- da nam je za cele 3 dni ratalo it na morje. jupi! da sem bla letos dvakrat za vikend ma norju in mela dvakrat ubijalsko menstro.
- da je blo na soči super in moremo take fine izlete čim prej ponovit. poleg tega sem se vsaj malo nadihala svežega zraka. toplo priporočam šunikov vodni gaj. prijeten 1urni sprehod po res lepi naravi, polno tolmunčkov, slapov in brzic. paša za oči!
- da mam eno drobtino pod Ajem in morem res besno klikat, če hočem da prime. sploh mam občutek, da mam za celo štruco kruha drobtin pod tipkovnico
- da sem pogruntala (vsaj upam, da je blo to to), da en usb zeza komp in, da zaradi tega štekne ob zaganjanju. če je to to, je zadeva zaenkrat rešena. hvala bogu. res neprimeren čas za nakup novega kompa.
- da se mi spet nič ne da, malo ker mi je vroče, malo ker sem res dala možgane na off in jih še kr nisem zagnala.
- da je še bolj vroče, če laufa rčunalnik. sploh, ker pri nas pol laufajo 3je.
- da se tudi mačka leno preklada po stanovanju, al pa spi v svoji poletni depandansi. omari.
- upam, da se mi bo zvečer kej bolj dalo. gledena to, da sva povabljena na večerjo k enim frendom, zna bit da bolj švoh.
- da bom naslednji teden sept malo sama, dečko gre na tradicionalno kampiranje v izključno moški družbi

da mamo me planiran izključno ženski večer

z vnosom alkohola in halucinogenih substanc (ker je ravno zadnjič nekoga zanimalo kako zgleda girls night out)
- upam, da se res v čim večjem številu dobimo, enih nisem vidla že celo večnost!
- da bom šla počasi pod tuš, pol pa itak piči miki!
- da je poletje fajn!