Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

*letos bla 6x na krajših vikend variantah na dopustu, ampak zelooo pogrešam 14 dni morja čisto na off
*se veselim vikenda u austriji
*ga mam čist preveč rada
*učeri blo fajn na pool pikniku, apmak zaradi naših ''neumnosti'' v obliku tunkanja, špricanja, sem spet jst kratko potegnala z padcem :(
*me jezi, da imajo na spleti strani ceno 25 €, ko jih kličeš ti reče, da hoče na dan met 35 €
* da iščem nov job, pa razen kelnarije ni ničesar :(
*da se izpiti prehiter bližajo :/
*da mi grejo na živce neumni izgovori. Če ti ni za pridit povej, da ne prideš, ne devat takhi neumnih izgovorov, da si še kej bolj težkega ne moreš spomnat
*da bi lahko šla zadremat še eno kitico
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

- sem imela ful lep vikend
- bi šla tudi jaz zadremat za eno kitico, ampak se grem rajš kar učit. glede na dozo kave, ki sem jo spila, itak ne bom zadremala, čeprav sem zaspana
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

Sarissima napisal/-a:(a mi lahko kdo pojasni zakaj mi vsako objavo 2x nakopira????!!) :mad:

najbrž dvakrat klikneš "pošlji". mal bl potrpežljiva morš bit ko objavo pošilja :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

,,,
Zadnjič spremenil claire, dne 01. Okt. 2012 11:50, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
_pianist_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _pianist_ »

claire napisal/-a:- da sem se odločila po morju nehat kadit. vsaj doma.

- da res komaj čakam to morje.... koktajl, knjiga, cigaret... oh, komaj čakam no.

- sem bila res potrebna te pedikure. prav luštno je. pa še opi lakce imajo v tem salonu.

- sva s prijateljico na enodnevnem izletu naredile cirka 200 fotk. res jo pogrešam, ampak je carsko, da ko se vidiva, ne greva na neko bedno kavo, ampak se greva turistki in raziščeva kakšno slovensko mestece. pa še noben naju tam ne pozna...

- sem včeraj vidla svojo prvo veliko ljubezen. :) se zmeraj spomnim na ta komad klik (it's been nine years since that kiss...). v bistvu mi je ful bad da sem izgubila tako dobrega prijatelja. vsake toliko se mi še zjoka, ko imava možnost se malo pogovorit... ampak ne gre pa vedno ker "now it's you and her i see". :D neumna mladost!

good luck s prvo stvarjo :))

- mi je prekleto vroče
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da načrtujem kratek oddih konec tedna na morju
*^^nimam pojma kje, brskam že celi teden ampak mi nič ne zadiši najraje bi v kak hotelček brez skrbi, sam težko najt kaj pametnega zdajle za 4, 5 dni
*sem ugotovila, da ravno takrat M dobim :mad:
*mam rahlo občutek, da bo vse skup v vodo padlo
*da upam, da sma ok, ah ta čudna obdobja na čase
*da je očitno srce močnejše od glave, no včasih pa obratno zato pa sem pol slabe volje
*da joj, jaz bi morje... grem dalje brskat :cool:
Yada, yada, yada...
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Priznam,
- da sem dobila svojo sanjsko službo...no ja, vse je super, razen delovnika
- da so moji dnevi med tednom dejansko sedaj popolnoma asocialni, ker sem cel dan v službi, zvečer si vzamem čas pa samo še za sprehod s psom
- da spim vsak dan samo 6ur in me je dejansko strah, ko bo tale utrujenost za menoj prišla
- da se še vedno nisem navadila poslovnega oblačenja in mi je tak super, ko pridem domov in nase navlečem staro raztegnjeno trenerko in obujem papuče
- da komaj čakam dopust in sem vsem fouš, ki so že bili na morju...zame je še 3 tedne čakanja
- da bova februarja ali marca šla na malo daljši dopust v dominikansko republiko in komaj čakam
- da sem utrujena
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kako bi se zdajle namakal v Pizdici... :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da sem jezna in razočarana ker je (kot sem predvidevala) morje odpadlo :mad: hjao, vedno si mora zadnji trenutek nekaj zmislit.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- sem danes rušila svoje osebne rekorde :D
- mi je všeč služba, kolektiv je dober, delo je zanimivo. Samo se moram konstantno opominjat, da moram bit natančna, ker lahko zaradi tega kr veliko štalo nardim
- sem opazila, da se do mene vede precej kulturno in mu bom dala do znanja, da si pa želim, da me včasih sam "napade" :twisted:
- upam, da mi rata še kir vikend na morje
- grem še pod tuš, si naredim rižoto za jutri (bom preskočila kosilo v službeni menzi in si vzela s sabo, ker mam meso za porabit) in kr počasi spat. Ja, moj novi tedenski ritem: kuča - poso - poso - kuča- fitnes :)
- pride za vikend h nam pol žlahte, to bo spet đumbus :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-se dvakrat obrneš in je že šest, sedem mesecev :hearts: :kuss: ,
-je morje že mimo, fajn sva se imela, zdaj pa naju že čaka bolj gorenjsko obarvan vikend :) ,
-se še ne zavedam čisto, da nimam v Lj "svojega placa" in da sem spet doma. Prav doma,
-sem si danes dala piercing v uho v zg del (tretji poskus :D ) in ko sem si prej čisto tako dala lase za uho, sem videla od zvezd do ptičkov do vsega,
-si iščem študentsko delo, pa se kaar nič ne najde, pa se bi moglo že nekaj časa nazaj,
-če bo vse po sreči, si bom lahko s septembrom že iskala redno, če bo diploma v žepu,
se itak vedno nekaj dogaja, pa so moja priznanja še vedno površinska. ,
-da grem rajši sprehodit psa, kot da razmišljam tu kaj bi napisala :D
The world is as you are.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Da se res že dolgočasim doma no :(

-Si grem zdej ko se izpovem posledično en čik prižgat.

-Bom ta čik skadila kar v svoji sobi, problem je da mam prepoved kadit v hiši.

-I doooo'nt care, I dooo'nt care, oh how I don't care :D

-Bi mela fanta, zdej sem se pa res že naveličala tega bluženja okoli no.

-Tega ne bi priznala nikomur.

-Mam fajn (not) občutek, da njo osvaja, jas jo pa spremljam, koza jas :)

-Bom šla po čikpavzi k babici, da se najem, potem grem pa likat, I think so.

-Upam da bo letošnji urnik čim bolj približa mojim interesom, se pravi do enih vsak dan pouk :D

-Ne bo, ziher :D

-Nekam bi šla danes, pa verjetno nebo nič. :(
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da se 4x grem v službo, potem ga grem pa obiskat...
- Da je to v bistvu še 2 tedna :? ker imam vmes še en teden skoraj cel fraj, ker bom umirala od dolgega časa doma v Celju
- Da sem včeraj zvečer našla sporočilce, ki mi ga je pustil na mizi pod mojim National Geographicom in sem ga našla šele en teden kasneje :love:
- Da bi morala biti bolj skeptična. Not good, not good... Cimer me opozarja, naj ne vzamem vsega skupaj preveč resno. Samo jaz ne bi bila jaz, če ne bi šla z glavo skozi zid
- Moram najt nekoga, ki je v Lj, da nam :blume: zaliva ta 2 tedna, ko ne bo nikogar doma. Anyone? Pustim home made brownieje na pultu... :D
- :love: :hearts: :luff:

- Da mam verjetno preveč smajlijev v enem postu. Me ne briga.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da nam je za cele 3 dni ratalo it na morje. jupi! da sem bla letos dvakrat za vikend ma norju in mela dvakrat ubijalsko menstro.
- da je blo na soči super in moremo take fine izlete čim prej ponovit. poleg tega sem se vsaj malo nadihala svežega zraka. toplo priporočam šunikov vodni gaj. prijeten 1urni sprehod po res lepi naravi, polno tolmunčkov, slapov in brzic. paša za oči!
- da mam eno drobtino pod Ajem in morem res besno klikat, če hočem da prime. sploh mam občutek, da mam za celo štruco kruha drobtin pod tipkovnico
- da sem pogruntala (vsaj upam, da je blo to to), da en usb zeza komp in, da zaradi tega štekne ob zaganjanju. če je to to, je zadeva zaenkrat rešena. hvala bogu. res neprimeren čas za nakup novega kompa.
- da se mi spet nič ne da, malo ker mi je vroče, malo ker sem res dala možgane na off in jih še kr nisem zagnala.
- da je še bolj vroče, če laufa rčunalnik. sploh, ker pri nas pol laufajo 3je.
- da se tudi mačka leno preklada po stanovanju, al pa spi v svoji poletni depandansi. omari.
- upam, da se mi bo zvečer kej bolj dalo. gledena to, da sva povabljena na večerjo k enim frendom, zna bit da bolj švoh.
- da bom naslednji teden sept malo sama, dečko gre na tradicionalno kampiranje v izključno moški družbi :) da mamo me planiran izključno ženski večer :D z vnosom alkohola in halucinogenih substanc (ker je ravno zadnjič nekoga zanimalo kako zgleda girls night out)
- upam, da se res v čim večjem številu dobimo, enih nisem vidla že celo večnost!
- da bom šla počasi pod tuš, pol pa itak piči miki!
- da je poletje fajn!
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- mi je že čisto noro kako fajn se mam z njim, vsak dan spet pa spet pa spet
- sem vedno obsojala tiste parčke, ki so skoz skup tičali, zdaj pa končno razumem zakaj
- mi vseeno ni panike ko kak dan nisma skupaj, čeprav sem se že tako navadla na njegovo bližino, da ga res pogrešam
- sem srečna, ker sem jo dala malo na stranski tir v življenju, ne, da je nimam rada ampak kako lahko rečeš nekomu, da ga maš rad ko zveš, da te je vedno samo sabotiral in grdo govoril o tebi za tvojim hrbtom, ti lagal itd.
- me to še vedno malo žalosti, ampak prebolevam in grem naprej
Zaklenjeno