagledala pa naspala, če že nikamor nisn mogla it
# komi čakam da bo kopalnica dokončala, ful bo zakon, je pa smotan del to v božjo azijo da ja
# še študiram če bi se za vikend odmaknala mal v Marburg, kak pogrešam to mesto
# da sn skoz na preži za kakšnim boljšim šihtom in komi čakam da šefici na sestanku drug kedn povem, da mam filing, da me podcenjuje in da to nimam rada in upam da ne zapadem v nek Herman Silver mode
# da sn prešaltala komplet na veganski način prehranjevanja in priznam, da se mi vsake tolk mal stoži po kakem siru al pa jogurtu.... a nič ne da, kak mesnc odrekanja pa pol se tak nem spomnala sploh ka to mlek pa mlečni izdelki so
# da sn presenečena kolk so ljudje uspel to mirno sprejet, mater ko sem odpikala meso sem pol leta sam eno in isto lajnanje poslušala da kak je to nezdrav pa da ne bom zdržala, ker meso je tak ful kul.... yea right, watch me
# da tak sploh nisn zamerkala da je bil MetalCamp prejšn kedn, sploh se mi ni tožl da nisn šla, se itak šparam za Muse juhej sam ki je še to
# komi čakam jesen ko začne v MC Pekarni spet dogajat s koncerti, ua ua
# da ma moja mačka zmir bolj pritajene načrte, zdle kr vem da ma neki mastnega na lagri, sam se dela kao da ful tist spokojno spi.... well i'm onto you, cat
# da sn dans tak spala popogn ko zadet polh in sn bla čist hepi ko sn se zbudila pa je bil ful dješ
# da me veseli da napredujem z delom v fitnesu in si grem jutri kar po celoletno karto, pa še tak mal se mi oke zasvetijo ko kdo pohvali da se mi je geštel popravu :twisted:
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

...da sma tudi midva bila v Bohinju cez vikend in bodenskem jezeru
... da sma mela zraven super druzbo
... da skoda da nismo meli kaj prida vremena za vodne aktivnosti
... da bi rada delala prek studenta v kaki pisarni, ceprav te noben noce uzet, ker nimas izkusenj ( tko jih res ne morss dobit)... v vsakem podjetju se mores ti vse na novo naucit, tko da izkusnje niso pomembne, racunalnisko pismeni smo pa ze prakticno vsi studentje
...da bi se mogla spravit ucit anglescino, vse od os dalje, ker sem cisto brez osnov, pa nimam idej kako se lotit zadeve ;(
...da je izpit iz ang edina vlka ovira, da se ne morem spravit pisat diplome ;(((
... da je preprosto 1a :P
... da bo treba mal u zapiske it pogledat... izpiti so blizu ;(
...da komaj cakam soboto ko grema na canyoning ;)))
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^da se nismo kje videli :D ker okrog naju so bile same neke družbe :)
The world is as you are.
Trnovka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Pod češnjo :)

Neprebrana objava Napisal/-a Trnovka »

* da mam totaaaalnooo prfuknjeno šefico in komaj čakam, da končam s tem delom, da ji na koncu na vljuden, ampak oster način povem svoje ( ji lahko ? :D )

* da me nasmejete s svojimi posti in mi je veliko lažje ko vidim, da sem včasih v istem šmornu kot ostali :)

* da mi je fajn živeti skupaj s fantom

* da komaj čakam potovanje, ki naju čaka oktobra

* da vsem, ki pišete diplomo ali še imate izpite držim pesti ( vem, da je že obrabljeno, ampak sama sem si napisala želje na list papirja, ki sem ga pripopala na steno, tako, da sem ga vsak dan videla pred sabo in se tako motivirala, da sem končala zadnje izpite in spisala diplomo :) )
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

-da se mi toliko dogaja, da se komi dohajam
-da grem danes uživat, mmm, komi čakam
-da bi si večkrat mogla takole privoščit
-da jem neke limonine piškote, res so perfektni
-da sem postala skoraj vegentiranka, super se počutim
-da sem uredila zadevo, ki me je dolgo bremenila
-da bi bila sama doma
-da sva imeli ženski večer in spili kar veliko odličnega vina, ob tem sva seveda imeli zelo pametne pogovore :D To je življenje in pika.
-da sem malo zmigala svojo leno rit in si prislužila musklfiber
-da se mi je vse v življenju super uredilo
-da se z bivšim ne slišim, samo skupni kolegi mi kdaj omenijo kaj počne
-da se tu pa tam ne razumem, glede nekih stvari
-da sem mu vse odpusila, ni več nobenih zamer in bi z veseljem spila eno kavo z njim, samo kavo, nočem nič imet z njim
-da razmišljam ali bi ga kontaktirala, nočem da dobi vtis da se zanimam zanj in da hočem bit z njim, ker tega nočem
- da razmišljam kak bi speljala celotno zadevo
-da me skrbi da mi kdaj ne bo žal
-da sem zmedena glede tega
-da sem šla na par zmenkov, ampak ti tipi so otroci, stari okoli 30
-da rabim sprostitev
-da šibam se uredit in potem na lepše
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

emanuela napisal/-a:^^da se nismo kje videli :D ker okrog naju so bile same neke družbe :)

... če si videla dva, ki sta veslala po jezeru vsak na svoji deski je bilo toto :D
... da grema jutri na canyoning in da me že firbec matra kako bo to vse skupaj izgledalo
...da razmišljam, če se splača it pogledat na izvir Soče
...da imam vse zapiske sprintane in sedaj brez izgovorov, da se ne morem učit
... da ima naša tamala na skrbi enga mačka starga 2 tedna, ker ga je mama zavrgla in itak je deležen najboljše oskrbe... dere se pa 25 ur na dan, pa če je sit al pa lačen...
... da grem v McDonald, ker so spet študentski boni nazaj
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da ni nič bolj bednega, če hodiš po mestu s hudim tipom, ki ti ga itak vse ženske zavidajo, on pa jih buli nazaj, še posebej blond barbike
* jebeš met hudega tipa, če pa so taki vsi kurbirji
* pa tudi takih sem sita, ko nimajo več kot 170 al 175cm GROZA!
* imam vsaj enega mlajšega boy toy-a
* to poletje je v kurcu, a bistveno manj od prejšnjih dveh
* če v naslednjih dveh letih ne vidim vseh turističnih destinacij ki jih hočem videt, bom popizdila
* ni večje muke kot se učit, ko drugi uživajo
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

Da nisem cist trezen zdele:P
Da je morje pretoplo
Da sem videl utrinek:)
Da moram zdele neki pojest
browneyes jaz sem hud(recimo no) in nisem kurbir pa tudi visji kot 175 sem ;)
hej norci :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

^^browneyes je delusional :D

*da ga pogreeeeeeeeeešaaam :oops:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana