ko sem vozila v avtošoli mi to nekak ni delalo probleme, ampak pri tem avtu,ki ga vozim zdaj pa mam kar velike probleme,pa delam po istem 'postopku' kot mi je instruktor v avtošoli govoril.

angel99 napisal/-a:jaz pa mam odpor vozit avto,sam zato ker mi nekak ne gre speljevanje avta z nagnjenega območja. ne kot speljevanje z ročno, ampak ko je npr. stop znak na bolj nagnjenem območju,ustavim in ko hočem speljat mi avto rahlo potegne nazaj.![]()
ko sem vozila v avtošoli mi to nekak ni delalo probleme, ampak pri tem avtu,ki ga vozim zdaj pa mam kar velike probleme,pa delam po istem 'postopku' kot mi je instruktor v avtošoli govoril.

mi pa gre na živce,da postanem rahlo nervozna ko je kak avto za mano potem.
Ni to noben čudežangel99 napisal/-a:ko pa je bil,pa mi-po nevemkakšnemčudežu- avto ni toliko zlezel nazaj.
, samo bolj si se zavedala svojega početja in bolj zbrano speljala (pun intended) zadevo - kar je edino prav, dokler si še nova v tem in se dejansko še učiš.
Oh, jz pa niti mal, ker ni moja skrb, če un zadi ne zna držat razdalje (ja, tud na semaforju jim ni treba bit čist v riti unmu spredi)angel99 napisal/-a:mi pa gre na živce,da postanem rahlo nervozna ko je kak avto za mano potem