# bi foel podaljšala dopust še za en kedn, sam se morn šparat
# grem jutri končno na Bodies revealed, komi čakam da lahka dedu param živce z razlaganjem v nedogled
# sn se vsaj filmov nagledala pa naspala, če že nikamor nisn mogla it
# komi čakam da bo kopalnica dokončala, ful bo zakon, je pa smotan del to v božjo azijo da ja
# še študiram če bi se za vikend odmaknala mal v Marburg, kak pogrešam to mesto
# da sn skoz na preži za kakšnim boljšim šihtom in komi čakam da šefici na sestanku drug kedn povem, da mam filing, da me podcenjuje in da to nimam rada in upam da ne zapadem v nek Herman Silver mode
# da sn prešaltala komplet na veganski način prehranjevanja in priznam, da se mi vsake tolk mal stoži po kakem siru al pa jogurtu.... a nič ne da, kak mesnc odrekanja pa pol se tak nem spomnala sploh ka to mlek pa mlečni izdelki so
# da sn presenečena kolk so ljudje uspel to mirno sprejet, mater ko sem odpikala meso sem pol leta sam eno in isto lajnanje poslušala da kak je to nezdrav pa da ne bom zdržala, ker meso je tak ful kul.... yea right, watch me
# da tak sploh nisn zamerkala da je bil MetalCamp prejšn kedn, sploh se mi ni tožl da nisn šla, se itak šparam za Muse juhej sam ki je še to
# komi čakam jesen ko začne v MC Pekarni spet dogajat s koncerti, ua ua
# da ma moja mačka zmir bolj pritajene načrte, zdle kr vem da ma neki mastnega na lagri, sam se dela kao da ful tist spokojno spi.... well i'm onto you, cat
# da sn dans tak spala popogn ko zadet polh in sn bla čist hepi ko sn se zbudila pa je bil ful dješ
# da me veseli da napredujem z delom v fitnesu in si grem jutri kar po celoletno karto, pa še tak mal se mi oke zasvetijo ko kdo pohvali da se mi je geštel popravu