Izpit za avto #2

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

jaz pa mam odpor vozit avto,sam zato ker mi nekak ne gre speljevanje avta z nagnjenega območja. ne kot speljevanje z ročno, ampak ko je npr. stop znak na bolj nagnjenem območju,ustavim in ko hočem speljat mi avto rahlo potegne nazaj. :?
ko sem vozila v avtošoli mi to nekak ni delalo probleme, ampak pri tem avtu,ki ga vozim zdaj pa mam kar velike probleme,pa delam po istem 'postopku' kot mi je instruktor v avtošoli govoril. :roll:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Saj pa vsakemu za tisto sekundo potegne avto nazaj..Lahko pa pač držiš sklopko v pripravljenosti in ti ga ne bo..
It was forever..but it didnt last long..
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a GnilaLimona »

angel99 napisal/-a:jaz pa mam odpor vozit avto,sam zato ker mi nekak ne gre speljevanje avta z nagnjenega območja. ne kot speljevanje z ročno, ampak ko je npr. stop znak na bolj nagnjenem območju,ustavim in ko hočem speljat mi avto rahlo potegne nazaj. :?
ko sem vozila v avtošoli mi to nekak ni delalo probleme, ampak pri tem avtu,ki ga vozim zdaj pa mam kar velike probleme,pa delam po istem 'postopku' kot mi je instruktor v avtošoli govoril. :roll:

potem pa vseeno zategni ročno pa spelji z njo. jst ne vidm problema v tem. sej je logično da bo avto, ko boš spustila zavoro na nagnjeni cesti, šel malo nazaj. to gre vsakemu.:)
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

to itak. ampak meni se dogaja,da mi avto kar precej zleze nazaj. tako,da bi lahko že trčila v avto za mano. :? na srečo se mi je do zdaj to dogajalo samo,ko ni blo avta za mano. ko pa je bil,pa mi-po nevemkakšnemčudežu- avto ni toliko zlezel nazaj. :) mi pa gre na živce,da postanem rahlo nervozna ko je kak avto za mano potem.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

angel99 napisal/-a:ko pa je bil,pa mi-po nevemkakšnemčudežu- avto ni toliko zlezel nazaj. :)
Ni to noben čudež ;), samo bolj si se zavedala svojega početja in bolj zbrano speljala (pun intended) zadevo - kar je edino prav, dokler si še nova v tem in se dejansko še učiš.
Ampak te čist razumem; jz tud še ne znam dobr speljevat :D

angel99 napisal/-a:mi pa gre na živce,da postanem rahlo nervozna ko je kak avto za mano potem
Oh, jz pa niti mal, ker ni moja skrb, če un zadi ne zna držat razdalje (ja, tud na semaforju jim ni treba bit čist v riti unmu spredi) :D
kelnarca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kelnarca* »

no pa nastopim še jaz s svojim problemom. Vozim v Celju, no pa saj niti ni tako važno to.. Problem je v tem:
imam 26 ur, prvih 20 ur, super.. zdaj pa vozim kot kokoš, če ne še slabše, na vsak kilometer naredim kakšno neumno napako: ponavadi mi avto uide na desno stran - nevarnost, da bi zadela kak robnik, pa se trudim da bi počela vse, pa prestave, pa volan, pa ogledala, vse zastopim, samo zadnjih 6 ur mi gre slabše. za volan vedno sedem živčna, kar mi pa niti malo ni všeč. pa prej pijem vodo, se trudim da bi šla vozit naspana in podobno. ne pomaga. počutim se, da me ima inštruktor že za totalno zgubo, ker sem navajena, da mi v življenju vedno vse uspe - ponavadi sem se bila za uspeh pripravljena potrudit, ampak rada delam sama in ko pride do tega, da zraven mene zaradi mojega učenja cvika še inštruktor zgubim pamet.
a je mogoče katera od vas sprobala Persene za ta namen? Kakšne druge finte, da pomirim živce, in ostanem zbrana, predvsem pa, da se prepričam, da sem sposobna voznica, ker mi je že uspevlo?
Saj vem, da tele vprašanja že bolj ali manj spadajo pod temo zdravje al pa kr psihiatrični oddelek, samo na vseh ostalih področjih se znam uštimat, če mi ne uspeva, tukaj pa ne?
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

Katere dokumente je pa treba met za prijavo na glavno vožnjo? :D Jaaa končno grem lahk na glavnoo haha!! :cool:
Tu es dans toutes mes pensées.*
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

Z inštruktorjem ponavat greš oz. on ti da tisto knjižico modro pa osebno pa bančno/keš..pol pa določiš termin pa je :wink:
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

No js sm pa dons že u treto ruknla glavno. Sam zmešal se mi bo. :)
Uporabniški avatar
*daisy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *daisy* »

^^ Ne sekiraj se,drugič se samo umiri in lepo odpelji, pa pozabi da uni sedi zadaj :D

Pa srečno :wink:
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Ma mene je tolk strah... odpelem use u nulo dobr a pol me z*ebe ena sama napaka! :( Pa tolk gre tega keša pa če še 1x ruknem še 1x občinski testi! yaaay :mad:
Drugač pa hvala! haha :D
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

no worries, jaz sem tudi v četrto nardila komaj
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Se tolažim s tem, da nism sama. :D
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Če ima kdo voljo še namesto mene it delat varno vožnjo se mi nej javi v zs.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ampak ti imaš pa vedno bolj čudne zahteve/ideje/vprašanja na tem forumu o.O

Mishela napisal/-a:no worries, jaz sem tudi v četrto nardila komaj
*cukrr* napisal/-a:Se tolažim s tem, da nism sama. :D
Mene pa to bolj kot ne straši..
Odgovori